Groei als bedrijf

Omzet verhogen

Omzet verhogen

Nadat u zich als zakelijke verkoper hebt geregistreerd, willen we u de tools en ondersteuning bieden waarmee u zoveel mogelijk uit uw bedrijf kunt halen.

Het maakt niet uit of u een nieuw bedrijf bent of een ervaren verkoper die zijn/haar bedrijf wil uitbreiden: onze tools en services helpen u om de volgende stap te zetten

Ken uw klant

Wilt u van uw voorraad af, maar weet u niet precies wat u wanneer moet verkopen en tegen welke prijs? Onze researchtool Product Research beoordeelt en analyseert gegevens tot een jaar terug. Zo krijgt u goed inzicht in de eBay-handelsplaats.

Let op: Product Research is alleen beschikbaar voor verkopers die op buitenlandse sites aanbieden.

Meer informatie over Product Research op ebay.de
Meer informatie over Product Research op ebay.co.uk
Meer informatie over Product Research op ebay.fr
Meer informatie over Product Research op ebay.es

Bereik meer kopers

Heeft u fantastische aanbiedingen, maar weet u niet precies hoe u ze onder de aandacht van de meest relevante klanten moet brengen? Dan zijn tools als onze advertentieservice Promotieaanbiedingen of onze SEO-gids voor het vergroten van de zichtbaarheid van uw objecten wellicht handig voor u.

Let op: de service Promotieaanbiedingen is alleen beschikbaar op ebay.de, ebay.co.uk, ebay.fr, ebay.it, ebay.es, ebay.com en ebay.ca. 

Stimuleer uw verkoop met speciale acties

Als zakelijke verkoper op eBay kunt u diverse tools gebruiken om uw omzet te verhogen. Hieronder vindt u meer informatie over onder andere Speciale acties voor Verkopershub en Promotieaanbiedingen.

Internationaal verkopen

Op eBay beschikt u over een etalage waarin u uw producten aan meer dan 138 miljoen potentiële kopers overal ter wereld kunt presenteren. Internationaal verkopen is een makkelijke manier om uw voorraad aan zoveel mogelijk mensen aan te bieden.