|Aangeboden in rubriek:
Hebt u iets om te verkopen?

Modifying Food Texture: Novel Ingredients and P, Chen, Rosenthal.=

Objectstaat:
Nieuw
3 beschikbaar
Prijs:
US $348,33
OngeveerEUR 321,52
Verzendkosten:
Gratis Voordelige verzendservice. Details bekijkenvoor verzending
Bevindt zich in: NY, Verenigde Staten
Levering:
Geschatte levering tussen ma, 10 jun en ma, 17 jun tot 43230
Bij geschatte leveringsdatums - nieuw venster of tabblad wordt rekening gehouden met de verwerkingstijd van de verkoper, de postcode van de verzendlocatie, de postcode van de bestemming, en het moment van aanvaarding. Geschatte leveringsdatums zijn ook afhankelijk van de geselecteerde verzendservice en de ontvangst van de betalingbetaling ontvangen - nieuw venster of tabblad. De leveringstermijnen kunnen variΓ«ren, vooral gedurende piekperiodes.
Retourbeleid:
30 dagen om te retourneren. Koper betaalt voor retourzending. Details bekijken- voor meer informatie over retourzendingen
Betalingen:
     

Winkel met vertrouwen

Topverkoper
Betrouwbare verkoper, snelle verzending en eenvoudige retourzending. 
Geld-terug-garantie van eBay
Ontvang het object dat u hebt besteld of krijg uw geld terug. 

Verkopergegevens

Ingeschreven als zakelijke verkoper
De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor deze aanbieding.
eBay-objectnummer:333425623703
Laatst bijgewerkt op 09 mei 2024 12:14:47 CESTAlle herzieningen bekijkenAlle herzieningen bekijken

Specificaties

Objectstaat
Nieuw: Een nieuw, ongelezen en ongebruikt boek in perfecte staat waarin geen bladzijden ontbreken of ...
PublishedOn
2015-06-01
ISBN
9781782423331
EAN
9781782423331
Publication Year
2015
Series
Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition Ser.
Type
Textbook
Format
Hardcover
Language
English
Publication Name
Modifying Food Texture : Novel Ingredients and Processing Techniques
Author
Andrew Rosenthal
Item Length
9in
Publisher
Elsevier Science & Technology
Item Width
6in
Number of Pages
292 Pages

Over dit product

Product Information

Modifying Food Texture, Volume 1: Novel Ingredients and Processing Techniques discusses texture as an important aspect of consumer food acceptance and preference, and the fact that specific consumer groups, including infants, the elderly, and dysphagia patients require texture-modified foods. Topics covered include ingredients and processing techniques used in texture modification of foods, an overview of food texture issues, the novel use of processing techniques for texture modification, and the uses of food ingredients in texture-modified foods.

Product Identifiers

Publisher
Elsevier Science & Technology
ISBN-10
1782423338
ISBN-13
9781782423331
eBay Product ID (ePID)
209787270

Product Key Features

Author
Andrew Rosenthal
Publication Name
Modifying Food Texture : Novel Ingredients and Processing Techniques
Format
Hardcover
Language
English
Publication Year
2015
Series
Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition Ser.
Type
Textbook
Number of Pages
292 Pages

Dimensions

Item Length
9in
Item Width
6in

Additional Product Features

Series Volume Number
1
Lc Classification Number
Tx531
Table of Content
Preface Part One Food texture: an overview 1 Introduction: an overview of the importance of food texture modification Jianshe Chen, University of Leeds, UK Part Two Novel use of food ingredients for food texture modification 2 Emulsifiers as food texture modifiers Lin Chen, Guangdong University of Technology, China 3 Proteins as food texture modifiers Christos Ritzoulis, ATEI of Thessaloniki, Greece 4 Enzymes as food texture modifiers Alan Kelly, University College Cork, Ireland 5 Oils, fats and fat replacers as food texture modifiers Bahareh Emadzadeh, Research Institute of Food Science and Technology (RIFST), Iran Part Three Novel processing techniques for food texture modification 6 Improved thermal processing for food texture modification Brijesh Tiwari, Teagasc Food Research Centre, Ireland 7 Emulsion and emulsification for structure and texture development David McClements, University of Massachusetts, USA 8 Phase behaviour of biopolymers and controlled phase separation for texture modification Hassan Firoozmand, Ryerson University, Canada 9 Food gels in texture-modified foods Magnus Hattrem, Norwegian University of Science and Technology, Norway Part Four Modifying the texture of specific food commodities 10 Texture of breakfast cereals and extruded products Frederic Robin, NestlΓ© 11 Texture modification of soy-based products Xiao-Quan Yang, South China University of Technology, China
Copyright Date
2015
Topic
Food Science
Dewey Decimal
664.07
Intended Audience
Scholarly & Professional
Dewey Edition
23
Genre
Technology & Engineering

Objectbeschrijving van de verkoper

Informatie van zakelijke verkoper

WRAP Ltd
Mubin Ahmed
2 Lester Way
Wallingford
OX10 9TA
United Kingdom
Contactgegevens weergeven
:liam-Eku.oc.skoobemosewa@asuyabe
Btw-nummer:
  • GB 724498118
Handelsregistratienummer:
  • 03800600
Ik verklaar dat al mijn verkoopactiviteiten zullen voldoen aan alle wet- en regelgeving van de EU.
Awesomebooksusa

Awesomebooksusa

98% positieve feedback
1,2M objecten verkocht

Gedetailleerde verkopersbeoordelingen

Gemiddelde van de afgelopen 12 maanden

Nauwkeurige beschrijving
4.8
Redelijke verzendkosten
5.0
Verzendtijd
4.9
Communicatie
4.9

Populaire rubrieken in deze winkel

Ingeschreven als zakelijke verkoper

Feedback verkoper (513.038)

c***h (1051)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Thanks so much! πŸ€πŸ€πŸ€πŸ€πŸ€
i***3 (471)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Thanks for the fast service
c***1 (2018)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Great doing business, many thanks.