Aanbiedingen beheren

Aanbiedingen beheren

eBay biedt een aantal tools en opties waarmee je je aanbiedingen eenvoudig kunt beheren.

Optiseller

Gebruik de tool Aspect Finder van Optiseller om snel te bepalen voor welke van je bestaande aanbiedingen specificaties ontbreken. De tool vindt hiaten, zoekt ontbrekende waarden die zich elders in je aanbiedingsgegevens kunnen bevinden en helpt je je aanbiedingen bij te werken.

Ga nu naar Aspect Finder van Optiseller

Terapeak

Terapeak is een op gegevens gebaseerde onderzoekstool die je helpt bepalen wat, wanneer en waar je wilt verkopen en tegen welke prijs. Je kunt de tool gebruiken om je prestaties te vergelijken met die van andere verkopers en andere eBay-sites. Terapeak is voor alle abonnees op een eBay-winkel beschikbaar als onderdeel van hun maandabonnement. Je vindt Terapeak op het tabblad Onderzoek in de Verkopershub.

Assistent voor onbetaalde objecten

De Assistent voor onbetaalde objecten automatiseert het openen en sluiten van geschillen wegens een onbetaald object, zodat jij meer tijd overhoudt voor je bedrijf. Nadat je de tijd hebt opgegeven, wordt een geschil geopend en krijgt de koper 4 dagen om te betalen. Als de koper binnen deze periode betaalt, wordt het geschil automatisch gesloten.

Lees hier meer over de Assistent voor onbetaalde objecten 

Ga direct naar de Assistent voor onbetaalde objecten

Wijzigingen aanbrengen in live aanbiedingen

Er kunnen vele redenen zijn om wijzigingen aan te brengen in een live aanbieding. Misschien heb je de voorraad van een object aangevuld en moet je het aantal bijwerken in een aanbieding of je wilt bijvoorbeeld informatie toevoegen aan een objectbeschrijving.

Een aanbieding beëindigen

We bevelen het niet aan, maar we begrijpen dat je soms een aanbieding moet annuleren. Dat kan bijvoorbeeld nodig zijn omdat een object zoekgeraakt, kapot of niet meer beschikbaar is.