Zakelijke eBay-accounts

Zakelijke eBay-accounts

Droom je ervan voor jezelf te werken of wil je je bedrijf naar een hoger niveau tillen? Met meer dan 138 miljoen actieve kopers in 190 landen biedt eBay je het platform waarmee je online kunt verkopen en je bedrijf kan groeien. 

Een zakelijke account openen

Ben je nieuw bij eBay en wil je zakelijke activiteiten gaan ontplooien? Dan moet je je als zakelijke verkoper registreren.

Kijk hier voor meer informatie over het inschrijven als bedrijf

Om je in te schrijven als bedrijf, selecteer je Een zakelijk account maken op de registratiepagina. We vragen je om een aantal aanvullende gegevens zoals de naam van je bedrijf, het type bedrijf en het adres.

Verkopersbeleidsregels

Als je op eBay wilt verkopen, moet onze verkopersbeleidsregels naleven. Lees alle relevante informatie over ons beleid via onderstaande link.

Meer weten over verkopersbeleidsregels?


Betalingen

In 2020 begint eBay met het beheer van betalingen op de handelsplaatsen in Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Naar verwachting zullen de meeste zakelijke verkopers in Duitsland en het Verenigd Koninkrijk beheerde betalingen tegen het einde van dit jaar hebben ingeschakeld voor hun account.

eBay-winkels

Nadat je je als zakelijke verkoper hebt ingeschreven, kun je je merk ontwikkelen op eBay. Onze winkelabonnementen bieden je de mogelijkheid dit te doen,  alsook je voorraad te ordenen en te profiteren van exclusieve voordelen. Meer weten over onze opties voor winkelabonnementen en welk abonnement het best voor je bedrijf is?

Terapeak

Terapeak is een op gegevens gebaseerde tool die je helpt bepalen wat, wanneer en waar je wilt verkopen en tegen welke prijs. Terapeak analyseert maximaal één jaar aan gegevens om belangrijke informatie over de handelsplaats te verstrekken aan eBay-verkopers.

De tool is beschikbaar voor verkopers die aanbieden via ebay.de, ebay.co.uk, ebay.fr, ebay.it en ebay.es.

Ga naar de gewenste site voor meer informatie over Terapeak

Duitsland | Frankrijk | Italië | Spanje | Verenigd Koninkrijk


Aanbiedingen maken

Met je aanbiedingen bereik je miljoenen potentiële kopers op eBay. Leer hoe je van een goede aanbieding een perfecte aanbieding maakt. Met behulp van onderstaande beknopte gidsen voor het selecteren van de juiste rubriek, het maken van professionele foto's en meer, kun je je producten makkelijker verkopen.

Meer verkopen, internationaal verkopen

We verlenen bedrijven ongeëvenaarde toegang tot de wereldwijde markten van eBay. Daardoor kun je een doelgroep bereiken van 138 miljoen potentiële kopers. Internationale verkopen bieden je nieuwe mogelijkheden om je verkoopkansen te vergroten


Kosten

Alles wat je moet weten over kosten voor zakelijke verkopers op eBay

Meer informatie over verkoperskosten