Alles over eBay-winkels

Wat kan een eBay-winkel voor jou betekenen?

Een eBay-winkel is een maandelijks abonnement bij eBay, dat, afhankelijk van je winkelniveau,  vele voordelen biedt, inclusief een aangepaste etalage. Je hoeft geen winkel te hebben om als bedrijf op eBay te kunnen verkopen, maar het wordt wel aanbevolen als je je bedrijf wilt uitbreiden en van voordelen wilt profiteren. Deze voordelen omvatten verlaagde plaatsingskosten en volledige toegang tot tools om aanbiedingen te beheren en te controleren hoe je bedrijf het doet.

Hoe weet je of je een eBay-winkel nodig hebt?

Ga na wat in het algemeen je ervaringen met eBay zijn, wat je aanbiedingsvolume is en wat je verkoopdoelstellingen zijn. De beste resultaten met eBay-winkels worden behaald door verkopers met een grote voorraad. Het zijn ervaren verkopers die hun omzet willen zien groeien en bereid zijn om van hun verkoopactiviteiten op eBay een parttime- of fulltimeonderneming te maken.

Welk winkelniveau moet je kiezen?

Er zijn drie verschillende winkelniveaus met verschillende voordelen: 

Basic eBay-winkel

Breid je bedrijf uit en geniet van verlaagde plaatsingskosten en toegang tot extra tools.


eBay Topwinkel

Laat je bedrijf groeien met meer gratis aanbiedingen, tegoed voor extra aanbiedingsopties, gratis internationale aanbiedingen en meer.


eBay Topwinkel Plus

Breid je mogelijkheden nog verder uit met onbeperkte gratis aanbiedingen met een vaste prijs, meer gratis internationale aanbiedingen en nog vele andere voordelen.

Als je meer wilt weten over de prijzen van eBay-winkelabonnementen, ga je naar onze kostenpagina.


Internationaal verkopen met een eBay-winkel

Open een topwinkel of topwinkel plus om geen plaatsingskosten te hebben bij aanbieden in het buitenland, zoals Duitsland, Frankrijk, Italie, Spanje en het Verenigd Koninkrijk, en nog veel meer. Meer informatie vind je op de kostenpagina's van de betreffende landen:


Duitsland

Frankrijk

Italië

Spanje

Verenigd Koninkrijk


Wil je nu een eBay-winkel openen?

Neem vandaag nog een winkelabonnement om korting te krijgen op plaatsingskosten en krachtige marketingtools te kunnen gebruiken.