U bent op de homepage voor verkopersVerkopen

Geld verdienen met verkopen op eBay

Klik op de knop Object aanbiedenEen object aanbieden

De basisprincipes

 1. 1

  Moeiteloos verkopen

  Terwijl u uw object op eBay plaatst, helpen we u met het beschrijven, fotograferen en prijzen van uw object. Ook bieden we tools waarmee u gemakkelijk op eBay kunt verkopen.
 2. 2

  Goed geld verdienen

  Miljoenen potentiële kopers over de hele wereld zijn op zoek naar wat u hebt.
 3. 3

  Wij beschermen u

  Als verkoper op eBay bent u beschermd door beleidsregels, monitoring en ons klantenservice team.

Verkoop je als bedrijf? We maken het gemakkelijk

We hebben krachtige tools waarmee je je voorraad en bestellingen kunt beheren. Ook kunt u uw verkopen volgen en je merk opbouwen.

Klik op Meer weten?Meer weten?

Aanbiedingstips

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost het om te verkopen op eBay?

Wanneer u objecten op eBay aanbiedt, moet u plaatsingskosten betalen op basis van de startprijs en de verkoopvorm van het object, de kosten voor optionele upgrades die u kiest, en een verkoopcommissie wanneer uw object wordt verkocht. Klik hier als u meer wilt weten over kosten

Wat is de beste manier om mijn object te verzenden?

Selecteer gewoon een dienst naar keuze en bepaal de kosten in onze aanbiedingstool. Door meer dan één leveringsoptie aan te bieden, kunt u verschillende soorten kopers aantrekken. Zodra het object is verkocht en de koper heeft betaald, verstuurt u het. Als u een trackingnummer hebt, kunt u dat uploaden naar Mijn eBay en uw kopers een geweldige service bieden.

Kan ik lokaal verkopen op eBay?

Ja! Bij het maken van uw aanbieding kunt u lokale ophaling aanbieden door dit als leveringsoptie te selecteren in de verzendingssectie van onze aanbiedingstool.

Hoe gaat de koper voor mijn object betalen?

eBay beheert betalingen zodat u op één plaats objecten kunt verkopen en betalingen kunt ontvangen. Kopers kunnen op verschillende manieren betalen. Een betalingsmethode wordt toegevoegd wanneer u uw object aanbiedt. Om te helpen een veilige ervaring te bieden, staan we alleen betalingsmethoden toe die een goede bescherming bieden voor kopers en verkopers.

Hoe bepaal ik de prijs voor mijn aanbieding?

Het kan afhangen van de gewenste aanbiedingsmethode (Veiling of Nu kopen) welke prijs u instelt voor uw object. Het kan helpen om meer interesse te wekken door een lagere startprijs voor veilingen te kiezen. Als u gebruikmaakt van Beste voorstel, zullen kopers u voorstellen doen die u kunt accepteren of weigeren.

Hoe biedt eBay bescherming aan verkopers?

Natuurlijk kunnen er dingen gebeuren waar u als verkoper niets aan kunt doen. In dat geval helpen we u. We beschermen u tegen onbeschofte kopers, wijzigen de voorwaarden voor uw aanbieding niet en onderzoeken problemen bij de verkoop. Zo kunnen we een eerlijke oplossing voor beide partijen vinden.

Wat kan ik op eBay verkopen?

U kunt vrijwel alles verkopen: van zelfgemaakte objecten tot tweehands of ongedragen kleding. We beperken objecten die wettelijk verboden zijn of inbreuk maken op intellectuele eigendom.

Hoe kan ik een account aanmaken?

Selecteer Object aanbieden om aan de slag te gaan. We helpen u bij het maken en verifiëren van uw account en het instellen van uw betalingsgegevens tijdens uw eerste aanbieding. Houd bij deze stap de gegevens van de gewenste rekening bij de hand. Ook bellen of sms'en we u ter controle.