|Aangeboden in rubriek:
Hebt u iets om te verkopen?

Chemistry and Technology of Honey Production - 9783319657493

Objectstaat:
Nieuw
2 beschikbaar
Prijs:
GBP 43,72
OngeveerEUR 51,33
Dit object wordt verzonden via internationale verzending.
Inclusief internationale tracking, vereenvoudigde inklaring, en geen bijkomende kosten bij levering. Meer info
Verzendkosten:
GBP 22,55 (ongeveer EUR 26,48) Versnelde verzendservice naar Verenigde Staten via eBay's Internationale verzending
Dit bedrag is inclusief verzendkosten die de verkoper heeft opgegeven alsook toepasselijke internationale verzend-, verwerkings- en andere kosten. Dit bedrag is onderhevig aan wijzigingen totdat u hebt betaald. Meer informatie vindt u in de voorwaarden voor internationale verzending
. Details bekijkenvoor verzending
Bevindt zich in: Aldershot, Verenigd Koninkrijk
Invoerkosten: 
Gratis (bedrag wordt bevestigd bij Betalen)
Dit bedrag is inclusief toepasselijke douanetarieven, belastingen, bemiddelingskosten en andere kosten. Dit bedrag is onderhevig aan wijzigingen totdat u hebt betaald. Meer informatie vindt u in de voorwaarden voor internationale verzending
Levering:
Geschatte levering tussen wo, 5 jun en do, 13 jun tot 43230
Bij geschatte leveringsdatums - nieuw venster of tabblad wordt rekening gehouden met de verwerkingstijd van de verkoper, de postcode van de verzendlocatie, de postcode van de bestemming, en het moment van aanvaarding. Geschatte leveringsdatums zijn ook afhankelijk van de geselecteerde verzendservice en de ontvangst van de betalingbetaling ontvangen - nieuw venster of tabblad. De leveringstermijnen kunnen variëren, vooral gedurende piekperiodes.
Inclusief internationale tracking
Retourbeleid:
60 dagen om te retourneren. Koper betaalt voor retourzending. Details bekijken- voor meer informatie over retourzendingen
Betalingen:
     
Internationale verzendkosten en invoerkosten aan Pitney Bowes Inc. betaald. Meer weten?Meer weten over internationale verzending van eBay?

Winkel met vertrouwen

Topverkoper
Betrouwbare verkoper, snelle verzending en eenvoudige retourzending. 
Geld-terug-garantie van eBay
Ontvang het object dat u hebt besteld of krijg uw geld terug. 

Verkopergegevens

Ingeschreven als zakelijke verkoper
De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor deze aanbieding.
eBay-objectnummer:314665425039
Laatst bijgewerkt op 22 mei 2024 11:46:55 CESTAlle herzieningen bekijkenAlle herzieningen bekijken

Specificaties

Objectstaat
Nieuw: Een nieuw, ongelezen en ongebruikt boek in perfecte staat waarin geen bladzijden ontbreken of ...
Book Title
Chemistry and Technology of Honey Production
ISBN
9783319657493
Publication Year
2017
Type
Textbook
Format
Paperback
Language
English
Publication Name
Chemistry and Technology of Honey Production
Item Height
235mm
Author
Ettore Baglio
Publisher
Springer International Publishing A&G
Item Width
155mm
Subject
Engineering & Technology, Science
Item Weight
97g
Number of Pages
40 Pages

Over dit product

Product Information

This Brief explains and discusses honey and its production from a chemical perspective. It outlines why honey is a special and unique food, being produced by bees from the nectar of plants or from secretions of living parts of plants. Although glucose and fructose are the main constituents of honey, its overall composition is far from being simple or uniform: other substances such as organic acids, enzymes, or minerals are found in varying amounts. In this Brief, the author addresses the factors that influence the composition of the honey as well as the consequences that the composition has on properties such as color, crystallization, density, viscosity, or the refractive index. This Brief also introduces some of the most commonly used quality parameters for the determination of ageing and/or overheating: 5-hydroxymethylfurfural (HMF) and diastase. Other recently proposed constituents for quality parameters are also mentioned, e.g. 1,2 dicarbonyl compounds (3 deoxyglucosone, methylglyoxal, glyoxal) and furosine, also named 2-furoylmethyl lysine.

Product Identifiers

Publisher
Springer International Publishing A&G
ISBN-13
9783319657493
eBay Product ID (ePID)
239941726

Product Key Features

Author
Ettore Baglio
Publication Name
Chemistry and Technology of Honey Production
Format
Paperback
Language
English
Subject
Engineering & Technology, Science
Publication Year
2017
Type
Textbook
Number of Pages
40 Pages

Dimensions

Item Height
235mm
Item Width
155mm
Item Weight
97g

Additional Product Features

Title_Author
Ettore Baglio
Series Title
Chemistry of Foods
Country/Region of Manufacture
Switzerland

Objectbeschrijving van de verkoper

Informatie van zakelijke verkoper

BOOKS ETC LIMITED
Andy Smith
Books Etc, Unit 4
Eastern Road
Aldershot
Hampshire
GU12 4YD
United Kingdom
Contactgegevens weergeven
:noofeleT30481325210
:xaF30481325210
:liam-Emoc.liamg@rebbewcim
Btw-nummer:
  • GB 976952259
Handelsregistratienummer:
  • 06687355
Ik verstrek facturen waarop ik de btw afzonderlijk vermeld.
Ik verklaar dat al mijn verkoopactiviteiten zullen voldoen aan alle wet- en regelgeving van de EU.
BOOKS etc.

BOOKS etc.

99,2% positieve feedback
1,6M objecten verkocht
Reageert meestal binnen 24 uur

Gedetailleerde verkopersbeoordelingen

Gemiddelde van de afgelopen 12 maanden

Nauwkeurige beschrijving
5.0
Redelijke verzendkosten
5.0
Verzendtijd
4.8
Communicatie
4.9
Ingeschreven als zakelijke verkoper

Feedback verkoper (509.647)

f***y (813)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Thank you for great service
y***s (1630)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
All good thanks
h***n (3)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Haven't received the goods yet will follow your advice and contact the seller though I feel that this is your responsibility