Standaard internationaal verkopen

Standaard internationaal verkopen

Er zijn meer dan 133 miljoen actieve kopers in 190 markten over de hele wereld. Met standaard internationaal verkopen kunnen de aanbiedingen die je op eBay.nl maakt, in het Nederlands op deze internationale sites worden weergegeven. Wijzig gewoon je verzendoptie in internationale levering. Je kunt dan over de hele wereld beginnen te verkopen.

Dit zijn enkele van de functies

  • Er worden internationale verzendopties weergegeven in je aanbiedingen.

  • Je stelt één prijs in die wij in de lokale valuta omrekenen.

  • Aanbiedingen worden weergegeven in de standaardzoekresultaten in die landen. Kopers die op lokale aanbiedingen filteren, zien jouw aanbieding mogelijk niet.

  • Je aanbiedingen worden in het Engels weergegeven (in dezelfde taal als de oorspronkelijke aanbieding).

  • Je betaalt de toepasselijke verkoopcommissie van eBay.co.uk voor die aanbieding als het object wordt verkocht.

Voor geoptimaliseerd internationaal aanbieden met gelokaliseerde aanbiedingen en aanbiedingen waarbij je feedbackscore wordt weergegeven, kun je geavanceerd internationaal verkopen proberen.


Verkopen aan landen zonder eigen eBay-site

Er zijn in Europa en over de hele wereld talloze landen zonder eigen eBay-site. Kopers in deze landen hebben 'alleen kopen' sites, wat betekent dat je aan deze potentiële klanten kunt verkopen door gewoon de opties voor internationale verzending te wijzigen in je aanbiedingen.

Hoe voeg je internationale verzending toe aan je aanbiedingen

Als je toegang tot internationale markten wilt, hoef je slechts verzendopties voor het buitenland te vermelden in je aanbiedingen.

Raadpleeg onze gids voor internationale verzending voor meer hulp.