Afbeelding 1 van 2
Afbeelding 1 van 2
Chocolates and Confections: Formula, Theory,... by The Culinary Institu Hardback
8M+ feedback. Millions of books, dvds & more in stock!
GBP 19,99
OngeveerEUR 23,82
Objectstaat:
Goed
Een boek dat is gelezen, maar zich in goede staat bevindt. De kaft is zeer minimaal beschadigd (er zijn bijvoorbeeld slijtplekken), maar er zijn geen deukjes of scheuren. De harde kaft heeft mogelijk geen stofomslag meer. De boekband vertoont minimale slijtage. De meeste bladzijden zijn onbeschadigd. Er zijn weinig vouwen en scheuren en er is vrijwel geen tekst met potlood onderstreept of met een accentueerstift gemarkeerd. Er is niet in de kantlijn geschreven. Er ontbreken geen bladzijden. Bekijk de aanbieding van de verkoper voor de volledige details en een beschrijving van gebreken.
Laatste exemplaar5 verkocht
Verzendkosten:
Wordt niet verzonden naar Verenigde Staten.
Bevindt zich in: GB, Verenigd Koninkrijk
Levering:
Varieert
Retourbeleid:
30 dagen om te retourneren. Koper betaalt voor retourzending.
Betalingen:
Winkel met vertrouwen
De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor deze aanbieding.
eBay-objectnummer:392274792638
Specificaties
- Objectstaat
- Title
- Chocolates and Confections: Formula, Theory, and Technique for...
- ISBN
- 0764588443
- EAN
- 9780764588440
- Type
- Hardback
- Binding
- Hardback
- Date of Publication
- 20070201
- Publication Name
- N/A
- Release Title
- Chocolates and Confections: Formula, Theory, and Technique for...
- Artist
- The Culinary Institute of America (CIA)
- Brand
- N/A
- Colour
- N/A
- Publication Year
- 2007
- Format
- Hardcover
- Language
- English
- Book Title
- Chocolates and Confections: Formula, Theory, and Technique for the Artisan Confectioner
- Item Height
- 285mm
- Publisher
- John Wiley & Sons INC International Concepts
- Topic
- Cooking
- Item Width
- 227mm
- Item Weight
- 1848g
- Number of Pages
- 400 Pages
Over dit product
Product Information
Chocolate and candy making today is undergoing a renaissance in public awareness and status. This comprehensive book combines artisan confectionery techniques with accessible explanations of the theory and science as well as formulas for use in production. Fundamental information for the confectioner includes ingredient function and use, chocolate processing, and artisan production techniques. The book contains 140 formulas and variations for beautiful confections, including dairy-based centers, crystalline and noncrystalline sugar confectionery, jellies, and nut center and aerated confections.
Product Identifiers
Publisher
John Wiley & Sons INC International Concepts
ISBN-13
9780764588440
eBay Product ID (ePID)
86646013
Product Key Features
Book Title
Chocolates and Confections: Formula, Theory, and Technique for the Artisan Confectioner
Format
Hardcover
Language
English
Topic
Cooking
Publication Year
2007
Number of Pages
400 Pages
Dimensions
Item Height
285mm
Item Width
227mm
Item Weight
1848g
Additional Product Features
Country/Region of Manufacture
United States
Objectbeschrijving van de verkoper
Informatie van zakelijke verkoper
WORLD OF BOOKS LIMITED
Debbie Nicholl
Mulberry House
Woods Way
Goring-by-sea
West Sussex
BN12 4QY
United Kingdom
Btw-nummer:
- DE 281042328
- EL 996857788
- ES N8267548I
- FR 27823676960
- GB 922696893
- IT 00185819992
Handelsregistratienummer:
- 06437594
Ik verklaar dat al mijn verkoopactiviteiten zullen voldoen aan alle wet- en regelgeving van de EU.
KVK-nummer:
- 06437594
Ingeschreven als zakelijke verkoper
Feedback verkoper (13.070.085)
Dit object (1)
Alle objecten (13.070.085)
p***t (394)- Feedback gegeven door koper.
Meer dan een jaar geleden
Geverifieerde aankoop
Just as described-sent quickly-thank you A++++
i***i (406)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Great thanks :)
l***n (2936)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
item as described - good seller
l***n (2936)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Always a good company to deal with - item as described.