|Aangeboden in rubriek:
Hebt u iets om te verkopen?

Drying Technologies for Foods - 9781138733084

Objectstaat:
Nieuw
2 beschikbaar
Prijs:
GBP 141,95
OngeveerEUR 166,66
Dit object wordt verzonden via internationale verzending.
Inclusief internationale tracking, vereenvoudigde inklaring, en geen bijkomende kosten bij levering. Meer info
Verzendkosten:
GBP 31,20 (ongeveer EUR 36,63) Versnelde verzendservice naar Verenigde Staten via eBay's Internationale verzending
Dit bedrag is inclusief verzendkosten die de verkoper heeft opgegeven alsook toepasselijke internationale verzend-, verwerkings- en andere kosten. Dit bedrag is onderhevig aan wijzigingen totdat u hebt betaald. Meer informatie vindt u in de voorwaarden voor internationale verzending
. Details bekijkenvoor verzending
Bevindt zich in: Aldershot, Verenigd Koninkrijk
Invoerkosten: 
Gratis (bedrag wordt bevestigd bij Betalen)
Dit bedrag is inclusief toepasselijke douanetarieven, belastingen, bemiddelingskosten en andere kosten. Dit bedrag is onderhevig aan wijzigingen totdat u hebt betaald. Meer informatie vindt u in de voorwaarden voor internationale verzending
Levering:
Geschatte levering tussen wo, 19 jun en do, 27 jun tot 43230
Bij geschatte leveringsdatums - nieuw venster of tabblad wordt rekening gehouden met de verwerkingstijd van de verkoper, de postcode van de verzendlocatie, de postcode van de bestemming, en het moment van aanvaarding. Geschatte leveringsdatums zijn ook afhankelijk van de geselecteerde verzendservice en de ontvangst van de betalingbetaling ontvangen - nieuw venster of tabblad. De leveringstermijnen kunnen variëren, vooral gedurende piekperiodes.
Inclusief internationale tracking
Retourbeleid:
60 dagen om te retourneren. Koper betaalt voor retourzending. Details bekijken- voor meer informatie over retourzendingen
Betalingen:
     
Internationale verzendkosten en invoerkosten aan Pitney Bowes Inc. betaald. Meer weten?Meer weten over internationale verzending van eBay?

Winkel met vertrouwen

Topverkoper
Betrouwbare verkoper, snelle verzending en eenvoudige retourzending. 
Geld-terug-garantie van eBay
Ontvang het object dat u hebt besteld of krijg uw geld terug. 

Verkopergegevens

Ingeschreven als zakelijke verkoper
De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor deze aanbieding.
eBay-objectnummer:314144056275
Laatst bijgewerkt op 07 jun 2024 11:24:58 CESTAlle herzieningen bekijkenAlle herzieningen bekijken

Specificaties

Objectstaat
Nieuw: Een nieuw, ongelezen en ongebruikt boek in perfecte staat waarin geen bladzijden ontbreken of ...
Book Title
Drying Technologies for Foods
ISBN
9781138733084
Publication Year
2018
Type
Textbook
Format
Hardcover
Language
English
Publication Name
Drying Technologies for Foods: Fundamentals and Applications
Item Height
254mm
Author
Barjinder Pal Kaur, Prabhat K. Nema, Arun S. Mujumdar
Publisher
Taylor & Francis LTD
Item Width
178mm
Subject
Engineering & Technology
Item Weight
1769g
Number of Pages
771 Pages

Over dit product

Product Information

Drying is an important unit operation used in industry for processing and preservation of food products. Although a large volume of technical literature is available on drying of foods, it is still challenging for scientists and engineers to improve continuously upon the quality of dried products and existing drying systems. This book will aid processors in their search for cost-effective and energy-efficient drying techniques allowing them to succeed commercially in their ventures as well as to fulfill consumer-demand for high-quality products. Drying Technologies for Foods contains state-of-the art knowledge on several key aspects of drying ranging from fundamental principles, classification and selection, different types of conventional and modern techniques, drying of different food materials, advances in packaging of dried products, control and safety, energy calculation, modeling to advances in food drying. Comprehensive yet concise chapters cover different types of drying technologies; this book describes freeze, heat pump, spray, superheated steam, microwave drying and many other drying technologies. Discussion of specific food-related drying including drying of fruit, leather, medicinal herbs, cocoa and coffee beans, mushroom, and protein among others are covered in the book. Chapters are also presented on quality of dried food such as degradation mechanism and kinetics of vitamin C, antioxidants, delinquencies and caking phenomena. Control and safety, energy calculations, modeling are also included with emphasis on industrial applications. Artificial Neural Networks and computational modeling techniques as well as application of computer vision in food drying followed by a chapter on advances in food dryer are covered in some detail, again highlighting potential applications.

Product Identifiers

Publisher
Taylor & Francis LTD
ISBN-13
9781138733084
eBay Product ID (ePID)
19046572000

Product Key Features

Author
Barjinder Pal Kaur, Prabhat K. Nema, Arun S. Mujumdar
Publication Name
Drying Technologies for Foods: Fundamentals and Applications
Format
Hardcover
Language
English
Subject
Engineering & Technology
Publication Year
2018
Type
Textbook
Number of Pages
771 Pages

Dimensions

Item Height
254mm
Item Width
178mm
Item Weight
1769g

Additional Product Features

Editor
Barjinder Pal Kaur, Arun S. Mujumdar, Prabhat K. Nema
Country/Region of Manufacture
United Kingdom

Objectbeschrijving van de verkoper

Informatie van zakelijke verkoper

BOOKS ETC LIMITED
Andy Smith
Books Etc, Unit 4
Eastern Road
Aldershot
Hampshire
GU12 4YD
United Kingdom
Contactgegevens weergeven
:noofeleT30481325210
:xaF30481325210
:liam-Emoc.liamg@rebbewcim
Btw-nummer:
  • GB 976952259
Handelsregistratienummer:
  • 06687355
Ik verstrek facturen waarop ik de btw afzonderlijk vermeld.
Ik verklaar dat al mijn verkoopactiviteiten zullen voldoen aan alle wet- en regelgeving van de EU.
KVK-nummer:
  • 06687355
BOOKS etc.

BOOKS etc.

99,2% positieve feedback
1,6M objecten verkocht
Reageert meestal binnen 24 uur

Gedetailleerde verkopersbeoordelingen

Gemiddelde van de afgelopen 12 maanden

Nauwkeurige beschrijving
5.0
Redelijke verzendkosten
5.0
Verzendtijd
4.8
Communicatie
4.9
Ingeschreven als zakelijke verkoper

Feedback verkoper (512.193)

l***e (71)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Good informative read could do with a bit more info but I think there is no more archological info available good service good book product
b***r (336)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Looking forward to doing these
q***s (1442)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Good quality book. Thank you.