Groei als bedrijf

Omzet verhogen

Omzet verhogen

Nadat je je als zakelijke verkoper hebt geregistreerd, willen we je de tools en ondersteuning bieden waarmee je zoveel mogelijk uit je bedrijf kunt halen.

Het maakt niet uit of je een nieuw bedrijf bent of een ervaren verkoper die zijn business wil uitbreiden: onze tools en services helpen je om de volgende stap te zetten

Ken je klant

Wil je van je voorraad af, maar weet je niet precies wat je wanneer moet verkopen tegen welke prijs? Onze researchtool Terapeak beoordeelt en analyseert gegevens tot een jaar terug. Zo krijg je goed inzicht in de eBay-handelsplaats.

Let op: Terapeak is alleen beschikbaar voor verkopers die op buitenlandse sites aanbieden.

Meer informatie over Terapeak op ebay.de
Meer informatie over Terapeak op ebay.co.uk
Meer informatie over Terapek op ebay.fr
Meer informatie over Terapek op ebay.es

Bereik meer kopers

Heb je fantastische aanbiedingen, maar weet je niet precies hoe je ze onder de aandacht van de meest relevante klanten moet brengen? Dan zijn tools als onze advertentieservice Promotieaanbiedingen of onze SEO-gids voor het vergroten van de zichtbaarheid van je objecten wellicht handig voor jou.

Let op: de service Promotieaanbiedingen is alleen beschikbaar op ebay.de, ebay.co.uk, ebay.fr, ebay.it, ebay.es, ebay.com en ebay.ca. 

Stimuleer je verkoop met speciale acties

Als zakelijke verkoper op eBay kun je diverse tools gebruiken om je omzet te verhogen. Hieronder vind je meer informatie over onder andere Speciale acties voor Verkopershub en Promotieaanbiedingen.

Internationaal verkopen

Op eBay beschik je over een etalage waarin je je producten aan meer dan 138 miljoen potentiële kopers overal ter wereld kunt presenteren. Internationaal verkopen is een makkelijke manier om je voorraad aan zoveel mogelijk mensen aan te bieden.