Deze aanbieding is verkocht op zo, 5 mei om 9:25 PM.
Hebt u iets om te verkopen?

Becoming a Chef: With Recipes and Reflections from America's Leading Chefs by ,

Objectstaat:
Goed
This is a used book in good condition and may show some signs of use or wear .
Verkocht voor:
US $4,61
OngeveerEUR 4,32
Verzendkosten:
Gratis Economy Shipping. Details bekijkenvoor verzending
Bevindt zich in: Tontitown, Arkansas, Verenigde Staten
Levering:
Geschatte levering tussen do, 27 jun en za, 29 jun tot 43230
Bij geschatte leveringsdatums - nieuw venster of tabblad wordt rekening gehouden met de verwerkingstijd van de verkoper, de postcode van de verzendlocatie, de postcode van de bestemming, en het moment van aanvaarding. Geschatte leveringsdatums zijn ook afhankelijk van de geselecteerde verzendservice en de ontvangst van de betalingbetaling ontvangen - nieuw venster of tabblad. De leveringstermijnen kunnen variëren, vooral gedurende piekperiodes.
Retourbeleid:
30 dagen om te retourneren. Koper betaalt voor retourzending. Details bekijken- voor meer informatie over retourzendingen
Betalingen:
     

Winkel met vertrouwen

Topverkoper
Betrouwbare verkoper, snelle verzending en eenvoudige retourzending. 
Geld-terug-garantie van eBay
Ontvang het object dat u hebt besteld of krijg uw geld terug. 

Verkopergegevens

Ingeschreven als zakelijke verkoper
De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor deze aanbieding.
eBay-objectnummer:404764743071
Laatst bijgewerkt op 05 mei 2024 21:13:02 CESTAlle herzieningen bekijkenAlle herzieningen bekijken

Specificaties

Objectstaat
Goed
Een boek dat is gelezen, maar zich in goede staat bevindt. De kaft is zeer minimaal beschadigd (er zijn bijvoorbeeld slijtplekken), maar er zijn geen deukjes of scheuren. De harde kaft heeft mogelijk geen stofomslag meer. De boekband vertoont minimale slijtage. De meeste bladzijden zijn onbeschadigd. Er zijn weinig vouwen en scheuren en er is vrijwel geen tekst met potlood onderstreept of met een accentueerstift gemarkeerd. Er is niet in de kantlijn geschreven. Er ontbreken geen bladzijden. Bekijk de aanbieding van de verkoper voor de volledige details en een beschrijving van gebreken. Alle staatdefinities bekijkenwordt in nieuw venster of op nieuw tabblad geopend
Opmerkingen van verkoper
“This is a used book in good condition and may show some signs of use or wear .”
ISBN
9780471285717
Book Title
Becoming a Chef : with Recipes and Reflections from America's Leading Chefs
Publisher
Wiley & Sons, Incorporated, John
Item Length
9.3 in
Publication Year
1995
Format
Trade Paperback
Language
English
Illustrator
Yes
Item Height
0.9 in
Author
Andrew Dornenburg, Karen Page
Genre
Cooking, Business & Economics
Topic
Industries / Food Industry, Methods / Professional
Item Weight
24.6 Oz
Item Width
7.3 in
Number of Pages
352 Pages

Over dit product

Product Information

Dornenburg and 60 leading chefs take you on a trip - to first jobs, mentors, successes and setbacks. Includes what you need to know about education in formal cooking schools and apprenticeships- also options for chefs both in and out of the kitchen

Product Identifiers

Publisher
Wiley & Sons, Incorporated, John
ISBN-10
0471285714
ISBN-13
9780471285717
eBay Product ID (ePID)
801185

Product Key Features

Book Title
Becoming a Chef : with Recipes and Reflections from America's Leading Chefs
Number of Pages
352 Pages
Language
English
Publication Year
1995
Topic
Industries / Food Industry, Methods / Professional
Illustrator
Yes
Genre
Cooking, Business & Economics
Author
Andrew Dornenburg, Karen Page
Format
Trade Paperback

Dimensions

Item Height
0.9 in
Item Weight
24.6 Oz
Item Length
9.3 in
Item Width
7.3 in

Additional Product Features

Intended Audience
Trade
Dewey Edition
20
Lccn
94-047316
Dewey Decimal
647.95/023/73
Table of Content
Chefs: Yesterday and Today. Early Influences: Discovering a Passion for Food. Cooking Schools: Learning in the Classroom. Apprenticing: Learning in the Kitchen. Getting In: Starting at the Bottom. Developing as a Cook: The Next Level. The Business of Cooking: Operating and Running a Restaurant. Travel, Eating, and Reading: Learning Something New Every Day. Persevering in the Face of Reality: Through Bad Times and Good. What2s Next?: The Chef as Alchemist. Appendices. Index.
Copyright Date
1995

Objectbeschrijving van de verkoper

Once Upon a Time Books Inc

Once Upon a Time Books Inc

99,5% positieve feedback
850K objecten verkocht

Gedetailleerde verkopersbeoordelingen

Gemiddelde van de afgelopen 12 maanden

Nauwkeurige beschrijving
4.9
Redelijke verzendkosten
5.0
Verzendtijd
5.0
Communicatie
5.0

Populaire rubrieken in deze winkel

Ingeschreven als zakelijke verkoper

Feedback verkoper (439.293)

c***a (22)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen 6 maanden
Geverifieerde aankoop
Love the book! Would buy from this seller again.
Alle feedback weergeven