|Aangeboden in rubriek:
Hebt u iets om te verkopen?

Dairy Ingredients for Food Processing, Hardcover by Chandan, Ramesh C. (EDT);...

Objectstaat:
Nieuw
2 beschikbaar
Prijs:
US $302,34
OngeveerEUR 278,44
Verzendkosten:
Gratis Economy Shipping. Details bekijkenvoor verzending
Bevindt zich in: Jessup, Maryland, Verenigde Staten
Levering:
Geschatte levering tussen do, 13 jun en di, 25 jun tot 43230
Bij geschatte leveringsdatums - nieuw venster of tabblad wordt rekening gehouden met de verwerkingstijd van de verkoper, de postcode van de verzendlocatie, de postcode van de bestemming, en het moment van aanvaarding. Geschatte leveringsdatums zijn ook afhankelijk van de geselecteerde verzendservice en de ontvangst van de betalingbetaling ontvangen - nieuw venster of tabblad. De leveringstermijnen kunnen variëren, vooral gedurende piekperiodes.
Retourbeleid:
14 dagen om te retourneren. Koper betaalt voor retourzending. Details bekijken- voor meer informatie over retourzendingen
Betalingen:
     

Winkel met vertrouwen

Geld-terug-garantie van eBay
Ontvang het object dat u hebt besteld of krijg uw geld terug. 

Verkopergegevens

Ingeschreven als zakelijke verkoper
De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor deze aanbieding.
eBay-objectnummer:353750511061
Laatst bijgewerkt op 12 apr 2024 01:46:29 CESTAlle herzieningen bekijkenAlle herzieningen bekijken

Specificaties

Objectstaat
Nieuw: Een nieuw, ongelezen en ongebruikt boek in perfecte staat waarin geen bladzijden ontbreken of ...
Book Title
Dairy Ingredients for Food Processing
ISBN
9780813817460
Publication Year
2011
Type
Textbook
Format
Hardcover
Language
English
Publication Name
Dairy Ingredients for Food Processing
Item Height
1.2in
Author
Arun Kilara
Item Length
9.9in
Publisher
Wiley & Sons, Incorporated, John
Item Width
8in
Item Weight
52.1 Oz
Number of Pages
604 Pages

Over dit product

Product Information

Unique in its perspective and scope, Dairy Ingredients for Food Processing gives a complete description of various dairy ingredients commonly used in food processing operations. Section 1 of the text includes chapters on milk composition, functional properties, and basic dairy processing principles.

Product Identifiers

Publisher
Wiley & Sons, Incorporated, John
ISBN-10
0813817463
ISBN-13
9780813817460
eBay Product ID (ePID)
99531740

Product Key Features

Author
Arun Kilara
Publication Name
Dairy Ingredients for Food Processing
Format
Hardcover
Language
English
Publication Year
2011
Type
Textbook
Number of Pages
604 Pages

Dimensions

Item Length
9.9in
Item Height
1.2in
Item Width
8in
Item Weight
52.1 Oz

Additional Product Features

Lc Classification Number
Sf250.5
Reviews
"This book describes various dairy ingredients that are commonly used in food processing. It is intended for use by professionals engaged in management, research and development, quality assurance and manufacturing operations within the food industry." (International Food Information Service, 13 December 2010)
Table of Content
Contributors vii Preface xi 1. Dairy Ingredients for Food Processing: An Overview 3 Ramesh C. Chandan 2. Chemical, Physical, and Functional Characteristics of Dairy Ingredients 35 Stephanie R. Pritchard and Kasipathy Kailasapathy 3. Microbiological Aspects of Dairy Ingredients 59 Michael Rowe and John Donaghy 4. Processing Principles of Dairy Ingredients 103 Arun Kilara 5. Concentrated Fluid Milk Ingredients 123 Nana Y. Farkye and Shakeel ur-Rehman 6. Dry Milk Ingredients 141 Mary Ann Augustin and Phillip Terence Clarke 7. Casein, Caseinates, and Milk Protein Concentrates 161 Mary Ann Augustin, Christine M. Oliver, and Yacine Hemar 8. Whey-based Ingredients 179 Lee M. Huffman and Lilian de Barros Ferreira 9. Butter and Butter Products 199 Anna M. Fearon 10. Principles of Cheese Technology 225 Ramesh C. Chandan and Rohit Kapoor 11. Manufacturing Outlines and Applications of Selected Cheese Varieties 267 Ramesh C. Chandan and Rohit Kapoor 12. Enzyme-modifi ed Dairy Ingredients 317 Arun Kilara and Ramesh C. Chandan 13. Fermented Dairy Ingredients 335 Junus Salampessy and Kasipathy Kailasapathy 14. Functional Ingredients from Dairy Fermentations 357 Ebenezer R. Vedamuthu 15. Dairy-based Ingredients: Regulatory Aspects 375 Dilip A. Patel 16. Nutritive and Health Attributes of Dairy Ingredients 387 Ramesh C. Chandan 17. Dairy Ingredients in Dairy Food Processing 421 Tonya C. Schoenfuss and Ramesh C. Chandan 18. Dairy Ingredients in Bakery, Snacks, Sauces, Dressings, Processed Meats, and Functional Foods 473 Ramesh C. Chandan 19. Dairy Ingredients in Chocolate and Confectionery Products 501 Jorge Bouzas and Steven Hess 20. Dairy Ingredients in Infant and Adult Nutrition Products 515 Jeffrey Baxter, Steven Dimler, and Nagendra Rangavajala Index 533
Copyright Date
2011
Topic
Food Science, Industries / Food Industry
Lccn
2010-040943
Dewey Decimal
637
Intended Audience
Scholarly & Professional
Dewey Edition
22
Illustrated
Yes
Genre
Technology & Engineering, Business & Economics

Objectbeschrijving van de verkoper

Informatie van zakelijke verkoper

Expert Trading Limited
John Boyer
9220 Rumsey Rd
Ste 101
21045-1956 Columbia, MD
United States
Contactgegevens weergeven
:liam-Emoc.secirpkoobtaerg@sredroyabe
Ik verklaar dat al mijn verkoopactiviteiten zullen voldoen aan alle wet- en regelgeving van de EU.
Great Book Prices Store

Great Book Prices Store

96,8% positieve feedback
1,2M objecten verkocht
Reageert meestal binnen 24 uur

Gedetailleerde verkopersbeoordelingen

Gemiddelde van de afgelopen 12 maanden

Nauwkeurige beschrijving
4.9
Redelijke verzendkosten
5.0
Verzendtijd
4.9
Communicatie
4.8
Ingeschreven als zakelijke verkoper

Feedback verkoper (342.365)

2***x (1165)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Thank you
d***f (2319)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
as advertised
e***3 (187)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Good shape and delivery was good