Hulp
Hulp
Zoeken in Hulp-pagina's 
(Hiermee wordt niet naar objecten of producten gezocht)
 ZoekenTips
Voorbeeld: 'betalingsmethoden'

Inschrijvingsgegevens bijwerken

Bij je inschrijving bij eBay heb je enkele gegevens opgegeven, zoals je persoonlijke gegevens, adres en e-mailadres. Om optimaal gebruik te maken van eBay is het belangrijk dat je die gegevens correct en actueel houdt. Je kunt deze gegevens bijwerken in Mijn eBay zonder dat je je opnieuw hoeft in te schrijven.

Persoonlijke gegevens bijwerken

In Mijn eBay kun je je inschrijvingsgegevens bijwerken, zoals e-mailadres, profiel, verzendadres en telefoonnummer, en ook je wachtwoord en gebruikersnaam wijzigen.

Werk nu je inschrijvingsgegevens bij

Opmerking: het telefoonnummer mag geen faxnummer, pagernummer of afgesloten nummer zijn.

E-mailadres bijwerken

Om je e-mailadres bij te werken, ga je naar de pagina E-mailadres wijzigen. Om de procedure af te kunnen maken, moet je toegang hebben tot het bijgewerkte e-mailadres. Je hoeft je niet opnieuw bij eBay in te schrijven. Werk gewoon je e-mailadres bij en je account en feedbackprofiel blijven bewaard.

Belangrijk: Zorg ervoor dat het e-mailadres waarmee je bij eBay bent ingeschreven, de e-mails van eBay niet automatisch doorstuurt. Automatisch doorsturen naar een ander e-mailadres kan de digitale handtekening die eBay voor elke e-mail gebruikt, ongeldig maken. Sommige e-mailproviders gaan ervan uit dat een ongeldige handtekening duidt op een nepbericht of spoof en blokkeren het bericht of leveren het bericht af in je folder voor ongewenste e-mail. Om dit te voorkomen, dien je het e-mailadres waarop je uiteindelijk de berichten ontvangt, door te geven aan eBay.
Opmerking: als je je nogmaals inschrijft met een nieuw e-mailadres, kunnen gegevens die aan je oude e-mailadres zijn gekoppeld, verloren gaan.

Je kunt ook het volgende doen:

Contact opnemen met Klantenservice

Als je meer hulp nodig hebt of nog vragen hebt, kun je contact met ons opnemen.

Contact met ons opnemen

Heb je een vraag? Wij kunnen je helpen.

 Contact opnemen

Vraag het aan andere leden

Krijg hulp van andere eBay-leden. Ga naar het Antwoordcentrum om een vraag te stellen.