Afbeelding 1 van 2
Afbeelding 1 van 2
Bread Making Mastery: Recipes and Techniques on Bread M - Paperback NEW Walker,
GBP 13,01
OngeveerEUR 15,57
Objectstaat:
Nieuw
Een nieuw, ongelezen en ongebruikt boek in perfecte staat waarin geen bladzijden ontbreken of beschadigd zijn. Bekijk de aanbieding van de verkoper voor de volledige details.
5 beschikbaar2 verkocht
Verzendkosten:
Verzendt mogelijk niet naar Verenigde Staten. Lees de objectbeschrijving of neem contact op met de verkoper voor verzendopties.
Bevindt zich in: PR9 8QH SOUTHPORT UK, Verenigd Koninkrijk
Levering:
Varieert
Retourbeleid:
60 dagen om te retourneren. Koper betaalt voor retourzending.
Betalingen:
Winkel met vertrouwen
De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor deze aanbieding.
eBay-objectnummer:394895054374
Specificaties
- Objectstaat
- Weight
- 109grams
- Subjects
- N/A
- Pages
- 72
- Size
- 22.9 x 15.2 x 0.4 centimetres (0
- Type
- Unknown
- ISBN
- 9781634289993
- Publication Year
- 2014
- Format
- Paperback
- Language
- English
- Book Title
- Bread Making Mastery: Recipes and Techniques on Bread Making
- Item Height
- 229mm
- Publisher
- Speedy Publishing LLC
- Topic
- Baking
- Item Width
- 152mm
- Item Weight
- 109g
- Number of Pages
- 72 Pages
Over dit product
Product Information
Bread making is one of the time honored traditions in western culture and has a rich history. There are many styles of bread making which involves certain basic ingredients of flour, yeast, water, milk, oil and eggs. Bread making typically involves the baking of these ingredients after yeast rises and adds to the overall volume of the dough. Generally speaking, wheat varieties with a higher gluten content are selected to add consistency, elasticity, and texture to the dough, though in situations where individuals suffer from celiac disease or other illnesses, low-gluten or gluten free varieties of bread can be made and enjoyed.
Product Identifiers
Publisher
Speedy Publishing LLC
ISBN-13
9781634289993
eBay Product ID (ePID)
209505494
Product Key Features
Book Title
Bread Making Mastery: Recipes and Techniques on Bread Making
Format
Paperback
Language
English
Topic
Baking
Publication Year
2014
Number of Pages
72 Pages
Dimensions
Item Height
229mm
Item Width
152mm
Item Weight
109g
Additional Product Features
Objectbeschrijving van de verkoper
Informatie van zakelijke verkoper
Charlies Chapters Ltd
Charles Sword
81 Balmoral Drive
SOUTHPORT
Merseyside
PR9 8QH
United Kingdom
krddf
Btw-nummer:
- GB 920245361
Handelsregistratienummer:
- 06386895
Ik verklaar dat al mijn verkoopactiviteiten zullen voldoen aan alle wet- en regelgeving van de EU.
KVK-nummer:
- 06386895
Populaire rubrieken in deze winkel
Ingeschreven als zakelijke verkoper
Feedback verkoper (354.313)
- l***a (977)- Feedback gegeven door koper.Afgelopen maandGeverifieerde aankoopPerfect!!
- m***u (762)- Feedback gegeven door koper.Afgelopen maandGeverifieerde aankoopMany thanks
- 2***k (129)- Feedback gegeven door koper.Afgelopen maandGeverifieerde aankoopJust what my dad needed
Dit is een privé-aanbieding en uw identiteit wordt alleen bekendgemaakt aan de verkoper.