Hulp
Hulp
Zoeken in Hulp-pagina's 
(Hiermee wordt niet naar objecten of producten gezocht)
 ZoekenTips
Voorbeeld: 'betalingsmethoden'

Inschrijvingsgegevens bijwerken

Bij je inschrijving bij eBay heb je enkele gegevens opgegeven, zoals je persoonlijke gegevens, adres en e-mailadres. Om optimaal gebruik te maken van eBay is het belangrijk dat je die gegevens correct en actueel houdt. Je kunt deze gegevens bijwerken in Mijn eBay zonder dat je je opnieuw hoeft in te schrijven.

Persoonlijke gegevens bijwerken

In Mijn eBay kun je je inschrijvingsgegevens bijwerken, zoals e-mailadres, profiel, verzendadres en telefoonnummer, en ook je wachtwoord en gebruikersnaam wijzigen.

Werk nu je inschrijvingsgegevens bij

Opmerking: het telefoonnummer mag geen faxnummer, pagernummer of afgesloten nummer zijn.

 

E-mailadres bijwerken

Om je e-mailadres bij te werken, ga je naar de pagina E-mailadres wijzigen. Om de procedure af te kunnen maken, moet je toegang hebben tot het bijgewerkte e-mailadres. Je hoeft je niet opnieuw bij eBay in te schrijven. Werk gewoon je e-mailadres bij en je account en feedbackprofiel blijven bewaard.

Belangrijk: Zorg ervoor dat het e-mailadres waarmee je bij eBay bent ingeschreven, de e-mails van eBay niet automatisch doorstuurt. Automatisch doorsturen naar een ander e-mailadres kan de digitale handtekening die eBay voor elke e-mail gebruikt, ongeldig maken. Sommige e-mailproviders gaan ervan uit dat een ongeldige handtekening duidt op een nepbericht of spoof en blokkeren het bericht of leveren het bericht af in je folder voor ongewenste e-mail. Om dit te voorkomen, dien je het e-mailadres waarop je uiteindelijk de berichten ontvangt, door te geven aan eBay.
Opmerking: als je je nogmaals inschrijft met een nieuw e-mailadres, kunnen gegevens die aan je oude e-mailadres zijn gekoppeld, verloren gaan.

Je kunt ook het volgende doen:

Je persoonlijke gegevens aanvragen

Je kunt altijd via je eBay-account een kopie van de gegevens die we over je bewaren opvragen. Het duurt meestal een paar dagen voordat het rapport beschikbaar is om te downloaden na het indienen van je aanvraag.

Een aanvraag indienen vanuit je eBay-account:
  1. Ga in Mijn eBay naar Account en selecteer Persoonlijke gegevens.

  2. Klik onder Je eBay-gegevens op Bewerken.

  3. Volg de instructies om je persoonlijke gegevens aan te vragen.

Als je geen eBay-account hebt, kun je een kopie van je gegevens aanvragen. eBay is verplicht om de identiteit te verifiëren van iedereen aan wie we persoonsgegevens verstrekken. Vermeld je voornaam, achternaam, het land waar je woont, en het e-mailadres dat je hebt gebruikt voor eventuele transacties als gast die je hebt verricht. Voordat we je verzoek om gegevens inwilligen, vragen we je om een identiteitsbewijs (POI) en een adreslegitimatie (POA) om er zeker van te zijn dat we alleen persoonsgegevens vrijgeven aan geautoriseerde partijen.

Het door jou verstrekte identiteitsbewijs en de adreslegitimatie wordt uitsluitend gebruikt ter verificatie van de identiteit met betrekking tot deze transactie (d.w.z. het vrijgeven van persoonsgegevens) en wordt verwerkt en opgeslagen overeenkomstig onze Privacyverklaring.

Contact opnemen met Klantenservice

Als je meer hulp nodig hebt of nog vragen hebt, kun je contact met ons opnemen.

Contact met ons opnemen

Heb je een vraag? Wij kunnen je helpen.

 Contact opnemen

Vraag het aan andere leden

Krijg hulp van andere eBay-leden. Ga naar het Antwoordcentrum om een vraag te stellen.