Hebt u iets om te verkopen?

The Art of Preserving (Williams-Sonoma)

Objectstaat:
Nieuw
Prijs:
US $5,00
OngeveerEUR 4,68
Verzendkosten:
US $6,00 (ongeveer EUR 5,61) Voordelige verzendservice. Details bekijkenvoor verzending
Bevindt zich in: Longwood, Florida, Verenigde Staten
Levering:
Geschatte levering tussen vr, 21 jun en ma, 24 jun tot 43230
De levertijd wordt geschat met onze eigen methode op basis van onder meer de nabijheid van de koper ten opzichte van de objectlocatie, de geselecteerde verzendservice, en de verzendgeschiedenis van de verkoper. De leveringstermijnen kunnen variëren, vooral gedurende piekperiodes.
Retourbeleid:
30 dagen om te retourneren. Koper betaalt voor retourzending. Details bekijken- voor meer informatie over retourzendingen
Betalingen:
     

Winkel met vertrouwen

Geld-terug-garantie van eBay
Ontvang het object dat u hebt besteld of krijg uw geld terug. 

Verkopergegevens

Geregistreerd als particuliere verkoper, dus de consumentenrechten die voortvloeien uit de EU-wetgeving inzake consumentenbescherming zijn niet van toepassing. De geld-terug-garantie van eBay geldt nog steeds voor de meeste aankopen.
De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor deze aanbieding.
eBay-objectnummer:326027271275
Laatst bijgewerkt op 17 apr 2024 00:04:19 CESTAlle herzieningen bekijkenAlle herzieningen bekijken

Specificaties

Objectstaat
Nieuw: Een nieuw, ongelezen en ongebruikt boek in perfecte staat waarin geen bladzijden ontbreken of ...
Release Year
2010
ISBN
9781740899789
Book Title
Art of Preserving (Williams-Sonoma)
Item Length
10 in
Publisher
Weldon Owen, Incorporated
Publication Year
2010
Format
Hardcover
Language
English
Illustrator
Yes
Item Height
1 in
Author
Rebecca Courchesne, Rick Field, Lisa Atwood
Genre
Cooking
Topic
Specific Ingredients / Fruit, Courses & Dishes / Sauces & Dressings, Methods / Canning & Preserving
Item Width
8.5 in
Item Weight
48.1 Oz
Number of Pages
240 Pages

Over dit product

Product Information

Preserving is a great way to make the most of fresh fruits and vegetables, and it creates easy yet meaningful gifts. Those familiar with the technique, along with beginners looking to learn more, will appreciate this comprehensive and contemporary approach to preserving the wealth of seasonal produce from backyard gardens and markets. Can't resist that flat of fresh berries? What to make with a bumper crop of tomatoes? Have a penchant for pickles? Featuring everything you need to know to put up the seasons' bounty, Williams-Sonoma The Art of Preserving illuminates how to savor your favorite fresh produce year-round. From beginners looking to learn, to those familiar with the technique, everyone will appreciate this contemporary and comprehensive approach to preserving the wealth of fruits and vegetables from backyard gardens and farmers' markets. Packed with inspiring recipes for preserves, from Apricot Jam to Pickled Fennel with Orange Zest to Preserved Lemons, this title provides a wealth of ideas for making the most of the harvest. Additional recipes showcase the many ways that preserved foods can be used in finished dishes, from savory starters to flavorful main courses to sweet desserts. Lush photography celebrates the natural beauty of seasonal produce, while step-by-step instruction and helpful tips from professionals offer all the guidance you need to become a preserving expert. From luscious jams and jellies to savory pickles and relishes, make the most of garden-fresh fruits and vegetables through preserving. With over 130 recipes, step-by-step techniques, helpful tips from professionals, and scores of inspiring ideas for ways to use preserves in other recipes, this comprehensive cookbook provides everything you need to master the art in your own kitchen.

Product Identifiers

Publisher
Weldon Owen, Incorporated
ISBN-10
1740899784
ISBN-13
9781740899789
eBay Product ID (ePID)
81816495

Product Key Features

Book Title
Art of Preserving (Williams-Sonoma)
Author
Rebecca Courchesne, Rick Field, Lisa Atwood
Format
Hardcover
Language
English
Topic
Specific Ingredients / Fruit, Courses & Dishes / Sauces & Dressings, Methods / Canning & Preserving
Publication Year
2010
Illustrator
Yes
Genre
Cooking
Number of Pages
240 Pages

Dimensions

Item Length
10 in
Item Height
1 in
Item Width
8.5 in
Item Weight
48.1 Oz

Additional Product Features

Intended Audience
Trade

Objectbeschrijving van de verkoper

Pink Flamingo of Florida

Pink Flamingo of Florida

100% positieve feedback
9,2K objecten verkocht
Reageert meestal binnen 24 uur

Gedetailleerde verkopersbeoordelingen

Gemiddelde van de afgelopen 12 maanden

Nauwkeurige beschrijving
5.0
Redelijke verzendkosten
4.9
Verzendtijd
5.0
Communicatie
5.0
Geregistreerd als particuliere verkoper
Dus de consumentenrechten die voortvloeien uit EU-wetgeving voor consumentenbescherming zijn niet van toepassing. eBay-kopersbescherming geldt nog steeds voor de meeste aankopen.

Feedback verkoper (2.997)

s***r (146)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Love it.
m***a (94)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
I LOVE THIS ! Accurate description, quick delivery and it fits great ! Many thanks! I will support this seller without reservation.
2***0 (537)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Great seller fast shipping A+++