Afbeelding 1 van 1
Afbeelding 1 van 1
Rheology of Fluid, Semisolid, and Solid Foods: Principles and Applications by M.
US $195,47
OngeveerEUR 174,96
Objectstaat:
Nieuw
Een nieuw, ongelezen en ongebruikt boek in perfecte staat waarin geen bladzijden ontbreken of beschadigd zijn. Bekijk de aanbieding van de verkoper voor de volledige details.
Verzendkosten:
Gratis USPS Ground Advantage®.
Bevindt zich in: Fairfield, Ohio, Verenigde Staten
Levering:
Geschatte levering tussen di, 1 okt en za, 5 okt tot 43230
Retourbeleid:
30 dagen om te retourneren. Koper betaalt voor retourzending.
Betalingen:
Winkel met vertrouwen
De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor deze aanbieding.
eBay-objectnummer:381198503379
Specificaties
- Objectstaat
- ISBN-13
- 9781461492290
- UPC
- Does not apply
- ISBN
- 9781461492290
- EAN
- 9781461492290
- Subject Area
- Technology & Engineering, Science
- Publication Name
- Rheology of Fluid, Semisolid, and Solid Foods : Principles and Applications
- Publisher
- Springer
- Item Length
- 9.3 in
- Subject
- Biotechnology, Food Science, Mechanical, Chemistry / General
- Publication Year
- 2013
- Series
- Food Engineering Ser.
- Type
- Textbook
- Format
- Hardcover
- Language
- English
- Item Weight
- 294 Oz
- Item Width
- 6.1 in
- Number of Pages
- Xiii, 461 Pages
Objectbeschrijving van de verkoper
Informatie van zakelijke verkoper
Premier Books LLC
David Taylor
26C Trolley Sq
19806-3356 Wilmington, DE
United States
Ik verklaar dat al mijn verkoopactiviteiten zullen voldoen aan alle wet- en regelgeving van de EU.
Ingeschreven als zakelijke verkoper