AdChoice - eBay-advertentievoorkeuren

Wat is AdChoice?

eBay kan gegevens over jou gebruiken om aangepaste advertenties weer te geven die je waarschijnlijk interessant zult vinden. Je kunt deze aangepaste advertenties op elk gewenst moment uitschakelen. Als je dat doet, krijg je nog wel advertenties te zien, maar deze zijn dan niet afgestemd op je interesses die blijken uit je eBay-activiteiten.

Fout: we kunnen je aanvraag niet voltooien. Probeer het opnieuw.

Mogen we je eBay-activiteiten gebruiken om je aangepaste advertenties te tonen?

Je hebt AdChoice uitgeschakeld voor deze browser.

Je ziet in deze browser geen aangepaste advertenties meer die zijn gebaseerd op je eBay-activiteiten. Het kan een paar uur duren voordat deze wijzigingen van kracht worden. Je ziet nog wel advertenties, maar ze zijn mogelijk niet meer zo relevant. Als je andere browsers en apparaten op internet gebruikt, moet je aangepaste advertenties ook uitschakelen in deze browsers en op deze apparaten. Meer weten?

Log in bij je account en stel daar je AdChoice-voorkeuren in om een consistentere ervaring met AdChoice te krijgen. Inloggen

Hoe we deze advertenties presenteren

Welke gegevens we hebben

Wanneer je een website of service van een andere eBay-onderneming gebruikt of op andere manieren met onze inhoud omgaat, hebben we toegang tot bepaalde gegevens, zoals de zoektermen die je invoert en de inhoud op de pagina's die je bekijkt. Mogelijk hebben we ook toegang tot of kunnen we uitgaan van demografische gegevens (je adres, leeftijdsgroep of geslacht) of financiële voorkeuren (bijvoorbeeld of je meestal met creditcards of PayPal betaalt).

Hoe we de gegevens gebruiken

Aan de hand van al deze gegevens kunnen wij zien waarin je mogelijk geïnteresseerd bent. Hierdoor kunnen we je online ervaring op websites van eBay-ondernemingen en elders op het web optimaliseren en op jou afstemmen.

Met wie we samenwerken

We kunnen samenwerken met andere bedrijven zoals websites of advertentienetwerken om aangepaste advertenties weer te geven. Deze partners hebben mogelijk toegang tot je gegevens om ons te helpen je aangepaste advertenties te bieden. We geven je persoonlijke gegevens niet door aan onze partners voor hun eigen doeleinden en zorgen er met diverse controlemechanismen voor dat zij je identiteit niet kunnen vaststellen. Lees in onze Privacyverklaring meer over ons beleid voor het doorgeven van informatie aan andere bedrijven.

Hoe je je gegevens kunt controleren

Je kunt ons echter vertellen dat we je eBay-activiteiten niet mogen gebruiken om je aangepaste advertenties te tonen, ongeacht of dat op eBay of ergens anders op het web is. Als je de link Over of AdChoice naast of in een van de eBay-advertenties ziet, of in de voettekst van een van onze websites, klik er dan op om je advertentievoorkeuren te controleren en te wijzigen. Houd er rekening mee dat je nog wel advertenties te zien krijgt als je aangepaste advertenties uitschakelt. In dat geval zijn de advertenties echter niet afgestemd op je interesses die blijken uit je eBay-activiteiten.