Hebt u iets om te verkopen?

Charcuterie for Dummies, Paperback by Lafay, Mark, Brand New, Free shipping i...

Objectstaat:
Nieuw
3 beschikbaar / 5 verkocht
Prijs:
US $17,04
OngeveerEUR 15,89
Verzendkosten:
Gratis Economy Shipping. Details bekijkenvoor verzending
Bevindt zich in: Jessup, Maryland, Verenigde Staten
Levering:
Geschatte levering tussen di, 9 jul en vr, 19 jul tot 43230
Bij geschatte leveringsdatums - nieuw venster of tabblad wordt rekening gehouden met de verwerkingstijd van de verkoper, de postcode van de verzendlocatie, de postcode van de bestemming, en het moment van aanvaarding. Geschatte leveringsdatums zijn ook afhankelijk van de geselecteerde verzendservice en de ontvangst van de betalingbetaling ontvangen - nieuw venster of tabblad. De leveringstermijnen kunnen variëren, vooral gedurende piekperiodes.
Retourbeleid:
14 dagen om te retourneren. Koper betaalt voor retourzending. Details bekijken- voor meer informatie over retourzendingen
Betalingen:
     

Winkel met vertrouwen

Geld-terug-garantie van eBay
Ontvang het object dat u hebt besteld of krijg uw geld terug. 

Verkopergegevens

Ingeschreven als zakelijke verkoper
De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor deze aanbieding.
eBay-objectnummer:353617260781
Laatst bijgewerkt op 21 jun 2024 21:52:05 CESTAlle herzieningen bekijkenAlle herzieningen bekijken

Specificaties

Objectstaat
Nieuw: Een nieuw, ongelezen en ongebruikt boek in perfecte staat waarin geen bladzijden ontbreken of ...
ISBN
9781119690788
Book Title
Charcuterie for Dummies
Publisher
Wiley & Sons, Incorporated, John
Item Length
9.2 in
Publication Year
2020
Format
Trade Paperback
Language
English
Item Height
0.6 in
Author
Mark Lafay
Genre
Cooking, House & Home
Topic
General, Specific Ingredients / Meat
Item Weight
12.8 Oz
Item Width
7.3 in
Number of Pages
240 Pages

Over dit product

Product Information

The world of charcuterie is at your fingertips Even if you've never cooked a slab of bacon in your life, you can prepare sausage and cured meats at home In Charcuterie for Dummies , you'll learn everything you could possibly need to get started, from choosing the right gear and finding quality raw ingredients, all the way through taking your parties to the next level with epic charcuterie boards. Salami, bacon, prosciutto, and good-old-fashioned sausage are all on the menu with Charcuterie for Dummies . Author and meat master Mark LaFay will help you keep things safe and sanitary, equip you with some seriously awesome recipes, and teach you a thing or two about which beers and wines to serve up with your meat. Choose a chapter and get started Get started curing meats at home with the highest quality raw ingredients, equipment, and recipes Make everything from sausage and bacon to prosciutto, salami, and more Learn how to pair your homemade meats with jams, nuts, cheeses, and pickles for epic charcuterie boards Take your new hobby to the next level with more advanced recipes and beverage pairings Whether you're a total beginner or coming in with some previous knowledge, Charcuterie for Dummies will unleash your culinary creativity

Product Identifiers

Publisher
Wiley & Sons, Incorporated, John
ISBN-10
1119690781
ISBN-13
9781119690788
eBay Product ID (ePID)
24038542997

Product Key Features

Book Title
Charcuterie for Dummies
Number of Pages
240 Pages
Language
English
Publication Year
2020
Topic
General, Specific Ingredients / Meat
Genre
Cooking, House & Home
Author
Mark Lafay
Format
Trade Paperback

Dimensions

Item Height
0.6 in
Item Weight
12.8 Oz
Item Length
9.2 in
Item Width
7.3 in

Additional Product Features

Intended Audience
Trade
Dewey Edition
23
Dewey Decimal
641.66
Lc Classification Number
Tx749
Table of Content
Introduction 1 Part 1: Getting Started With Charcuterie 5 Chapter 1: Get the Gear 7 Chapter 2: Working with Potentially Hazardous Food 25 Chapter 3: Quality In, Quality Out 39 Part 2: Making Meat Treats 53 Chapter 4: Fresh and Dry-Cured Whole Muscles 55 Chapter 5: Grinding and Stuffing Sausage 81 Chapter 6: Getting Fresh with Sausages 101 Chapter 7: You Say Salami, I Say Salame 113 Part 3: Entertaining with Charcuterie 137 Chapter 8: Always the Entertainer 139 Chapter 9: Wine and Charcuterie 161 Chapter 10: Beer and Charcuterie 177 Part 4: The Part of Tens 187 Chapter 11: Ten Wines Under $25 to Impress Your Guests 189 Chapter 12: Ten Meats You Must Try 197 Index 209
Copyright Date
2020

Objectbeschrijving van de verkoper

Informatie van zakelijke verkoper

Expert Trading Limited
John Boyer
9220 Rumsey Rd
Ste 101
21045-1956 Columbia, MD
United States
Contactgegevens weergeven
:liam-Emoc.secirpkoobtaerg@sredroyabe
Ik verklaar dat al mijn verkoopactiviteiten zullen voldoen aan alle wet- en regelgeving van de EU.
Great Book Prices Store

Great Book Prices Store

96,8% positieve feedback
1,2M objecten verkocht
Reageert meestal binnen 24 uur

Gedetailleerde verkopersbeoordelingen

Gemiddelde van de afgelopen 12 maanden

Nauwkeurige beschrijving
4.9
Redelijke verzendkosten
5.0
Verzendtijd
4.9
Communicatie
4.8
Ingeschreven als zakelijke verkoper

Feedback verkoper (344.459)

.***d (2319)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Best book I have read in 2024. Well researched and tells an amazing story of just one house. Arrived in fine shape and quickly. Very pleased
.***d (2319)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Deeply interesting reading. Book arrived in fine shape and quickly,
s***l (46)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Order went well