|Aangeboden in rubriek:
Hebt u iets om te verkopen?

Art of the Confectioner : Sugarwork and Pastillage, Hardcover by Notter, Ewal...

Objectstaat:
Vrijwel nieuw
3 beschikbaar
Prijs:
US $51,73
OngeveerEUR 47,84
Verzendkosten:
Gratis Economy Shipping. Details bekijkenvoor verzending
Bevindt zich in: Jessup, Maryland, Verenigde Staten
Levering:
Geschatte levering tussen vr, 14 jun en wo, 26 jun tot 43230
Bij geschatte leveringsdatums - nieuw venster of tabblad wordt rekening gehouden met de verwerkingstijd van de verkoper, de postcode van de verzendlocatie, de postcode van de bestemming, en het moment van aanvaarding. Geschatte leveringsdatums zijn ook afhankelijk van de geselecteerde verzendservice en de ontvangst van de betalingbetaling ontvangen - nieuw venster of tabblad. De leveringstermijnen kunnen variëren, vooral gedurende piekperiodes.
Retourbeleid:
14 dagen om te retourneren. Koper betaalt voor retourzending. Details bekijken- voor meer informatie over retourzendingen
Betalingen:
     

Winkel met vertrouwen

Geld-terug-garantie van eBay
Ontvang het object dat u hebt besteld of krijg uw geld terug. 

Verkopergegevens

Ingeschreven als zakelijke verkoper
De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor deze aanbieding.
eBay-objectnummer:354952562684
Laatst bijgewerkt op 04 mei 2024 21:44:38 CESTAlle herzieningen bekijkenAlle herzieningen bekijken

Specificaties

Objectstaat
Vrijwel nieuw: Een boek dat er als nieuw uitziet, maar al wel is gelezen. De kaft is niet zichtbaar ...
Book Title
Art of the Confectioner : Sugarwork and Pastillage
ISBN
9780470398920
Publication Year
2012
Type
Textbook
Format
Hardcover
Language
English
Publication Name
Art of the Confectioner : Sugarwork and Pastillage
Item Height
1in
Author
Ewald Notter
Item Length
11.1in
Publisher
Wiley & Sons, Incorporated, John
Item Width
8.7in
Item Weight
42.5 Oz
Number of Pages
368 Pages

Over dit product

Product Information

"In this exceptional book, sugar master Ewald Notter shares hissecrets for a vast array of techniques, from pastillage and pulled sugar to advanced showpiece construction. The beauty of this book liesin its detail--Notters instructions are finely tuned, and the book has hundreds of color photos clearly illustrating every technique. The Art of the Confectioner is a must-have for anyone seeking to hone their sugar skills or learn more about the fine art of sugarwork." --Tish Boyle, Editor of Dessert Professional "Here is another masterpiece from Ewald Notter. I have always been inspired by Ewalds sugar creations, and I know this book will inspire tomorrows talent as well. The Art of the Confectioner conveys Ewalds passion, knowledge, and love for the craft of sugarwork, and well represents one of the most beautiful arts in the culinary industry." --Laurent Branlard, Executive Pastry Chef for the Walt Disney World Swan and Dolphin Resort "Whether you are dreaming of your first sugarwork moment or are a seasoned professional, The Art of the Confectioner is indispensable. We all want to take our sugarwork to the next level, and with its integrated recipes and flawless technical methods, this book shows us how. Ewald Notter is the best in the business, and this truly beautiful and completely inspiring work renders all previous sugarwork books obsolete!" --Keegan Gerhard, Owner and Executive Pastry Chef of D Bar Desserts

Product Identifiers

Publisher
Wiley & Sons, Incorporated, John
ISBN-10
0470398922
ISBN-13
9780470398920
eBay Product ID (ePID)
110858062

Product Key Features

Author
Ewald Notter
Publication Name
Art of the Confectioner : Sugarwork and Pastillage
Format
Hardcover
Language
English
Publication Year
2012
Type
Textbook
Number of Pages
368 Pages

Dimensions

Item Length
11.1in
Item Height
1in
Item Width
8.7in
Item Weight
42.5 Oz

Additional Product Features

Lc Classification Number
Tx799.N68 2012
Reviews
'For anyone who is considering venturing in to the world of sugar work, this is the book for you!  You're sure to learn a lot from this book.' (cake-talk.co.uk, September 2012)
Table of Content
5 Acknowledgments 8 Preface 10 Chapter 1 Introduction 30 Chapter 2 Pastillage 72 Chapter 3 Sugar Casting 104 Chapter 4 Sugar Pulling 152 Chapter 5 Sugar Blowing 242 Chapter 6 New Trends 284 Chapter 7 Competition 314 Appendix: Templates 362 Index
Copyright Date
2012
Topic
Courses & Dishes / Confectionery, Courses & Dishes / Cakes, Methods / Baking
Lccn
2011-035307
Dewey Decimal
641.86
Intended Audience
College Audience
Dewey Edition
23
Illustrated
Yes
Genre
Cooking

Objectbeschrijving van de verkoper

Informatie van zakelijke verkoper

Expert Trading Limited
John Boyer
9220 Rumsey Rd
Ste 101
21045-1956 Columbia, MD
United States
Contactgegevens weergeven
:liam-Emoc.secirpkoobtaerg@sredroyabe
Ik verklaar dat al mijn verkoopactiviteiten zullen voldoen aan alle wet- en regelgeving van de EU.
Great Book Prices Store

Great Book Prices Store

96,8% positieve feedback
1,2M objecten verkocht
Reageert meestal binnen 24 uur

Gedetailleerde verkopersbeoordelingen

Gemiddelde van de afgelopen 12 maanden

Nauwkeurige beschrijving
4.9
Redelijke verzendkosten
5.0
Verzendtijd
4.9
Communicatie
4.8
Ingeschreven als zakelijke verkoper

Feedback verkoper (342.404)

0***e (250)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
great. No problems
1***h (8)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Good
e***h (8603)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Item still hasn't shipped. Seller is useless! Beware, DO NOT BUY FROM THIS SELLER