Afbeelding 1 van 1
Cooking with Master Chefs By Julia Child. 9780679748298
Objectstaat:
Verzendkosten:
Bevindt zich in: NY, Verenigde Staten
Levering:
Geschatte levering tussen ma, 10 jun en vr, 14 jun tot 43230
Retourbeleid:
30 dagen om te retourneren. Koper betaalt voor retourzending. Details bekijken- voor meer informatie over retourzendingen
Betalingen:
Winkel met vertrouwen
Verkopergegevens
- 98% positive feedback
Ingeschreven als zakelijke verkoper
De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor deze aanbieding.
eBay-objectnummer:394525358768
Specificaties
- Objectstaat
- Title
- Cooking with Master Chefs
- ISBN
- 9780679748298
- EAN
- 9780679748298
- Book Title
- Cooking with Master Chefs
- Item Length
- 10in
- Publisher
- Knopf Doubleday Publishing Group
- Publication Year
- 1993
- Format
- Trade Paperback
- Language
- English
- Item Height
- 0.3in
- Genre
- Cooking
- Topic
- Regional & Ethnic / International, General
- Item Width
- 8.9in
- Item Weight
- 17.8 Oz
- Number of Pages
- 160 Pages
Over dit product
Product Information
In this companion volume to the PBS series "Cooking with Master Chefs," Julia Child introduces sixteen of America's talented chefs from different parts of the country and interprets their recipes for the home cook. With the help of more than eighty color photographs we see the chefs at work in home kitchens and we learn the individual techniques that make their signature dishes so delicious -- and so workable. For example: -- from Charles Palmer (Aureole, New York), how to sear peppery venison steaks -- from Mary Sue Milliken and Susan Feniger (Border Grill, Santa Monica), how to make a spicy vegetarian feast -- from Emeril Lagasse (Emeril's, New Orleans), how to produce an authentic crab boil and a shrimp etoufee -- from Andre Soltner (Lutece, New York), how to cook traditional family dishes from Alsace -- from Jeremiah Tower (Stars, San Francisco), three innovative ways with chicken -- from Lidia Bastianich (Felidia, New York), the secrets of pasta and risotto -- from Patrick Clark (Hay-Adams Hotel, Washington, D.C.), new ways with fish -- fresh salmon as a roulade, grouper crusty with horseradish -- from Michel Richard (Citrus, Los Angeles), how to work with chocolate -- a mousse-filled dome, deep-fried chocolate truffles -- from Amy Ferguson-Ota (The Ritz-Carlton, Hawaii), the special flavors of island produce -- breadfruit, ti leaves, green papayas, wok-seared ono -- from Robert Del Grande (Cafe Annie, Houston), how to cook with chiles -- from Nancy Silverton (Campanile, Los Angeles), the trick of a grape starter that works magic on her crusty loaves -- from Jan Birnbaum (Campton Place, San Francisco), how to home-smoke salmon and roast sassafras-encrusted lamb -- from Jean-Louis Palladin (Jean-Louis at The Watergate, Washington, D.C.), the technique of roasting duck breasts in a fireplace -- from Alice Waters (Chez Panisse, Berkeley), celebrating the winter harvest in vegetable dishes and salads -- from Jacques Pepin (chef-at-large), making puff pastry and a freestanding souffle Julia Child writes in her Introduction that she's never known a serious cook or chef who didn't say: "Every day I learn something new!" "That point of view," she says, "turns home cooking and the pleasures of the table into a wonderful adventure.' So, appetit, and enjoy the adventures that this wonderful book provides.
Product Identifiers
Publisher
Knopf Doubleday Publishing Group
ISBN-10
0679748296
ISBN-13
9780679748298
eBay Product ID (ePID)
173981
Product Key Features
Book Title
Cooking with Master Chefs
Format
Trade Paperback
Language
English
Topic
Regional & Ethnic / International, General
Publication Year
1993
Genre
Cooking
Number of Pages
160 Pages
Dimensions
Item Length
10in
Item Height
0.3in
Item Width
8.9in
Item Weight
17.8 Oz
Additional Product Features
Lc Classification Number
Tx652.C495 1993
Copyright Date
1993
Target Audience
Trade
Lccn
93-020241
Illustrated
Yes
Objectbeschrijving van de verkoper
Informatie van zakelijke verkoper
WRAP Ltd
Mubin Ahmed
2 Lester Way
Wallingford
OX10 9TA
United Kingdom
Btw-nummer:
- GB 724498118
Handelsregistratienummer:
- 03800600
Ik verklaar dat al mijn verkoopactiviteiten zullen voldoen aan alle wet- en regelgeving van de EU.
De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor deze aanbieding.
eBay-objectnummer:394525358768
Verzending en verwerking
Objectlocatie:
NY, Verenigde Staten
Wordt verzonden naar:
Wereldwijd
Uitgesloten:
Alaska/Hawaï, Argentinië, Barbados, Brazilië, China, Frans-Guyana, Frans-Polynesië, Guadeloupe, Ierland, Libië, Martinique, Mexico, Nieuw-Caledonië, Oekraïne, Puerto Rico, Russische Federatie, Réunion, Venezuela, Verenigd Koninkrijk, Zuid-Afrika
Verzending en verwerking | Tot | Service | Levering*Zie opmerkingen over levering |
---|---|---|---|
Gratis verzending | Verenigde Staten | Voordelige verzendservice (USPS Media MailTM) | Geschatte levering tussen ma, 10 jun en vr, 14 jun tot 43230 |
Verwerkingstijd |
---|
Wordt doorgaans binnen 2 werkdagen na ontvangst van betaling verzonden. |
Belasting |
---|
Er kunnen belastingen van toepassing zijn tijdens Betalen. Meer weten?Lees meer over het betalen van belastingen op eBay-aankopen. |
Btw voor objectnr.394525358768
Btw voor objectnr.394525358768
Verkoper berekent btw op objecten die naar de volgende staten worden verzonden:
Staat | Btw-tarief |
---|
Retourbeleid
Nadat u het object hebt ontvangen, kunt u contact opnemen met de verkoper binnen | Terugbetaling wordt verstrekt als | Kosten voor retourzending |
---|---|---|
30 dagen | Geld terug | Koper betaalt voor retourzending |
De koper is verantwoordelijk voor de kosten van de retourzending.
Details retourbeleid |
---|
Retourzendingen geaccepteerd |
Betalingsgegevens
Betalingsmethoden
Populaire rubrieken in deze winkel
Ingeschreven als zakelijke verkoper
Feedback verkoper (513.734)
i***6 (3699)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
*
b***5 (883)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Excellent
r***b (1481)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Great transaction. Thank you