AdChoice - eBay-advertentievoorkeuren

Wat is AdChoice?

Om op maat gemaakte advertenties te tonen waarvan wij denken dat jij ze interessant zult vinden op en buiten onze aangesloten websites, is het mogelijk dat wij gebruik maken van informatie die je ons ter beschikking stelt wanneer je met onze websites, content of diensten in contact komt. Je kunt deze aangepaste advertenties op elk gewenst moment uitschakelen. Als je dat doet, krijg je nog wel advertenties te zien, maar deze zijn dan niet afgestemd op je interesses die blijken uit je eBay-activiteiten.

Fout: we kunnen uw aanvraag niet voltooien. Probeer het opnieuw.

Mogen we je eBay-activiteiten gebruiken om je aangepaste advertenties te tonen?

Je hebt AdChoice uitgeschakeld voor deze browser.

Je ziet in deze browser geen aangepaste advertenties meer die zijn gebaseerd op je eBay-activiteiten. Het kan een paar uur duren voordat deze wijzigingen van kracht worden. Je ziet nog wel advertenties, maar ze zijn mogelijk niet meer zo relevant. Als je andere browsers en apparaten op internet gebruikt, moet je aangepaste advertenties ook uitschakelen in deze browsers en op deze apparaten. Meer weten?

Log in bij je account en stel daar je AdChoice-voorkeuren in om een consistentere ervaring met AdChoice te krijgen. Inloggen

Hoe we deze advertenties presenteren

Welke gegevens we hebben

Wanneer je een website of service van de bedrijvengroep van eBay gebruikt, of op andere wijze interactief omgaat met onze content, hebben we toegang tot bepaalde gegevens, zoals de zoektermen die je invoert en de inhoud van de pagina's die je bekijkt. We hebben mogelijk ook toegang tot of maken inschattingen omtrent demografische gegevens (bv. waar je woont, je leeftijdscategorie, of geslacht) of financiële voorkeuren (bv. of je doorgaans betaalt met creditcards of via PayPal). Klik hier voor meer informatie over de soorten gegevens die we verzamelen.

Hoe we de gegevens gebruiken

Aan de hand van deze gegevens kunnen wij zien waarin je mogelijk geïnteresseerd bent. Hierdoor kunnen we je online ervaring op websites van eBay-ondernemingen en elders op het web optimaliseren en op jou afstemmen.

Met wie we samenwerken

We kunnen samenwerken met andere bedrijven zoals websites of advertentienetwerken om aangepaste advertenties weer te geven. Deze partners hebben mogelijk toegang tot je gegevens om ons te helpen je aangepaste advertenties te bieden. Adverteerders en andere externe partijen (bijv. reclameplatforms en providers die zij mogelijk gebruiken) kunnen ervan uitgaan dat gebruikers die met een gerichte advertentie interageren, deel uitmaken van de groep waaraan de advertentie is gericht. Bovendien kunnen sommige derde partijen ons gegevens over jou verstrekken (bijv. demografische informatie) uit offline en online bronnen die we kunnen gebruiken om jou meer relevante advertenties aan te bieden. Lees in onze Privacyverklaring meer over ons beleid voor het doorgeven van informatie aan andere bedrijven.

Hoe je je gegevens kunt controleren

Je kunt ons echter vertellen dat we je eBay-activiteiten niet mogen gebruiken om je aangepaste advertenties te tonen, ongeacht of dat op eBay of ergens anders op het web is. Als je de link Over of AdChoice naast of in een van de eBay-advertenties ziet, of in de voettekst van een van onze websites, klik er dan op om je advertentievoorkeuren te controleren en te wijzigen. Wij ondersteunen tevens de Self-Regulatory Principles for Online Behavioral Advertising, ontwikkeld door de Digital Advertising Alliance (DAA), en we hebben ons opt-out-platform geïntegreerd met de DAA-keuzetool die hier beschikbaar is. Houd er rekening mee dat je nog wel advertenties te zien krijgt als je aangepaste advertenties uitschakelt. In dat geval zijn de advertenties echter niet afgestemd op je interesses die blijken uit je eBay-activiteiten.