Hulp
Hulp
Zoeken in Hulp-pagina's 
(Hiermee wordt niet naar objecten of producten gezocht)
 ZoekenTips
Voorbeeld: 'betalingsmethoden'

Tips voor het vervangen van actieve content in eBay-aanbiedingen

Hoe vervang je actieve content in eBay-aanbiedingen?

Door het gebruik van actieve content in eBay-aanbiedingen kunnen aankopen op mobiele apparaten worden belemmerd, wat kan leiden tot misbruik op onze sites. Onder actieve content verstaan we onder andere JavaScript, Flash, plug-ins en formulieren.

Vanaf juni 2017 gaan we het gebruik van actieve content in je aanbiedingen blokkeren.

Ter voorbereiding op deze wijzigingen raden we je aan om actieve content nu al te verwijderen. Bekijk of je aanbieding actieve content heeft. Ontwerp je eigen aanbiedingstemplate met i-ways.net.

Bovendien hebben we de volgende tips opgesteld waarmee je goede alternatieven kunt vinden voor de meest voorkomende typen actieve content in eBay-aanbiedingen.

Alternatieven voor actieve content voor verkopers

Links

Als je links gebruikt moeten ze in een nieuw venster worden geopend. Gebruik in de html: target=”_blank” voor de link. Als je dit niet doet zal de link niet functioneren. Een voorbeeld van hoe de html er uit moet zien: <a href="url" target=“_blank”>link text</a>”

Vensters met tabbladen maken in aanbiedingen

We raden je aan de standaardaanbiedingsvelden te gebruiken om complete aanbiedingen te maken die het best op alle apparaten werken. Bijvoorbeeld: neem acceptabele betalingsmethoden op in de velden onder Bepaal hoe je betaald wilt worden, beschikbare verzendopties in de velden onder Verzenddetails toevoegen, het retourbeleid in de velden onder Retourbeleid, specificaties in de velden onder Specificaties toevoegen, enzovoort.

Als je vensters met tabbladen wilt maken, raden we aan dat je daarvoor alleen HTML en CSS gebruikt.

Afbeeldingengalerijen maken

We raden je aan onze galerijfunctie te gebruiken, zo kun je 12 foto's uploaden en ordenen enb handige functies zoals zoom gebruiken.

Een productvideo opnemen

Sommige verkopers nemen productvideo's in hun aanbieding op. We adviseren een HTML5 <video> -tag om een video in de aanbieding af te spelen.

Opmerking: op dit moment bieden sommige videohostingsites geen ondersteuning voor de HTML5 <video>-tag.

Compatibiliteit van onderdelen opgeven

Met de functie voor compatibiliteit van onderdelen (in het aanbiedingsproces en de API) worden voertuigonderdelen aan compatibele voertuigen gekoppeld.

Alternatieven voor actieve content voor verkopers met een eBay-winkel

  • Objecten crosspromoten: Als je een abonnement op een eBay-winkel hebt, kun je Speciale acties beheren gebruiken om verwante objecten te crosspromoten.

  • Aanmelden voor nieuwsbrieven: Vraag kopers zich voor de nieuwsbrief aan te melden door naar de eBay-winkel te gaan.

  • Zoeken in eBay-winkel: Zodra de wijzigingen voor actieve content ingaan, kan alleen nog in eBay-winkels worden gezocht vanuit de koptekst van je eBay-winkel.

Functies die niet mogen worden opgenomen in objectbeschrijvingen

In de objectbeschrijving van de aanbieding kun je kopers aanvullende informatie geven om ze aan te moedigen de transactie te voltooien.

We adviseren dat verkopers de volgende functies niet opnemen in hun objectbeschrijving:

  • Weergavetellers: we raden aan het aantal paginaweergaven te gebruiken dat in de verkopersweergave van de objectbeschrijving voor afzonderlijke aanbiedingen wordt weergegeven.

  • Ingesloten feedback van kopers: Sommige verkopers nemen feedback van kopers op. Dat is niet nodig aangezien feedback op de koper al wordt opgenomen in het vak Verkopergegevens van de aanbieding. Kopers kunnen in dat vak op de feedbackscore van de verkoper klikken om de pagina Feedbackprofiel te laden.

  • Widgets voor omrekening van valuta's: Sommige verkopers nemen widgets voor het omrekenen van valuta's in hun aanbiedingen op. Dat is niet nodig omdat we indien nodig altijd automatisch de omrekening van valuta's voor kopers en verkopers weergeven.

  • Pictogrammen voor delen op sociale media: Het opnemen van links in je aanbieding naar sociale mediasites is niet toegestaan. Bekijk ons beleid voor links voor meer informatie. Alle aanbiedingen bevatten pictogrammen om aanbiedingen te delen via Facebook, Twitter en Pinterest.

  • iFrames beleid voor HTML en JavaScript staat geen enkele vorm van iFrames toe.

Contact met ons opnemen

Heb je een vraag? Wij kunnen je helpen.

 Contact opnemen

Vraag het aan andere leden

Krijg hulp van andere eBay-leden. Ga naar het Antwoordcentrum om een vraag te stellen.