|Aangeboden in rubriek:
Hebt u iets om te verkopen?

Canning and Preserving: What You Need to Know to Can Vegetables, Fruit, Meat, Po

Objectstaat:
Nieuw
3 beschikbaar
Prijs:
US $30,46
OngeveerEUR 28,51
Verzendkosten:
Gratis Economy Shipping. Details bekijkenvoor verzending
Bevindt zich in: Fairfield, Ohio, Verenigde Staten
Levering:
Geschatte levering tussen vr, 17 mei en wo, 29 mei tot 43230
Bij geschatte leveringsdatums - nieuw venster of tabblad wordt rekening gehouden met de verwerkingstijd van de verkoper, de postcode van de verzendlocatie, de postcode van de bestemming, en het moment van aanvaarding. Geschatte leveringsdatums zijn ook afhankelijk van de geselecteerde verzendservice en de ontvangst van de betalingbetaling ontvangen - nieuw venster of tabblad. De leveringstermijnen kunnen variëren, vooral gedurende piekperiodes.
Retourbeleid:
30 dagen om te retourneren. Koper betaalt voor retourzending. Details bekijken- voor meer informatie over retourzendingen
Betalingen:
     

Winkel met vertrouwen

Topverkoper
Betrouwbare verkoper, snelle verzending en eenvoudige retourzending. 
Geld-terug-garantie van eBay
Ontvang het object dat u hebt besteld of krijg uw geld terug. 

Verkopergegevens

Ingeschreven als zakelijke verkoper
De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor deze aanbieding.
eBay-objectnummer:386076435356
Laatst bijgewerkt op 14 mrt 2024 18:44:21 CETAlle herzieningen bekijkenAlle herzieningen bekijken

Specificaties

Objectstaat
Nieuw: Een nieuw, ongelezen en ongebruikt boek in perfecte staat waarin geen bladzijden ontbreken of ...
ISBN-13
9781638181439
Book Title
Canning and Preserving
ISBN
9781638181439
Publication Year
2021
Type
Textbook
Format
Hardcover
Language
English
Publication Name
Canning and Preserving: What You Need to Know to Can Vegetables, Fruit, Meat, Poultry, Fish, Jellies, and Jam. along with a Guide on Fermenting, Dehydrating, Pickling, and Freezing for Beginners
Author
Dion Rosser
Educational Level
Adult & Further Education
Publisher
Byzine

Over dit product

Product Information

Have you ever had a craving for something to eat and reached into the pantry only to discover that your food was no longer edible? Have you ever accidentally overestimated your needs and bought too much food from the grocery store? Every one of us has struggled, at least once, with food spoilage. From rotten bananas to sprouting potatoes, you've probably seen it all. This book will show you different ways to preserve your food, so it remains safe for consumption for as long as possible. In this book, you will: Learn the five different ways to preserve your food: canning, freezing, pickling, fermenting, and dehydrating. Find out the benefits of fermenting your food. Master the art of making delicious homemade jellies and jams. Browse through several simple recipes that will help you perfect your preservation skills. Discover the myths about preservation. Learn how to avoid spending endless hours in the kitchen preparing food. Find out the simple yet powerful ways to transform your kitchen, from container tips to freezer organization hacks. Find out how to get the most nutritional value possible from your food, even after preserving it. Understand the difference between frozen and fresh fruits and vegetables. Learn how to use your food after it has been preserved. Discover the biggest mistakes people make when thawing frozen food. Learn how to save your frozen food when a freezer crisis hits. With this book, you will finally have no problems storing your food for long periods. Whether you have an abundant food supply or hope to save food items for later, this book will teach you how to keep your food safe and healthy. Not only that, but it will provide you with numerous recipes, tips, and advice that will make your time in the kitchen more enjoyable. So, click the "add to cart" button, and let's get you started on this remarkable journey!

Product Identifiers

Publisher
Byzine
ISBN-10
1638181438
ISBN-13
9781638181439
eBay Product ID (ePID)
4057277946

Product Key Features

Author
Dion Rosser
Publication Name
Canning and Preserving: What You Need to Know to Can Vegetables, Fruit, Meat, Poultry, Fish, Jellies, and Jam. along with a Guide on Fermenting, Dehydrating, Pickling, and Freezing for Beginners
Format
Hardcover
Language
English
Educational Level
Adult & Further Education
Publication Year
2021
Type
Textbook

Additional Product Features

Target Audience
Adult Education
Topic
General, Agriculture / General
Genre
Technology & Engineering, Self-Help

Objectbeschrijving van de verkoper

Informatie van zakelijke verkoper

Premier Books LLC
David Taylor
26C Trolley Sq
19806-3356 Wilmington, DE
United States
Contactgegevens weergeven
:liam-Emoc.liaterelgaednarg@yabe
Ik verklaar dat al mijn verkoopactiviteiten zullen voldoen aan alle wet- en regelgeving van de EU.
grandeagleretail

grandeagleretail

98,2% positieve feedback
2,7M objecten verkocht
Reageert meestal binnen 24 uur

Gedetailleerde verkopersbeoordelingen

Gemiddelde van de afgelopen 12 maanden

Nauwkeurige beschrijving
4.9
Redelijke verzendkosten
5.0
Verzendtijd
4.9
Communicatie
4.9
Ingeschreven als zakelijke verkoper

Feedback verkoper (1.021.830)

4***j (129)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Took a very long time to ship and recieved a completely different book.
p***p (2665)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
As advertised, thanks.
l***h (474)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Very nice,, Thank you !