Hebt u iets om te verkopen?

Sugar Rush: Master Tips, Techniques, and Recipes for Sweet Baking by Iuzzini

Objectstaat:
Goed
Prijs:
US $13,68
OngeveerEUR 12,60
Verzendkosten:
Gratis Standard Shipping. Details bekijkenvoor verzending
Bevindt zich in: Sparks, Nevada, Verenigde Staten
Levering:
Geschatte levering tussen do, 6 jun en ma, 10 jun tot 43230
Bij geschatte leveringsdatums - nieuw venster of tabblad wordt rekening gehouden met de verwerkingstijd van de verkoper, de postcode van de verzendlocatie, de postcode van de bestemming, en het moment van aanvaarding. Geschatte leveringsdatums zijn ook afhankelijk van de geselecteerde verzendservice en de ontvangst van de betalingbetaling ontvangen - nieuw venster of tabblad. De leveringstermijnen kunnen variëren, vooral gedurende piekperiodes.
Retourbeleid:
30 dagen om te retourneren. Koper betaalt voor retourzending. Details bekijken- voor meer informatie over retourzendingen
Betalingen:
     

Winkel met vertrouwen

Geld-terug-garantie van eBay
Ontvang het object dat u hebt besteld of krijg uw geld terug. 

Verkopergegevens

Ingeschreven als zakelijke verkoper
De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor deze aanbieding.
eBay-objectnummer:364294521261
Laatst bijgewerkt op 29 mei 2024 15:56:30 CESTAlle herzieningen bekijkenAlle herzieningen bekijken

Specificaties

Objectstaat
Goed: Een boek dat is gelezen, maar zich in goede staat bevindt. De kaft is zeer minimaal beschadigd ...
Publication Date
2014-09-30
Pages
352
ISBN
9780770433697
Book Title
Sugar Rush : Master Tips, Techniques, and Recipes for Sweet Baking
Item Length
10.3in
Publisher
Potter/Ten SPEED/Harmony/Rodale
Publication Year
2014
Format
Hardcover
Language
English
Item Height
1.2in
Author
Wes Martin, Johnny Iuzzini
Genre
Cooking
Topic
Courses & Dishes / Desserts, Courses & Dishes / Pastry, Methods / Baking
Item Width
8.8in
Item Weight
52.6 Oz
Number of Pages
352 Pages

Over dit product

Product Information

James Beard-award-winning pastry chef Johnny Iuzzini returns to basics in this complete baking course in a book with everything a home baker needs to confidently turn out 150+ sweets with sophisticated flavors. Iuzzini starts by sharing his expert tips on fundamentals such as making caramel and mixing butter cakes, with accompanying step-by-step photographs, before moving on to recipes for Salted Caramels and Sticky Caramel Date Cake. After mastering the simple method for making light-as-air meringues, anyone can make ethereal espresso marshmallows, mile-high souffles, and chewy French macaron sandwich cookies. Readers can finally expand their cake and ice cream horizons to embrace flavors as thrilling as those in Brown Sugar-Molasses Layer Cake and Bitter Orange Ice Cream. The 250 photographs include both instructive technique shots to reassure bakers at every turn as well as stunning photographs of the ready-to-eat treats. With Sugar Rush, baking at home has never been easier-or more inviting.

Product Identifiers

Publisher
Potter/Ten SPEED/Harmony/Rodale
ISBN-10
0770433693
ISBN-13
9780770433697
eBay Product ID (ePID)
201687137

Product Key Features

Book Title
Sugar Rush : Master Tips, Techniques, and Recipes for Sweet Baking
Author
Wes Martin, Johnny Iuzzini
Format
Hardcover
Language
English
Topic
Courses & Dishes / Desserts, Courses & Dishes / Pastry, Methods / Baking
Publication Year
2014
Genre
Cooking
Number of Pages
352 Pages

Dimensions

Item Length
10.3in
Item Height
1.2in
Item Width
8.8in
Item Weight
52.6 Oz

Additional Product Features

Lc Classification Number
Tx773.I985 2014
Reviews
"It's always a pleasure to see the fireworks that a master pastry chef like Johnny can produce. But what makes this book indispensable to anybody who loves to bake is the way he explains basic baking principles and shares his vast knowledge. Every kitchen should have this book, including mine." --Duff Goldman   "I was first introduced to Johnny Iuzzini's artistry at Jean-Georges. He's like a modern-day Willy Wonka, creating desserts with a whimsical nature--and because I am a passionate lover of all things sweet, I became a huge fan. This book is a great way for people to take his playful spin on desserts and re-create them in their own home." --Giada De Laurentiis
Table of Content
CONTENTS Introduction by Dorie Greenspan Getting Started 1. Custards and Creamy Desserts 2. Eggs and Meringue 3. Caramel 4. Cakes, Cupcakes, Brownies, and Muffins 5. Cookies, Tea Cakes, and Biscuits 6. Tarts, Cobblers, and Crisps 7. Yeast Doughs 8. Glazes, Frostings, Fillings, and Sauces 9. Building a Balanced Dessert Acknowledgments Index
Copyright Date
2014
Lccn
2013-038727
Dewey Decimal
641.86
Intended Audience
Trade
Dewey Edition
23
Illustrated
Yes

Objectbeschrijving van de verkoper

Informatie van zakelijke verkoper

Alibris, Inc.
Rob Lambert
2560 9th St
Ste 215
94710-2565 Berkeley, CA
United States
Contactgegevens weergeven
:liam-Emoc.sirbila@90_skoob_flah
Ik verklaar dat al mijn verkoopactiviteiten zullen voldoen aan alle wet- en regelgeving van de EU.
AlibrisBooks

AlibrisBooks

98,5% positieve feedback
1,8M objecten verkocht

Gedetailleerde verkopersbeoordelingen

Gemiddelde van de afgelopen 12 maanden

Nauwkeurige beschrijving
4.9
Redelijke verzendkosten
4.9
Verzendtijd
4.9
Communicatie
4.9
Ingeschreven als zakelijke verkoper

Feedback verkoper (460.838)

2***- (394)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Quick delviery. DVD plays fine.
n***t (1873)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Excellent condition… Thanks
1***5 (299)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Item was received as described, packaged well and shipped fast. Happy with my purchase