Mijn account

Mijn account

Met onze handige accountinstellingen- en functies maak je een goede start met je bedrijf zodat je efficiënt kunt verkopen.

Wijzigingen

Voorkeuren beheren

Persoonlijke gegevens:


Heb je een nieuw e-mailadres of wil je alleen je gebruikersnaam veranderen? Werk dan je basisaccountgegevens bij.


Adressen:


Als je onlangs bent verhuisd of het adres van je werk is veranderd, mag je niet vergeten je adressen bij te werken. Door je adres hier te veranderen, hoef je het niet meer voor elke aanbieding te wijzigen.

Communicatievoorkeuren:


Als je ons exact laat weten hoe en wanneer je berichten over je verkoopactiviteiten wilt ontvangen, hoef je je daar nooit meer mee bezig te houden. Schakel Promoties en enquêtes in als je geïnformeerd wilt worden over de nieuwste promoties waarmee je geld kunt besparen.


Sitevoorkeuren:


Pas eBay.nl aan jouw voorkeuren aan en kies hoe je betaald wilt worden. Selecteer je verzendopties, bepaal je verzendbeleid en stel andere voorkeuren in zodat je dat niet elke keer hoeft te doen wanneer je iets aanbiedt.


Abonnementen


Beheer je abonnementen op eBay-tools en -services, inclusief eBay-winkels.


Tevreden klanten

Verkopersinstellingen

Verzendingen en retourzendingen

Na elke verkoop maken we het makkelijk voor je om je geld te ontvangen, het object naar de koper te verzenden en retourzendingen te verwerken.

Communicatie met kopers beheren

Houd bij wat je naar kopers verzend en hoe ze contact met je kunnen opnemen. Het is belangrijk om goed met de koper te communiceren,

Verkopersbeleidsregels

Bespaar tijd door de gewenste opties voor verzending, betaling en retourzending op te nemen in verkopersbeleidsjablonen, die je vervolgens op je aanbiedingen kunt toepassen. Je verkopersbeleidsregels zijn zo gemakkelijk opgesteld.

Verkoperprestaties

In Verkoperprestaties zie je je huidige verkoperniveau en wordt aangegeven wat je kunt verbeteren.

Verkoopaccount

Bekijk een overzicht van welke eBay-kosten je momenteel verschuldigd bent en krijg toegang tot eerdere facturen.

Transactieproblemen oplossen

Heb je problemen met een transactie? Ga naar Transactieproblemen oplossen waar we je kunnen helpen bij het oplossen van je probleem.