Verkopershub nu beschikbaar voor eBay Nederland

Wat je moet weten:

  • We hebben onlangs de Verkopershub op eBay geïntroduceerd.
  • Je account wordt vanaf 16 september automatisch overgezet naar de Verkopershub, als je dit zelf voor deze datum nog niet hebt gedaan.
     

Omschakeling naar Verkopershub   

Onlangs hebben we aan onze Ierse zakelijke verkopers de Verkopershub geïntroduceerd, een hub waar verkooptools op één plek zijn samengevoegd. Dit is de vervanger van Verkoopmanager en Verkoopmanager Pro. De Verkopershub helpt je bij het beheer van je bedrijf op eBay en geeft je de tools die je nodig hebt om succesvol te verkopen. Alle functies zijn vanaf één plek gemakkelijk te gebruiken, waaronder functies zoals Verkoopmanager, Verkoopmanager Pro en Mijn eBay. 


Sinds de lancering van de Ierse Verkopershub, hebben we zakelijke verkopers gevraagd om gebruik te gaan maken van hun lokale Verkopershub. Je ziet dat hier de functies en tools al staan die je eerder met Verkoopmanager en Verkoopmanager Pro kon gebruiken. Er zijn geen extra kosten verbonden aan de Verkopershub: je betaalt gewoon voor je huidige Verkoopmanager Pro- of eBay Winkel-abonnement. Al je aanbiedingen en bestellingen staan onmiddellijk in de Verkopershub weergegeven, zodat je activiteiten niet worden verstoord.  

Gebruik de Verkopershub nu

Alle zakelijke verkopers naar Verkopershub

Alle zakelijke verkopers schakelen 16 september permanent over naar de Verkopershub. Als verkoper heb je dan niet langer de mogelijkheid om hier geen gebruik van te maken. Aangezien we een druk commercieel seizoen naderen, moedigen we je aan om voor deze migratie de Verkopershub uit te proberen en vertrouwd te raken met de aanbiedingstools.

Als je een abonnement hebt op Verkoopmanager Pro of een eBay Winkel met Verkoopmanager Pro, beschik je binnen de Verkopershub al over alle functies van Verkoopmanager Pro, zoals Voorraadbeheer en geautomatiseerde regels.

Volgende stappen


  • Stap nu al over om nog vóór de drukste periode van het jaar vertrouwd te raken met de Verkopershub.
  • Wacht je hier nog even mee, dan zal eBay vanaf 16 september automatisch je account omschakelen naar je lokale Verkopershub.