Doorgaan naar hoofdinhoud
Staat

Nieuw

Een gloednieuw, ongebruikt, ongeopend en onbeschadigd object in originele verpakking (indien verpakking van toepassing is). De verpakking moet hetzelfde zijn als in de winkel, tenzij het object door de fabrikant verpakt werd in een verpakking die niet voor de detailhandel bestemd is, zoals een onbedrukte doos of plastic tas.  Bekijk de aanbieding van de verkoper voor de volledige details.

Nieuw overig (zie details)

Een nieuw, ongebruikt object met geen enkel teken van slijtage. De originele verpakking ontbreekt, of het object zit nog wel in de originele verpakking, maar deze is niet meer verzegeld. Het object is mogelijk 'B-ware', een 'factory second' of een nieuw, ongebruikt object met defecten. Bekijk de aanbieding van de verkoper voor de volledige details en een beschrijving van de gebreken.

Hervervaardigd

Een opnieuw vervaardigd auto-onderdeel. Het object is helemaal uit elkaar gehaald, gereinigd en onderzocht op slijtage en breukschade. Versleten, ontbrekende of niet-werkende onderdelen zijn vervangen door nieuwe of opgeknapte onderdelen. Hervervaardigde onderdelen zijn gelijk aan nieuwe onderdelen en zijn vrijwel niet te onderscheiden van nieuwe onderdelen. Zie de aanbieding van de verkoper voor volledige details.

Tweedehands

Een object dat eerder gebruikt is. Het object kan enkele schoonheidsfoutjes hebben, maar is volledig operationeel en werkt naar behoren. Mogelijk gaat om een showmodel of een gebruikt object dat is teruggebracht naar de winkel. Bekijk de aanbieding van de verkoper voor de volledige details en een beschrijving van de gebreken.

Voor onderdelen of niet-functionerende objecten

Een object dat niet naar behoren werkt en niet volledig operationeel is. Hieronder vallen objecten met defecten die gebruik bemoeilijken, objecten waarvoor onderhoud of reparatie vereist is, of objecten waarvan essentiƫle onderdelen ontbreken. Bekijk de aanbieding van de verkoper voor de volledige details.