Dit object is niet op voorraad.
Hebt u iets om te verkopen?

Belgian Chocolate: Bean-To-Bar Generation by Pierre Marcolini: Used

Objectstaat:
Goed
Prijs:
US $37,15
OngeveerEUR 34,76
Verzendkosten:
Gratis Standard Shipping. Details bekijkenvoor verzending
Bevindt zich in: Sparks, Nevada, Verenigde Staten
Levering:
Geschatte levering tussen za, 22 jun en do, 27 jun tot 43230
Bij geschatte leveringsdatums - nieuw venster of tabblad wordt rekening gehouden met de verwerkingstijd van de verkoper, de postcode van de verzendlocatie, de postcode van de bestemming, en het moment van aanvaarding. Geschatte leveringsdatums zijn ook afhankelijk van de geselecteerde verzendservice en de ontvangst van de betalingbetaling ontvangen - nieuw venster of tabblad. De leveringstermijnen kunnen variëren, vooral gedurende piekperiodes.
Retourbeleid:
30 dagen om te retourneren. Koper betaalt voor retourzending. Details bekijken- voor meer informatie over retourzendingen
Betalingen:
     

Winkel met vertrouwen

Geld-terug-garantie van eBay
Ontvang het object dat u hebt besteld of krijg uw geld terug. 

Verkopergegevens

Ingeschreven als zakelijke verkoper
De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor deze aanbieding.
eBay-objectnummer:404306622536
Laatst bijgewerkt op 24 mei 2024 12:56:40 CESTAlle herzieningen bekijkenAlle herzieningen bekijken

Specificaties

Objectstaat
Goed: Een boek dat is gelezen, maar zich in goede staat bevindt. De kaft is zeer minimaal beschadigd ...
Publication Date
2019-02-18
Pages
192
ISBN
9782390250722
Book Title
Belgian Chocolate
Item Length
11.1 in
Publisher
Lannoo N. V., Uitgeverij
Publication Year
2019
Format
Hardcover
Language
English
Illustrator
Yes
Item Height
1.1 in
Author
P. Marcolini
Genre
Cooking, House & Home
Topic
Regional & Ethnic / European, Specific Ingredients / Chocolate, Courses & Dishes / Desserts, General
Item Width
7.8 in
Item Weight
0 Oz
Number of Pages
192 Pages

Over dit product

Product Information

Pierre Marcolini has selected 13 chocolatiers who work according to the bean-to-bar principle, an artisanal approach that focuses on the quality and source of the cacao beans and how they are prepared. These enthusiasts (plus Pierre Marcolini himself) explore their calling, describe how they work, and share three favourite recipes. Whether working for well-established companies or starting in the business, all these chocolatiers share the love of their work, the desire to transmit their know-how, the importance of values such as authenticity and quality, and the aspiration to innovate. Chocolatiers include Cédric De Taeye; Chocolatoa (Mario Vandeneede); Chocolatier M (David Maenhout); Darcis (Jean-Philippe Darcis); Deremiens (Francois Deremiens); Legast (Thibaut Legast et Patricia Forero); Marcolini (Pierre Marcolini); Mi Joya (Nicolas et Caroline de Schaetzen); Mike & Becky (Bjorn Becker and Julia Mikerova); Millesime Chocolat (Jean-Christophe Hubert); The Chocolate Line (Dominique Persoone); Van Dender (Herman Van Dender); Zuut (David Van Acker and Pieter De Volder). Technically advanced instructions for professionals are included. AUTHORS: Pastry chef, chocolatier, and Officer of the Order of Agricultural Merit, Pierre Marcolini is one of Belgium's most famous chocolatiers. He travels the world to select the best cocoa beans and has written extensively about chocolate. Michel Verlinden is a journalist specialising in gastronomy and arts. Alexandre Bibaut is a passionate photographer of gastronomic subjects. He divides his time between studio work and special outside projects. SELLING POINTS: * In this book for skilled amateurs and professionals, 13 chocolatiers talk about their work and share their favourite recipes * Includes technical references (origin of the beans, installation, machines, technical sheets) useful to the chocolatier in the making * Pierre Marcolini is one of Belgium's best-known chocolatiers, and is a pioneer in the bean-to-bar movement 250 colour images

Product Identifiers

Publisher
Lannoo N. V., Uitgeverij
ISBN-10
2390250726
ISBN-13
9782390250722
eBay Product ID (ePID)
19038607711

Product Key Features

Book Title
Belgian Chocolate
Author
P. Marcolini
Format
Hardcover
Language
English
Topic
Regional & Ethnic / European, Specific Ingredients / Chocolate, Courses & Dishes / Desserts, General
Publication Year
2019
Illustrator
Yes
Genre
Cooking, House & Home
Number of Pages
192 Pages

Dimensions

Item Length
11.1 in
Item Height
1.1 in
Item Width
7.8 in
Item Weight
0 Oz

Additional Product Features

Lc Classification Number
Tx767.C5m363 2018
Target Audience
Trade
Lccn
2019-397854

Objectbeschrijving van de verkoper

Informatie van zakelijke verkoper

Alibris, Inc.
Rob Lambert
2560 9th St
Ste 215
94710-2565 Berkeley, CA
United States
Contactgegevens weergeven
:liam-Emoc.sirbila@90_skoob_flah
Ik verklaar dat al mijn verkoopactiviteiten zullen voldoen aan alle wet- en regelgeving van de EU.
AlibrisBooks

AlibrisBooks

98,5% positieve feedback
1,8M objecten verkocht

Gedetailleerde verkopersbeoordelingen

Gemiddelde van de afgelopen 12 maanden

Nauwkeurige beschrijving
4.9
Redelijke verzendkosten
4.9
Verzendtijd
4.9
Communicatie
4.9
Ingeschreven als zakelijke verkoper

Feedback verkoper (462.466)

p***e (1061)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Purchased on 06.03.2024 and rec'd on 06.13.2024 as pictured and described. Very happy w/ the purchase. Thank you.
s***s (406)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Great seller and item. Shipping a bit long
a***m (2929)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
WONDERFUL DEAL AND FAST SHIPPING! THANKS!