Afbeelding 1 van 1
Afbeelding 1 van 1
Essentials of Cooking-James K. Peterson
GBP 3,96
OngeveerEUR 4,74
Objectstaat:
Heel goed
Een boek dat er niet als nieuw uitziet en is gelezen, maar zich in uitstekende staat bevindt. De kaft is niet zichtbaar beschadigd en het eventuele stofomslag zit nog om de harde kaft heen. Er ontbreken geen bladzijden en er zijn geen bladzijden beschadigd. Er is geen tekst onderstreept of gemarkeerd en er is niet in de kantlijn geschreven. Er kunnen zeer minimale identificatiemerken aan de binnenzijde van de kaft zijn aangebracht. De slijtage is zeer minimaal. Bekijk de aanbieding van de verkoper voor de volledige details en een beschrijving van gebreken.
Verzendkosten:
Wordt niet verzonden naar Verenigde Staten.
Bevindt zich in: South East, Verenigd Koninkrijk
Levering:
Varieert
Retourbeleid:
30 dagen om te retourneren. Koper betaalt voor retourzending.
Betalingen:
Winkel met vertrouwen
De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor deze aanbieding.
eBay-objectnummer:315162513627
Specificaties
- Objectstaat
- ISBN
- 9781579651206
- Publication Year
- 1999
- Format
- Hardcover
- Language
- English
- Book Title
- Essentials of Cooking
- Item Height
- 261mm
- Publisher
- Workman Publishing
- Genre
- Cookbooks
- Item Width
- 237mm
- Item Weight
- 1525g
- Number of Pages
- 320 Pages
Over dit product
Product Information
In this unrivaled practical guide, one of America's most widely respected cookbook authors distills his vast knowledge and experience into the 100 essential techniques that every cook needs to know. Seven hundred and fifty photographs unravel the mysteries of the method and provide practical application on the spot. Each technique is further explained in terms of how it makes the food taste: What happens, for example, if you cook the fish in butter versus oil? Why does roasting make vegetables taste so good? How do you decide whether you want to make a chicken stew or sautT? Here are answers to just about every cooking question, from the simple to the sublime: how to boil an artichoke or cook a soft-boiled egg, or how to clean soft-shell crabs or even butcher and roast a whole saddle of lamb. Knowing how to execute a technique makes you efficient; knowing why you've chosen that technique makes you a master.
Product Identifiers
Publisher
Workman Publishing
ISBN-13
9781579651206
eBay Product ID (ePID)
88979728
Product Key Features
Book Title
Essentials of Cooking
Format
Hardcover
Language
English
Publication Year
1999
Genre
Cookbooks
Number of Pages
320 Pages
Dimensions
Item Height
261mm
Item Width
237mm
Item Weight
1525g
Additional Product Features
Country/Region of Manufacture
United States
Objectbeschrijving van de verkoper
Informatie van zakelijke verkoper
Wrap Ltd.
Mubin Ahmed
Unit 4, AwesomeBooks
119 Loverock Road
Reading
Berkshire
RG30 1DZ
United Kingdom
Btw-nummer:
- GB 724498118
Handelsregistratienummer:
- 03800600
Ik verklaar dat al mijn verkoopactiviteiten zullen voldoen aan alle wet- en regelgeving van de EU.
KVK-nummer:
- 03800600
Populaire rubrieken in deze winkel
Ingeschreven als zakelijke verkoper
Feedback verkoper (1.889.444)
- z***s (2960)- Feedback gegeven door koper.Afgelopen maandGeverifieerde aankoopGreat thank you
- r***a (4063)- Feedback gegeven door koper.Afgelopen maandGeverifieerde aankoop(¯`*•.. (¯`*•.. (¯`*•.. The force is strong with this one, Thank you ..•*´¯)¸.•*´¯)¤ª ˜¨¯¯¨˜
- r***a (4063)- Feedback gegeven door koper.Afgelopen maandGeverifieerde aankoop(¯`*•.. (¯`*•.. (¯`*•.. The force is strong with this one, Thank you ..•*´¯)¸.•*´¯)¤ª ˜¨¯¯¨˜