Hulp
Hulp
Zoeken in Hulp-pagina's 
(Hiermee wordt niet naar objecten of producten gezocht)
 ZoekenTips
Voorbeeld: 'betalingsmethoden'

PayPal internationaal gebruiken

eBay-verkopers beschikken over twee opties om internationaal te verkopen met behulp van PayPal. Met beide opties kunnen je internationale kopers voor objecten betalen met behulp van PayPal. Met een PayPal Premier- of Business-rekening kun je creditcard- en bankrekeningbetalingen accepteren van kopers uit meer dan 190 verschillende landen en regio's wereldwijd, in verschillende valuta's.

Optie 1: Bied je object op eBay.nl aan in euro's, geef aan dat je bereid bent internationaal te verzenden en selecteer PayPal als een geaccepteerde betalingsmethode. Het PayPal-logo wordt weergegeven op de aanbiedingspagina en je koper kan onmiddellijk voor het object betalen nadat de aanbieding is beëindigd.

Als de valuta van je koper wordt ondersteund, wordt de betaling van je koper automatisch door PayPal omgezet in euro's. Zie de lijst Meerdere valuta's van PayPal voor een volledige lijst met ondersteunde valuta's.

Optie 2: Bied je object op een of meer van de internationale sites van eBay aan en verzend vervolgens een betalingsverzoek nadat de aanbieding is afgelopen. Voordat je deze optie gebruikt, moet je op de hoogte zijn van het volgende:

  • PayPal ondersteunt momenteel betalingen in meerdere valuta's, waaronder euro's, Amerikaanse dollars, Britse ponden, Canadese dollars, Australische dollars en Japanse yen. Zie de lijst Meerdere valuta's van PayPal voor een volledige lijst met ondersteunde valuta's. Als je je object in een van de door PayPal ondersteunde valuta's aanbiedt, kan je koper in die valuta betalen met behulp van PayPal. Vervolgens kun je de betaling in je PayPal-rekening desgewenst omzetten naar euro's.

  • Als je je object aanbiedt in een valuta die niet door PayPal wordt ondersteund, kun je de eindprijs omzetten in een willekeurige door PayPal ondersteunde valuta en bij je koper om de betaling verzoeken. eBay raadt je aan de omrekeningsfactor in je objectbeschrijving te vermelden.

Belangrijk: Als je een object wilt aanbieden op een andere eBay-site dan de site waarop je je oorspronkelijk hebt ingeschreven, moet je je door PayPal laten controleren. Zie Over internationaal verkopen voor meer informatie over het aanbieden op andere sites.

Contact met ons opnemen

Heb je een vraag? Wij kunnen je helpen.

 Contact opnemen

Vraag het aan andere leden

Krijg hulp van andere eBay-leden. Ga naar het Antwoordcentrum om een vraag te stellen.