2 min artikel

Met PayPal betalen

Als u over een PayPal-rekening beschikt, kunt u hiermee betalen voor uw objecten op eBay. U kunt ook uw PayPal-rekening en eBay-account koppelen zodat u uw gegevens niet elke keer tijdens de betaling hoeft in te voeren.

Als u met PayPal wilt betalen, selecteert u tijdens de betaling PayPal als betalingsmethode en voert u uw rekeninggegevens in. Als u uw gegevens voor de volgende keer wilt bewaren, vink dan het vakje Onthoud me aan.

Als u geen PayPal-rekening hebt, kunt u deze op de PayPal-site openen.

Raadpleeg ons beleid voor geaccepteerde betalingsmethoden voor meer informatie over betalingen met PayPal.

Tip
Hebt u hulp nodig bij betalingen met PayPal? Neem rechtstreeks contact op door onderaan een PayPal-pagina Hulp te selecteren.

Problemen bij betalingen met PayPal op eBay

Als u een probleem met PayPal ondervindt, laat uw verkoper dan eerst weten dat de betaling is vertraagd. Als de volgende tips het probleem niet oplossen, neem dan rechtstreeks contact op met PayPal om een oplossing te vinden.

  • Ga naar uw PayPal-rekening en controleer of uw betalingsgegevens correct zijn opgeslagen.
  • Probeer een andere betalingsmethode voor uw PayPal-rekening of neem contact op met PayPal als dit het probleem niet oplost. 
  • Als u een oudere webbrowser gebruikt die niet veilig genoeg is om betalingen te verrichten of uw betalingsmethoden te beheren, kunt u uw browser bijwerken of de cache en cookies op uw apparaat wissen. Raadpleeg ons beleid inzake technische problemen voor meer informatie

Als de betaling op uw PayPal-rekening als in behandeling wordt weergegeven, betekent het dat de verkoper de betaling nog niet heeft geaccepteerd. Neem contact op met de verkoper en de klantenservice van PayPal - nieuw venster of tabblad voor meer informatie.

Hoe kan ik objecten op eBay kopen zonder PayPal?

Als u niet over een PayPal-rekening beschikt, controleer dan de betalingsopties voor het object voordat u de aankoop voltooit. U kunt ook met een creditcard, bankpas, Apple Pay en Google Pay betalen.

Meer weten over kopen met vouchers?

Als u bij de aankoop van een object een probleem met PayPal ondervindt, probeer dan een andere betalingsmethode.

Was dit artikel nuttig?

Verwante hulponderwerpen