3 min artikel

Regels voor iedereen (overzicht)

Zowel kopers als verkopers moeten bepaalde regels kennen en naleven. Deze regels zijn opgesteld zodat u op eBay veilig kunt handelen en deelnemen aan de community.

Algemene gedragsregels

Het volgende is verboden op eBay:

Naast de algemene regels zijn er ook regels specifiek voor feedback, kopen en verkopen.

Alle activiteiten op eBay moeten in overeenstemming zijn met dit beleid, de eBay-gebruikersovereenkomst en alle toepasselijke wetten, evenals met de rechten van derden. Als dit niet gebeurt, kan eBay actie ondernemen in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving en de eBay-gebruikersovereenkomst, en kan eBay hiertoe zelfs wettelijk worden verplicht. Dergelijke acties kunnen bestaan uit, maar zijn niet beperkt tot: het verwijderen van de aanbieding of andere inhoud, het geven van een waarschuwing, het beperken van activiteiten of het opschorten van het account.
 

Regels voor identiteit

eBay-leden:

 

Regels voor communicatie met andere eBay-leden

eBay-leden:

Regels voor de verantwoordelijkheden van eBay

  • In het privacybeleid is vastgelegd hoe uw persoonlijke gegevens worden gebruikt.
  • Volgens het beleid voor systeemstoringen hebben verkopers recht op compensatie wanneer er een langdurige systeemstoring is op de site.
  • eBay-werknemers dienen zich te houden aan het eBay-beleid en moeten vermelden dat zij eBay-werknemers zijn wanneer zij bieden, een object aanbieden of inhoud plaatsen op de site.

Mogelijke andere vragen

Kan ik mijn bod intrekken of annuleren?
Hoe sluit ik mijn eBay-account?

Was dit artikel nuttig?