Afbeelding 1 van 1
Modifying Food Texture: Sensory Analysis, Consu, Chen, Rosenthal.=
Objectstaat:
3 beschikbaar
Verzendkosten:
Bevindt zich in: NY, Verenigde Staten
Levering:
Geschatte levering tussen za, 8 jun en za, 15 jun tot 43230
Retourbeleid:
30 dagen om te retourneren. Koper betaalt voor retourzending. Details bekijken- voor meer informatie over retourzendingen
Betalingen:
Winkel met vertrouwen
Verkopergegevens
- 98% positive feedback
Ingeschreven als zakelijke verkoper
De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor deze aanbieding.
eBay-objectnummer:312875095013
Specificaties
- Objectstaat
- PublishedOn
- 2015-06-01
- ISBN
- 9781782423348
- EAN
- 9781782423348
- Publication Year
- 2015
- Type
- Textbook
- Format
- Hardcover
- Language
- English
- Publication Name
- Modifying Food Texture : Volume 2: Sensory Analysis, Consumer Requirements and Preferences
- Item Length
- 9in
- Publisher
- Elsevier Science & Technology
- Item Width
- 6in
- Number of Pages
- 300 Pages
Over dit product
Product Information
Modifying Food Texture, Volume 2: Sensory Analysis, Consumer Requirements and Preferences explores texture as an important aspect of consumer food acceptance and preference, specifically addressing the food textural needs of infants, the elderly, and dysphagia patients. This volume covers the sensory analysis of texture-modified foods, taking an in-depth look at the product development needs of consumers and exploring the sensory analysis of food texture and the development of texture-modified foods.
Product Identifiers
Publisher
Elsevier Science & Technology
ISBN-10
1782423346
ISBN-13
9781782423348
eBay Product ID (ePID)
209786350
Product Key Features
Publication Name
Modifying Food Texture : Volume 2: Sensory Analysis, Consumer Requirements and Preferences
Format
Hardcover
Language
English
Publication Year
2015
Type
Textbook
Number of Pages
300 Pages
Dimensions
Item Length
9in
Item Width
6in
Additional Product Features
Lc Classification Number
Tx546
Table of Content
Preface 1 Vocabularies and terminologies of food texture appreciation Fumiyo Hayakawa, National Food Research Institute, Japan Part One Sensory analysis and consumer preference of food texture 2 Sensory changes with ageing Lisa Duizer, University of Guelph, Canada 3 Statistical methods and tools for analysing sensory food texture Peter Ho, The University of Leeds, UK 4 Instrumental characterisation of texture properties of solid and semi-solid food Andrew Rosenthal, Coventry University, UK 5 Instrumental characterisation of textural properties of fluid food Guido Sala, WUR, Netherlands Part Two Modifying texture for specific consumer groups 6 Texture-modified meals for hospital patients (e.g. dysphagia) Julie Cichero, University of Queensland, Australia 7 Texture modification for elderly people Karin Wendin, SIK, Sweden 8 Modifying the texture of foods for infants and young children Sophie Nicklaus, INRA, France 9 Texture design of institutional food (e.g. schools, hospitals) Derek Johnson, National Association of Care Catering, UK 10 Texture design of 'free from' foods (e.g. GF bread) Maria Papageorgiou, ATEI of Thessaloniki, Greece
Copyright Date
2015
Topic
Food Science
Dewey Decimal
664.072
Intended Audience
Scholarly & Professional
Dewey Edition
23
Genre
Technology & Engineering
Objectbeschrijving van de verkoper
Informatie van zakelijke verkoper
WRAP Ltd
Mubin Ahmed
2 Lester Way
Wallingford
OX10 9TA
United Kingdom
Btw-nummer:
- GB 724498118
Handelsregistratienummer:
- 03800600
Ik verklaar dat al mijn verkoopactiviteiten zullen voldoen aan alle wet- en regelgeving van de EU.
De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor deze aanbieding.
eBay-objectnummer:312875095013
Verzending en verwerking
Objectlocatie:
NY, Verenigde Staten
Wordt verzonden naar:
Wereldwijd
Uitgesloten:
Bahrein, Barbados, Brazilië, Bulgarije, Cyprus, Frans-Guyana, Frans-Polynesië, Guadeloupe, Ierland, Indonesië, Irak, Israël, Jordanië, Koeweit, Libanon, Libië, Martinique, Mauritius, Nieuw-Caledonië, Oekraïne, Oman, Puerto Rico, Qatar, Russische Federatie, Réunion, Saudi-Arabië, Slovenië, Turkije, Venezuela, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Arabische Emiraten, Zuid-Afrika
Verzending en verwerking | Elk volgende object | Tot | Service | Levering*Zie opmerkingen over levering |
---|---|---|---|---|
Gratis verzending | Gratis | Verenigde Staten | Voordelige verzendservice (USPS Media MailTM) | Geschatte levering tussen za, 8 jun en za, 15 jun tot 43230 |
Verwerkingstijd |
---|
Wordt doorgaans binnen 10 werkdagen na ontvangst van betaling verzonden. |
Belasting |
---|
Er kunnen belastingen van toepassing zijn tijdens Betalen. Meer weten?Lees meer over het betalen van belastingen op eBay-aankopen. |
Btw voor objectnr.312875095013
Btw voor objectnr.312875095013
Verkoper berekent btw op objecten die naar de volgende staten worden verzonden:
Staat | Btw-tarief |
---|
Retourbeleid
Nadat u het object hebt ontvangen, kunt u contact opnemen met de verkoper binnen | Terugbetaling wordt verstrekt als | Kosten voor retourzending |
---|---|---|
30 dagen | Geld terug | Koper betaalt voor retourzending |
De koper is verantwoordelijk voor de kosten van de retourzending.
Details retourbeleid |
---|
Retourzendingen geaccepteerd |
Betalingsgegevens
Betalingsmethoden
Populaire rubrieken in deze winkel
Ingeschreven als zakelijke verkoper
Feedback verkoper (512.976)
d***u (6789)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Lovely book as described received quickly. Very happy customer. Excellent service. Thank you.
5***a (44)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Item arrived quickly and was in decent shape
n***a (196)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Overall a good experience. Would be happy to buy from them again.