Hulp
Hulp
Zoeken in Hulp-pagina's 
(Hiermee wordt niet naar objecten of producten gezocht)
 ZoekenTips
Voorbeeld: 'betalingsmethoden'

Zoekcodes gebruiken

Als je zoekcodes (of trefwoorden) in functies zoals Mijn eBay-wereld invoert, worden onderwerpen en concepten herkend die uniek zijn voor de door jou gemaakte teksten. Zoekmachines zoeken naar codes die zijn ingesloten in webpagina's zodat deze worden weergegeven in zoekresultaten.

Als je bijvoorbeeld een verkoper bent met een eBay-blog over objecten die je aanbiedt, kun je je weblog via zoekcodes onderscheiden van andere weblogs met een algemenere inhoud. Als je dus over een iPod schrijft in je weblog, kun je codes als 'iPod' en 'mp3-speler' gebruiken om beter op te vallen in zoekresultaten.

Je moet codes gebruiken die relevant zijn voor de inhoud waarover je schrijft of de objecten die je verkoopt. Ongeschikte woorden of termen die neerkomen op trefwoord-spam, zijn niet toegestaan en worden verwijderd.

Codes gebruiken

  • Codes worden weergegeven op pagina's met inhoud die door gebruikers is gegenereerd. Via de codelinks worden gebruikers naar pagina's met soortgelijke codes geleid.

  • Leden kunnen naar codes zoeken door vanaf de hoofdpagina van elke functie op titel te zoeken. Zo kunnen lezers verwante onderwerpen vinden.

Je kunt codes invoegen zodra je elke functie instelt. Je kunt maximaal 10 codes gebruiken en elke code kan een woord of een zin van maximaal 4 woorden zijn.

Contact opnemen met Klantenservice

Als je meer hulp nodig hebt of nog vragen hebt, kun je contact met ons opnemen.

Contact met ons opnemen

Heb je een vraag? Wij kunnen je helpen.

 Contact opnemen

Vraag het aan andere leden

Krijg hulp van andere eBay-leden. Ga naar het Antwoordcentrum om een vraag te stellen.