Hebt u iets om te verkopen?

The Sous Vide Kitchen: Techniques, Ideas, and More Than 100 Reci

Laatste beschikbare object
Objectstaat:
Heel goed
Laatste stuk / 2 verkocht
Verzendkosten:
Wordt niet verzonden naar Verenigde Staten. Details bekijkenvoor verzending
Bevindt zich in: South East, Verenigd Koninkrijk
Levering:
Varieert
Retourbeleid:
30 dagen om te retourneren. Koper betaalt voor retourzending. Details bekijken- voor meer informatie over retourzendingen
Betalingen:
     

Winkel met vertrouwen

Geld-terug-garantie van eBay
Ontvang het object dat u hebt besteld of krijg uw geld terug. 

Verkopergegevens

Ingeschreven als zakelijke verkoper
De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor deze aanbieding.
eBay-objectnummer:395045422226
Laatst bijgewerkt op 27 apr 2024 01:11:29 CESTAlle herzieningen bekijkenAlle herzieningen bekijken

Specificaties

Objectstaat
Heel goed: Een boek dat er niet als nieuw uitziet en is gelezen, maar zich in uitstekende staat ...
ISBN
9780760352038
Publication Year
2017
Format
Hardcover
Language
English
Book Title
The Sous Vide Kitchen: Techniques, Ideas, and more than 100 Recipes to Cook at Home
Item Height
254mm
Author
Christina Wylie
Publisher
Voyageur Press
Topic
Cooking with Gadgets
Item Width
203mm
Number of Pages
288 Pages

Over dit product

Product Information

Use sous vide to cook absolutely anything! If you own a sous vide machine, chances are you've tried it out by cooking burgers, steak, and pork. But that's just the beginning. For years, restaurants have used sous vide to perfectly cook a wide variety of foods - now you can do the same. Join sous vide recipe developer Christina Wylie and take your skills to the next level: Use sous vide to make the perfect soft boiled eggs, then go further and learn how to use it to make scrambled eggs, overnight oatmeal, and other breakfast staples. For lunch, try topping your salad with perfectly cooked sous vide tuna or salmon (the secret is a short brine). For dinner, the options are endless. Choose from Asian dishes like Char Siu Pork Loin and Miso-Marinated Cod, reinvent a favourite with the Deconstructed Beef Wellington or Spicy Southern-Fried Chicken, or enjoy a surprisingly simple 48-Hour Beef Brisket. Finish the meal with a sous vide twist on cheesecake or a nightcap of homemade spiced rum (speed-infused using sous vide, of course). With recommended times and temperatures for every recipe, unique combinations of sous vide with other cooking techniques, and more than 100 recipes to explore, this book will help you get the most out of sous vide.

Product Identifiers

Publisher
Voyageur Press
ISBN-13
9780760352038
eBay Product ID (ePID)
235240159

Product Key Features

Book Title
The Sous Vide Kitchen: Techniques, Ideas, and more than 100 Recipes to Cook at Home
Author
Christina Wylie
Format
Hardcover
Language
English
Topic
Cooking with Gadgets
Publication Year
2017
Number of Pages
288 Pages

Dimensions

Item Height
254mm
Item Width
203mm

Additional Product Features

Title_Author
Christina Wylie
Country/Region of Manufacture
United States

Objectbeschrijving van de verkoper

Informatie van zakelijke verkoper

Wrap Ltd.
Mubin Ahmed
Unit 4, AwesomeBooks
119 Loverock Road
Reading
Berkshire
RG30 1DZ
United Kingdom
Contactgegevens weergeven
:noofeleT60358080080
:liam-Emoc.skoobemosewa@yabe
Btw-nummer:
  • GB 724498118
Handelsregistratienummer:
  • 03800600
Ik verklaar dat al mijn verkoopactiviteiten zullen voldoen aan alle wet- en regelgeving van de EU.
KVK-nummer:
  • 03800600
awesomebooksuk

awesomebooksuk

99,2% positieve feedback
4,1M objecten verkocht

Gedetailleerde verkopersbeoordelingen

Gemiddelde van de afgelopen 12 maanden

Nauwkeurige beschrijving
4.9
Redelijke verzendkosten
5.0
Verzendtijd
4.9
Communicatie
4.9
Ingeschreven als zakelijke verkoper

Feedback verkoper (1.833.913)

i***5 (143)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen 6 maanden
Geverifieerde aankoop
Excellent ebayer item arrived very promptly very pleased with purchase thank you.
Alle feedback weergeven