Hulp
Hulp
Zoeken in Hulp-pagina's 
(Hiermee wordt niet naar objecten of producten gezocht)
 ZoekenTips
Voorbeeld: 'betalingsmethoden'

Regels en beleid

Met ons beleid willen we al onze leden een veilige en eerlijke handelsomgeving bieden. Als je weet wat wel en niet is toegestaan, voorkom je dat je onbedoeld de regels overtreedt, en draag je bij aan een betrouwbare handelsomgeving.

Een probleem oplossen

Sommige objecten zijn, vanwege wettelijke beperkingen en andere overwegingen, niet toegestaan of mogen alleen onder bepaalde voorwaarden worden aangeboden. Als je niet zeker weet of je object is toegestaan, kun je te weten komen waarom sommige objecten verboden of beperkt zijn en een gedetailleerde lijst bekijken met objecten die je niet mag verkopen.
Controleer of het bericht daadwerkelijk van eBay afkomstig is door je berichten te bekijken in Mijn eBay. In deze e-mail van eBay wordt uitgelegd waarom je geschorst bent en de stappen die je kunt ondernemen om het probleem op te lossen. Meer weten over geschorste accounts en hoe je kunt zien dat een e-mail daadwerkelijk van eBay afkomstig is?
Als je een object koopt en de verkoper de betaling om wat voor reden dan ook niet ontvangt, kan de verkoper een geschil wegens een onbetaald object openen. Als je een bericht over een onbetaald object ontvangt, is het belangrijk dat je snel reageert. Als je niet betaalt of niet binnen 4 dagen op het bericht van de verkoper reageert, kan de verkoper het geschil sluiten en kan er een aantekening wegens een onbetaald object op je account worden gemaakt. Als je een reden hebt waarom je niet hebt betaald, kun je bezwaar maken tegen het geschil.

Hulp-onderwerpen

eBay Algemeen

De top 10 beleidsregels

Hoe

Trainingen

Training over Regels en veiligheid
Deze interactieve trainingen kunnen je helpen om aan ons eBay-beleid te voldoen, veilig te handelen en je algehele kennis van eBay te vergroten.

Contact opnemen met Klantenservice

Als je meer hulp nodig hebt of nog vragen hebt, kun je contact met ons opnemen.

Contact met ons opnemen

Heb je een vraag? Wij kunnen je helpen.

 Contact opnemen

Vraag het aan andere leden

Krijg hulp van andere eBay-leden. Ga naar het Antwoordcentrum om een vraag te stellen.