Hebt u iets om te verkopen?

Belgian Chocolate:: Bean-to-Bar Generation by Pierre Marcolini (English) Hardcov

Objectstaat:
Nieuw
Prijs:
GBP 28,99
OngeveerEUR 33,85
Verzendkosten:
GBP 5,54 (ongeveer EUR 6,47) Standaardverzendservice. Details bekijkenvoor verzending
Bevindt zich in: London, Verenigd Koninkrijk
Levering:
Geschatte levering tussen vr, 7 jun en wo, 26 jun tot 43230
Bij geschatte leveringsdatums - nieuw venster of tabblad wordt rekening gehouden met de verwerkingstijd van de verkoper, de postcode van de verzendlocatie, de postcode van de bestemming, en het moment van aanvaarding. Geschatte leveringsdatums zijn ook afhankelijk van de geselecteerde verzendservice en de ontvangst van de betalingbetaling ontvangen - nieuw venster of tabblad. De leveringstermijnen kunnen variëren, vooral gedurende piekperiodes.
De verkoper verzendt binnen 10 dagen na ontvangst van de betaling.
Retourbeleid:
30 dagen om te retourneren. Koper betaalt voor retourzending. Details bekijken- voor meer informatie over retourzendingen
Betalingen:
     

Winkel met vertrouwen

Geld-terug-garantie van eBay
Ontvang het object dat u hebt besteld of krijg uw geld terug. 

Verkopergegevens

Ingeschreven als zakelijke verkoper
De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor deze aanbieding.
eBay-objectnummer:386729871753
Laatst bijgewerkt op 09 mei 2024 12:11:16 CESTAlle herzieningen bekijkenAlle herzieningen bekijken

Specificaties

Objectstaat
Nieuw: Een nieuw, ongelezen en ongebruikt boek in perfecte staat waarin geen bladzijden ontbreken of ...
ISBN-13
9782390250722
Type
NA
Publication Name
NA
ISBN
9782390250722
Publication Year
2019
Format
Hardcover
Language
English
Book Title
Belgian Chocolate:: Bean-To-Bar Generation
Item Height
270mm
Author
Alexandre Bibaut, Michel Verlinden, Pierre Marcolini
Publisher
Lannoo
Topic
Cooking by Ingredient
Item Width
190mm
Number of Pages
192 Pages

Over dit product

Product Information

Pierre Marcolini has selected 13 chocolatiers who work according to the bean-to-bar principle, an artisanal approach that focuses on the quality and source of the cacao beans and how they are prepared. These enthusiasts (plus Pierre Marcolini himself) explore their calling, describe how they work, and share three favourite recipes. Whether working for well-established companies or starting in the business, all these chocolatiers share the love of their work, the desire to transmit their know-how, the importance of values such as authenticity and quality, and the aspiration to innovate. Chocolatiers include Cedric De Taeye; Chocolatoa (Mario Vandeneede); Chocolatier M (David Maenhout); Darcis (Jean-Philippe Darcis); Deremiens (Francois Deremiens); Legast (Thibaut Legast et Patricia Forero); Marcolini (Pierre Marcolini); Mi Joya (Nicolas et Caroline de Schaetzen); Mike & Becky (Bjorn Becker and Julia Mikerova); Millesime Chocolat (Jean-Christophe Hubert); The Chocolate Line (Dominique Persoone); Van Dender (Herman Van Dender); Zuut (David Van Acker and Pieter De Volder). Technically advanced instructions for professionals are included. AUTHORS: Pastry chef, chocolatier, and Officer of the Order of Agricultural Merit, Pierre Marcolini is one of Belgium's most famous chocolatiers. He travels the world to select the best cocoa beans and has written extensively about chocolate. Michel Verlinden is a journalist specialising in gastronomy and arts. Alexandre Bibaut is a passionate photographer of gastronomic subjects. He divides his time between studio work and special outside projects. SELLING POINTS: . In this book for skilled amateurs and professionals, 13 chocolatiers talk about their work and share their favourite recipes . Includes technical references (origin of the beans, installation, machines, technical sheets) useful to the chocolatier in the making . Pierre Marcolini is one of Belgium's best-known chocolatiers, and is a pioneer in the bean-to-bar movement 250 colour images

Product Identifiers

Publisher
Lannoo
ISBN-13
9782390250722
eBay Product ID (ePID)
27046541480

Product Key Features

Book Title
Belgian Chocolate:: Bean-To-Bar Generation
Author
Alexandre Bibaut, Michel Verlinden, Pierre Marcolini
Format
Hardcover
Language
English
Topic
Cooking by Ingredient
Publication Year
2019
Number of Pages
192 Pages

Dimensions

Item Height
270mm
Item Width
190mm

Additional Product Features

Title_Author
Alexandre Bibaut, Pierre Marcolini, Michel Verlinden
Country/Region of Manufacture
Belgium

Objectbeschrijving van de verkoper

Informatie van zakelijke verkoper

ABC Books Ltd
Unit 2D
Gatwick Gate Industrial Estate
Crawley, Lowfield Heath
London
RH11 0TG
United Kingdom
Btw-nummer:
  • GB 324767388
Handelsregistratienummer:
  • 05034144
Ik verklaar dat al mijn verkoopactiviteiten zullen voldoen aan alle wet- en regelgeving van de EU.
The Nile UK Shop

The Nile UK Shop

98,2% positieve feedback
95K objecten verkocht
Reageert meestal binnen 24 uur

Gedetailleerde verkopersbeoordelingen

Gemiddelde van de afgelopen 12 maanden

Nauwkeurige beschrijving
4.9
Redelijke verzendkosten
5.0
Verzendtijd
4.9
Communicatie
4.9
Ingeschreven als zakelijke verkoper

Feedback verkoper (24.422)

i***f (915)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Perfect thank you
u***t (306)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Fast delivery and very good product. Highly recommended
h***a (1765)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Thank you