|Aangeboden in rubriek:
Hebt u iets om te verkopen?

Snack Food Processing, Hardcover by Lusas; Rooney, Lloyd W. (EDT), Like New U...

Objectstaat:
Vrijwel nieuw
2 beschikbaar
Prijs:
US $426,13
OngeveerEUR 392,89
Verzendkosten:
Gratis Economy Shipping. Details bekijkenvoor verzending
Bevindt zich in: Jessup, Maryland, Verenigde Staten
Levering:
Geschatte levering tussen di, 11 jun en za, 22 jun tot 43230
Bij geschatte leveringsdatums - nieuw venster of tabblad wordt rekening gehouden met de verwerkingstijd van de verkoper, de postcode van de verzendlocatie, de postcode van de bestemming, en het moment van aanvaarding. Geschatte leveringsdatums zijn ook afhankelijk van de geselecteerde verzendservice en de ontvangst van de betalingbetaling ontvangen - nieuw venster of tabblad. De leveringstermijnen kunnen variëren, vooral gedurende piekperiodes.
Retourbeleid:
14 dagen om te retourneren. Koper betaalt voor retourzending. Details bekijken- voor meer informatie over retourzendingen
Betalingen:
     

Winkel met vertrouwen

Geld-terug-garantie van eBay
Ontvang het object dat u hebt besteld of krijg uw geld terug. 

Verkopergegevens

Ingeschreven als zakelijke verkoper
De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor deze aanbieding.
eBay-objectnummer:364707266395
Laatst bijgewerkt op 25 apr 2024 19:54:00 CESTAlle herzieningen bekijkenAlle herzieningen bekijken

Specificaties

Objectstaat
Vrijwel nieuw: Een boek dat er als nieuw uitziet, maar al wel is gelezen. De kaft is niet zichtbaar ...
Book Title
Snack Food Processing
ISBN
9781566769327
Publication Year
1991
Type
Textbook
Format
Hardcover
Language
English
Publication Name
Snack Foods Processing
Item Height
1.4in
Author
Lloyd W. Rooney
Item Length
9.3in
Publisher
CRC Press LLC
Item Width
6.5in
Item Weight
35.1 Oz
Number of Pages
662 Pages

Over dit product

Product Information

The definitive handbook on developing, preparing, and processing shelf-stable savory snack foods, this book covers ingredients, raw materials specifications, equipment, materials handling, sensory evaluation and quality control methods, and the preparation and processing of specific snack products. The book discusses potato and corn chips, alkali-cooked corn tortilla chips, pretzels, popcorn, extruder puffed and baked/fried products, half-products, meat snacks, and rice-based snacks, as well as snack foods from China, India, and Japan. It explores shaping and drying operations, seasonings, flavorings application, product protection, and packaging, filling, and cartoning equipment.

Product Identifiers

Publisher
CRC Press LLC
ISBN-10
1566769329
ISBN-13
9781566769327
eBay Product ID (ePID)
1882620

Product Key Features

Author
Lloyd W. Rooney
Publication Name
Snack Foods Processing
Format
Hardcover
Language
English
Publication Year
1991
Type
Textbook
Number of Pages
662 Pages

Dimensions

Item Length
9.3in
Item Height
1.4in
Item Width
6.5in
Item Weight
35.1 Oz

Additional Product Features

Lc Classification Number
Tp451.S57s66 2001
Edition Number
1
Reviews
"very comprehensive and informative. It has taken in the practical sides with proper theoretical references. The pictorial illustrations are good. This is an excellent reference book for food sicence and food engineering programs at the university level." - Monoj K. Gupta, MG Edible Oil Consulting International, Richardson, Texas, in Inform, Vol. 13
Table of Content
The Snack Industry: History, Domestic and Global Status. Alkaline-Cooked Corn Products. Starches for Snack Foods. Oils and Industrial Frying. Hot Air Dryers. Potatoes and Potato Chips. Use of Dried Potatoes in Snack Foods. Tortilla Chip Processing. Snack Foods From Formers and High-Shear Extruders. Snack Foods From Cooking Extruders. Perfect Pretzel Production. Popcorn Products. Snack Foods of Animal Origin. Rice-Based Snack Foods. Japanese Snack Foods. Snack Foods of India. Snack Food Seasonings. Snack Seasonings Application. Sensory Evaluation in Snack Foods Development and Production. Product Protection and Packaging Materials, Snack Foods Filling and Packaging. Evaluation Methods and Quality Control for Snacks.
Copyright Date
2001
Topic
Food Science
Lccn
2001-089547
Dewey Decimal
664/.6
Intended Audience
Scholarly & Professional
Dewey Edition
21
Illustrated
Yes
Genre
Technology & Engineering

Objectbeschrijving van de verkoper

Informatie van zakelijke verkoper

Expert Trading Limited
John Boyer
9220 Rumsey Rd
Ste 101
21045-1956 Columbia, MD
United States
Contactgegevens weergeven
:liam-Emoc.secirpkoobtaerg@sredroyabe
Ik verklaar dat al mijn verkoopactiviteiten zullen voldoen aan alle wet- en regelgeving van de EU.
Great Book Prices Store

Great Book Prices Store

96,8% positieve feedback
1,2M objecten verkocht
Reageert meestal binnen 24 uur

Gedetailleerde verkopersbeoordelingen

Gemiddelde van de afgelopen 12 maanden

Nauwkeurige beschrijving
4.9
Redelijke verzendkosten
5.0
Verzendtijd
4.9
Communicatie
4.8
Ingeschreven als zakelijke verkoper

Feedback verkoper (342.067)

i***m (397)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Very nice. Thank you!
m***y (1767)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Excellent seller and item
a***. (422)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Easy lay understood.