Hulp
Hulp
Zoeken in Hulp-pagina's 
(Hiermee wordt niet naar objecten of producten gezocht)
 ZoekenTips
Voorbeeld: 'betalingsmethoden'

Hoe kan ik iets op eBay verkopen?

Op eBay kun je op een leuke manier een extra zakcentje verdienen.

Als je een object wilt aanbieden, klik je op Verkopen boven aan alle pagina's. Met het formulier Verkoop je object word je stap voor stap door het aanbiedingsproces geleid. Daarbij helpt eBay je geschikte rubrieken voor je object te vinden.

Als je objecten op eBay wilt verkopen, moet je het volgende doen:

Voordat je een object aanbiedt, kun je je als volgt voorbereiden:

  • Zoek naar vergelijkbare objecten die op eBay zijn verkocht. Klik op de link Uitgebreid zoeken die je boven aan de meeste pagina's vindt, voer trefwoorden in waarmee je object wordt beschreven en vink het selectievakje Alleen afgelopen aanbiedingen aan. Als je de zoekresultaten bekijkt, krijg je een idee van de potentiële waarde van je object en de beste rubriek voor je aanbieding.

Tips:

  • Klik op een eBay-pagina op de link Uitgebreid zoeken als je wilt zoeken naar vergelijkbare objecten die op eBay worden verkocht. Voer trefwoorden in waarmee je object wordt beschreven en vink het selectievakje Alleen afgelopen aanbiedingen aan.

  • Als je een object op eBay te koop wilt aanbieden, kun je ook een object weergeven dat lijikt op het object dat je wilt verkopen en op de link Verkoop een soortgelijk object klikken. Hiermee wordt het formulier Verkoop je object met vooraf ingevulde gegevens geopend.

  • Controleer of de informatie over je object accuraat is. Kopieer niet de titel, beschrijving of foto's van een object van een andere verkoper.

Contact opnemen met Klantenservice

Als je meer hulp nodig hebt of nog vragen hebt, kun je contact met ons opnemen.

Contact met ons opnemen

Heb je een vraag? Wij kunnen je helpen.

 Contact opnemen

Vraag het aan andere leden

Krijg hulp van andere eBay-leden. Ga naar het Antwoordcentrum om een vraag te stellen.