Hebt u iets om te verkopen?

Le Cordon Bleu Bakery School : 80 Step-by-step Recipes for Bread and Viennois...

Objectstaat:
Vrijwel nieuw
2 beschikbaar / 3 verkocht
Prijs:
US $47,24
OngeveerEUR 44,06
Verzendkosten:
Gratis Economy Shipping. Details bekijkenvoor verzending
Bevindt zich in: Jessup, Maryland, Verenigde Staten
Levering:
Geschatte levering tussen za, 29 jun en do, 11 jul tot 43230
Bij geschatte leveringsdatums - nieuw venster of tabblad wordt rekening gehouden met de verwerkingstijd van de verkoper, de postcode van de verzendlocatie, de postcode van de bestemming, en het moment van aanvaarding. Geschatte leveringsdatums zijn ook afhankelijk van de geselecteerde verzendservice en de ontvangst van de betalingbetaling ontvangen - nieuw venster of tabblad. De leveringstermijnen kunnen variëren, vooral gedurende piekperiodes.
Retourbeleid:
14 dagen om te retourneren. Koper betaalt voor retourzending. Details bekijken- voor meer informatie over retourzendingen
Betalingen:
     

Winkel met vertrouwen

Geld-terug-garantie van eBay
Ontvang het object dat u hebt besteld of krijg uw geld terug. 

Verkopergegevens

Ingeschreven als zakelijke verkoper
De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor deze aanbieding.
eBay-objectnummer:363973303868
Laatst bijgewerkt op 18 jun 2024 17:36:12 CESTAlle herzieningen bekijkenAlle herzieningen bekijken

Specificaties

Objectstaat
Vrijwel nieuw: Een boek dat er als nieuw uitziet, maar al wel is gelezen. De kaft is niet zichtbaar ...
ISBN
9781911667421
Book Title
Cordon Bleu Bakery School : 80 Step-By-Step Recipes for Bread and Viennoiseries
Book Series
Le Cordon Bleu Ser.
Item Length
9.1 in
Publisher
Grub Street
Publication Year
2022
Format
Hardcover
Language
English
Illustrator
Yes
Item Height
1 in
Author
Le Cordon Bleu
Genre
Cooking
Topic
Individual Chefs & Restaurants, Regional & Ethnic / French, Methods / Baking
Item Width
7.9 in
Item Weight
10.6 Oz
Number of Pages
304 Pages

Over dit product

Product Information

Available in English for the first time, a step by step guide to baking from the world renowned culinary school Le Cordon Bleu is the highly renowned, world famous culinary school noted for the quality of its courses, aimed at beginners as well as confirmed or professional cooks. It is the world's largest hospitality education institution, with over 20 schools on five continents. Its educational focus is on hospitality management, culinary arts, and gastronomy. The teaching teams are composed of specialists, chefs, and pastry experts, most of them honored by national or international prizes. One of its most famous alumnae in the 1940s was Julia Child, as depicted in the film Julie & Julia .There are 80 illustrated recipes, explained step-by-step with 1450 photographs presented in seven chapters with recipes for traditional baguette, sourdough bread, milk rolls, focaccia, ciabatta, pita, challah, croissants, pain au chocolate, Parisian brioche, stollen, panettone, vanilla flan, kouign-amann, galette des rois...and much, much more.Discover recipes for traditional, regional breads and breads from around the world, as well as viennoiseries (Danish pastries) and French pastries. Learn how to knead, shape, and score breads and achieve baking success thanks to the know-how and advice of the very best bakers.

Product Identifiers

Publisher
Grub Street
ISBN-10
1911667424
ISBN-13
9781911667421
eBay Product ID (ePID)
8057290261

Product Key Features

Book Title
Cordon Bleu Bakery School : 80 Step-By-Step Recipes for Bread and Viennoiseries
Author
Le Cordon Bleu
Format
Hardcover
Language
English
Topic
Individual Chefs & Restaurants, Regional & Ethnic / French, Methods / Baking
Book Series
Le Cordon Bleu Ser.
Publication Year
2022
Illustrator
Yes
Genre
Cooking
Number of Pages
304 Pages

Dimensions

Item Length
9.1 in
Item Height
1 in
Item Width
7.9 in
Item Weight
10.6 Oz

Additional Product Features

Lc Classification Number
Tx769
Reviews
The clear instructions and step-by-step photos will guide bakers through recipes, which are rated by difficulty level. There are also tips on how to recreate bakery conditions such as methods for adding steam to the proofing and baking process.
Target Audience
Trade
Dewey Decimal
641.815
Dewey Edition
23

Objectbeschrijving van de verkoper

Informatie van zakelijke verkoper

Expert Trading Limited
John Boyer
9220 Rumsey Rd
Ste 101
21045-1956 Columbia, MD
United States
Contactgegevens weergeven
:liam-Emoc.secirpkoobtaerg@sredroyabe
Ik verklaar dat al mijn verkoopactiviteiten zullen voldoen aan alle wet- en regelgeving van de EU.
Great Book Prices Store

Great Book Prices Store

96,8% positieve feedback
1,2M objecten verkocht
Reageert meestal binnen 24 uur

Gedetailleerde verkopersbeoordelingen

Gemiddelde van de afgelopen 12 maanden

Nauwkeurige beschrijving
4.9
Redelijke verzendkosten
5.0
Verzendtijd
4.9
Communicatie
4.8
Ingeschreven als zakelijke verkoper

Feedback verkoper (344.483)

8***r (25)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Great seller. Book as described and quick shipping.
8***r (25)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Great seller. Book as described and quick shipping.
8***r (25)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Great seller. Book as described and quick shipping.