Hebt u iets om te verkopen?

Salt Smoke Time : Homesteading and Heritage Techniques for the Modern Kitchen...

Objectstaat:
Vrijwel nieuw
2 beschikbaar
Prijs:
GBP 20,90
OngeveerEUR 24,45
Verzendkosten:
GBP 15,99 (ongeveer EUR 18,70) Standaardverzendservice. Details bekijkenvoor verzending
Bevindt zich in: Castle Donington, Verenigd Koninkrijk
Levering:
Geschatte levering tussen wo, 5 jun en ma, 24 jun tot 43230
Bij geschatte leveringsdatums - nieuw venster of tabblad wordt rekening gehouden met de verwerkingstijd van de verkoper, de postcode van de verzendlocatie, de postcode van de bestemming, en het moment van aanvaarding. Geschatte leveringsdatums zijn ook afhankelijk van de geselecteerde verzendservice en de ontvangst van de betalingbetaling ontvangen - nieuw venster of tabblad. De leveringstermijnen kunnen variëren, vooral gedurende piekperiodes.
De verkoper verzendt binnen 2 dagen na ontvangst van de betaling.
Retourbeleid:
30 dagen om te retourneren. Koper betaalt voor retourzending. Details bekijken- voor meer informatie over retourzendingen
Betalingen:
     

Winkel met vertrouwen

Geld-terug-garantie van eBay
Ontvang het object dat u hebt besteld of krijg uw geld terug. 

Verkopergegevens

Ingeschreven als zakelijke verkoper
De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor deze aanbieding.
eBay-objectnummer:386133230314
Laatst bijgewerkt op 20 mei 2024 05:16:10 CESTAlle herzieningen bekijkenAlle herzieningen bekijken

Specificaties

Objectstaat
Vrijwel nieuw: Een boek dat er als nieuw uitziet, maar al wel is gelezen. De kaft is niet zichtbaar ...
ISBN
9780062427106
Publication Year
2019
Format
Hardcover
Language
English
Book Title
Salt Smoke Time: Homesteading and Heritage Techniques for the Modern Kitchen
Item Height
254mm
Author
Julie Horowitz, Will Horowitz, Marisa Dobson
Publisher
HarperCollins INC International Concepts
Genre
Food & Drink
Item Width
203mm
Item Weight
1161g
Number of Pages
320 Pages

Over dit product

Product Information

The man best known for creating the smoked watermelon 'ham' has distilled all of his knowledge of foraging, preserving, smoking, salting, and more into... a perfect gift for anyone you know who's looking to get back to the land. - Grubstreet A celebrated young chef hailed by the New York Times as a fearless explorer, brings time-tested heritage techniques to the modern home kitchen. Executive chef and owner of New York City's highly acclaimed Ducks Eatery and Harry & Ida's, Will Horowitz is also an avid forager, fisherman, and naturalist. In Salt Smoke Time, he explores ideas of self-reliance, sustainability, and seasonality, illuminating our connection to the natural world and the importance of preserving American stories and food traditions. Drawing from the recipes and methods handed down by our ancestors, Horowitz teaches today's home cooks a variety of invaluable techniques, including curing & brining, cold smoking, canning, pickling, and dehydration. He provides an in-depth understanding of milk products, fishing, trapping seafood, hunting, butchering meat, cooking whole animals, foraging, and harvesting, and even offers tips on wild medicine. Horowitz takes traditional foods that have been enjoyed for generations and turns them into fresh new dishes. With Salt Smoke Time, you'll learn how to make his signature Jerky and a host of other sensational recipes, including Smoked Tomato and Black Cardamom Jam, Fermented Corn on the Cob with Duck Liver Butter, North Fork Clam Bake, Preserved Duck Breast & Mussels with Blood Orange, and Will's Smoked Beef Brisket. Complete with step-by-step line drawings inspired by vintage Boy Scout and Field Guides and illustrated with beautiful rustic photos, Salt Smoke Time is both a nostalgic study of our roots, and a handy guide for rediscovering self-reliance and independence in our contemporary lives.

Product Identifiers

Publisher
HarperCollins INC International Concepts
ISBN-13
9780062427106
eBay Product ID (ePID)
238728937

Product Key Features

Book Title
Salt Smoke Time: Homesteading and Heritage Techniques for the Modern Kitchen
Author
Julie Horowitz, Will Horowitz, Marisa Dobson
Format
Hardcover
Language
English
Publication Year
2019
Genre
Food & Drink
Number of Pages
320 Pages

Dimensions

Item Height
254mm
Item Width
203mm
Item Weight
1161g

Additional Product Features

Title_Author
Will Horowitz, Marisa Dobson, Julie Horowitz
Country/Region of Manufacture
United States

Objectbeschrijving van de verkoper

Informatie van zakelijke verkoper

Far Corner Europe Limited
Barbara Blake
19-20 Bourne Court
Southend Road
Woodford Green
Essex
IG8 8HD
United Kingdom
Contactgegevens weergeven
:liam-Emoc.secirpkoobtaerg@kusredroyabe
Btw-nummer:
  • GB 307932304
Handelsregistratienummer:
  • 10691061
Ik verklaar dat al mijn verkoopactiviteiten zullen voldoen aan alle wet- en regelgeving van de EU.
superbookdeals

superbookdeals

94,1% positieve feedback
293K objecten verkocht
Reageert meestal binnen 24 uur

Gedetailleerde verkopersbeoordelingen

Gemiddelde van de afgelopen 12 maanden

Nauwkeurige beschrijving
4.8
Redelijke verzendkosten
4.9
Verzendtijd
4.6
Communicatie
4.6
Ingeschreven als zakelijke verkoper

Feedback verkoper (81.916)

_***l (164)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Very happy 😊
7***o (768)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Fast delivery, all well!
d***r (540)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
all good - many thanks.