Doorgaan naar hoofdinhoud
Staat

Nieuw

Een gloednieuw, ongebruikt, ongeopend, onbeschadigd object in de oorspronkelijke verpakking (indien verpakking van toepassing is).  De verpakking moet hetzelfde zijn als in de detailhandel, tenzij het object door de fabrikant is verpakt in een verpakking die niet voor detailhandel is bestemd, zoals een onbedrukte doos of een plastic zak.  Zie de aanbieding van de verkoper voor volledige details.

Nieuw: overige (zie details)

Een nieuw, ongebruikt object zonder enige slijtage. De oorspronkelijke verpakking kan ontbreken of de oorspronkelijke verpakking is geopend of niet meer verzegeld.  Een nieuw object met een fabrieksfout of andere kleine foutjes.

Tweedehands

Een object dat al eerder is gebruikt.  Het object kan tekenen van cosmetische slijtage vertonen, maar werkt naar behoren. Dit object kan een showroommodel zijn of een object dat aan de verkoper geretourneerd is nadat het gebruikt is.  Zie de aanbieding van de verkoper voor volledige details en een beschrijving van onvolmaaktheden.

Voor onderdelen of objecten die niet functioneren

Een object dat niet naar behoren functioneert. Dit omvat objecten die defecten hebben waardoor ze moeilijk te gebruiken zijn, objecten die hersteld moeten worden, of waarbij belangrijke onderdelen ontbreken. Zie de aanbieding van de verkoper voor volledige details.