|Aangeboden in rubriek:
Hebt u iets om te verkopen?

Sensory Profiling of Dairy Products by John J. Tuohy (English) Hardcover Book

Objectstaat:
Nieuw
3 beschikbaar
Prijs:
US $198,82
OngeveerEUR 183,31
Verzendkosten:
Gratis Economy Shipping. Details bekijkenvoor verzending
Bevindt zich in: Fairfield, Ohio, Verenigde Staten
Levering:
Geschatte levering tussen di, 11 jun en za, 22 jun tot 43230
Bij geschatte leveringsdatums - nieuw venster of tabblad wordt rekening gehouden met de verwerkingstijd van de verkoper, de postcode van de verzendlocatie, de postcode van de bestemming, en het moment van aanvaarding. Geschatte leveringsdatums zijn ook afhankelijk van de geselecteerde verzendservice en de ontvangst van de betalingbetaling ontvangen - nieuw venster of tabblad. De leveringstermijnen kunnen variëren, vooral gedurende piekperiodes.
Retourbeleid:
30 dagen om te retourneren. Koper betaalt voor retourzending. Details bekijken- voor meer informatie over retourzendingen
Betalingen:
     

Winkel met vertrouwen

Topverkoper
Betrouwbare verkoper, snelle verzending en eenvoudige retourzending. 
Geld-terug-garantie van eBay
Ontvang het object dat u hebt besteld of krijg uw geld terug. 

Verkopergegevens

Ingeschreven als zakelijke verkoper
De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor deze aanbieding.
eBay-objectnummer:386780955733
Laatst bijgewerkt op 03 mei 2024 14:45:52 CESTAlle herzieningen bekijkenAlle herzieningen bekijken

Specificaties

Objectstaat
Nieuw: Een nieuw, ongelezen en ongebruikt boek in perfecte staat waarin geen bladzijden ontbreken of ...
ISBN-13
9781119619215
Book Title
Sensory Profiling of Dairy Products
ISBN
9781119619215
Publication Name
Sensory Profiling of Dairy Products
Item Length
9.6in
Publisher
Wiley & Sons, Incorporated, John
Publication Year
2023
Series
Society of Dairy Technology Ser.
Type
Textbook
Format
Hardcover
Language
English
Item Height
1.1in
Author
John J. Tuohy
Item Width
6.7in
Item Weight
32.1 Oz
Number of Pages
400 Pages

Over dit product

Product Information

Sensory Profiling of Dairy Products In Sensory Profiling of Dairy Products , distinguished dairy technologist Dr John J. Tuohy delivers an expert discussion of advances in the sensory profiling of dairy products, including the physiology of sensory perception, sensory profiling methodology, statistical data analysis and consumer studies. The book covers the sensory profiling of dairy products like fluid milk, yoghurt, a wide range of internationally popular cheese varieties, ice cream, butter, and milkfat products. Beginning with a historical review of the sensory evaluation of dairy products, the book covers recent advances in the practice. The editor has also included resources that profile the sensory attributes of the products most important to the dairy industry: fluid milks, cream and milkfat products, frozen dairy desserts, and a variety of cheeses. Readers will also find: A thorough introduction to sensory analysis and consumer mindsets and emotions regarding dairy products Comprehensive explorations of the chemistry, biochemistry and physiology of sensory perception of the flavour and mouthfeel stimuli imparted by dairy products Practical discussions of the sensory attributes of fat-rich dairy and ethnic Indian products Fulsome treatments of the sensory profiles of natural and processed cheese varieties Perfect for dairy professionals, regulators, and lawmakers, Sensory Profiling of Dairy Products will also earn a place in the libraries of food marketing professionals, retailers, and culinary practitioners, as well as professors and students with an interest in dairy products. For information regarding the Society of Dairy Technology please visit www.sdt.org

Product Identifiers

Publisher
Wiley & Sons, Incorporated, John
ISBN-10
1119619211
ISBN-13
9781119619215
eBay Product ID (ePID)
13057245260

Product Key Features

Author
John J. Tuohy
Publication Name
Sensory Profiling of Dairy Products
Format
Hardcover
Language
English
Publication Year
2023
Series
Society of Dairy Technology Ser.
Type
Textbook
Number of Pages
400 Pages

Dimensions

Item Length
9.6in
Item Height
1.1in
Item Width
6.7in
Item Weight
32.1 Oz

Additional Product Features

Lc Classification Number
Tx556.M5s46 2023
Copyright Date
2023
Topic
Food Science, General
Lccn
2022-054072
Dewey Decimal
641.37
Intended Audience
Scholarly & Professional
Dewey Edition
23
Genre
Technology & Engineering, House & Home

Objectbeschrijving van de verkoper

Informatie van zakelijke verkoper

Premier Books LLC
David Taylor
26C Trolley Sq
19806-3356 Wilmington, DE
United States
Contactgegevens weergeven
:liam-Emoc.liaterelgaednarg@yabe
Ik verklaar dat al mijn verkoopactiviteiten zullen voldoen aan alle wet- en regelgeving van de EU.
grandeagleretail

grandeagleretail

98,2% positieve feedback
2,7M objecten verkocht
Reageert meestal binnen 24 uur

Gedetailleerde verkopersbeoordelingen

Gemiddelde van de afgelopen 12 maanden

Nauwkeurige beschrijving
4.9
Redelijke verzendkosten
5.0
Verzendtijd
4.9
Communicatie
4.9
Ingeschreven als zakelijke verkoper

Feedback verkoper (1.023.625)

u***a (3134)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Very fast and easy to do business with. Thanks. A++
u***a (3134)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Very fast and easy to do business with. Thanks. A++
w***w (590)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Book in perfect condition. Love it!