|Aangeboden in rubriek:
Hebt u iets om te verkopen?

Modifying Food Texture: Sensory Analysis, Consu, Chen, Rosenthal.=

Objectstaat:
Nieuw
3 beschikbaar
Prijs:
US $319,24
OngeveerEUR 293,96
Verzendkosten:
Gratis Voordelige verzendservice. Details bekijkenvoor verzending
Bevindt zich in: NY, Verenigde Staten
Levering:
Geschatte levering tussen za, 8 jun en za, 15 jun tot 43230
Bij geschatte leveringsdatums - nieuw venster of tabblad wordt rekening gehouden met de verwerkingstijd van de verkoper, de postcode van de verzendlocatie, de postcode van de bestemming, en het moment van aanvaarding. Geschatte leveringsdatums zijn ook afhankelijk van de geselecteerde verzendservice en de ontvangst van de betalingbetaling ontvangen - nieuw venster of tabblad. De leveringstermijnen kunnen variëren, vooral gedurende piekperiodes.
Retourbeleid:
30 dagen om te retourneren. Koper betaalt voor retourzending. Details bekijken- voor meer informatie over retourzendingen
Betalingen:
     

Winkel met vertrouwen

Topverkoper
Betrouwbare verkoper, snelle verzending en eenvoudige retourzending. 
Geld-terug-garantie van eBay
Ontvang het object dat u hebt besteld of krijg uw geld terug. 

Verkopergegevens

Ingeschreven als zakelijke verkoper
De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor deze aanbieding.
eBay-objectnummer:312875095013
Laatst bijgewerkt op 10 mei 2024 14:58:19 CESTAlle herzieningen bekijkenAlle herzieningen bekijken

Specificaties

Objectstaat
Nieuw: Een nieuw, ongelezen en ongebruikt boek in perfecte staat waarin geen bladzijden ontbreken of ...
PublishedOn
2015-06-01
ISBN
9781782423348
EAN
9781782423348
Publication Year
2015
Type
Textbook
Format
Hardcover
Language
English
Publication Name
Modifying Food Texture : Volume 2: Sensory Analysis, Consumer Requirements and Preferences
Author
Andrew Rosenthal
Item Length
9in
Publisher
Elsevier Science & Technology
Item Width
6in
Number of Pages
300 Pages

Over dit product

Product Information

Modifying Food Texture, Volume 2: Sensory Analysis, Consumer Requirements and Preferences explores texture as an important aspect of consumer food acceptance and preference, specifically addressing the food textural needs of infants, the elderly, and dysphagia patients. This volume covers the sensory analysis of texture-modified foods, taking an in-depth look at the product development needs of consumers and exploring the sensory analysis of food texture and the development of texture-modified foods.

Product Identifiers

Publisher
Elsevier Science & Technology
ISBN-10
1782423346
ISBN-13
9781782423348
eBay Product ID (ePID)
209786350

Product Key Features

Author
Andrew Rosenthal
Publication Name
Modifying Food Texture : Volume 2: Sensory Analysis, Consumer Requirements and Preferences
Format
Hardcover
Language
English
Publication Year
2015
Type
Textbook
Number of Pages
300 Pages

Dimensions

Item Length
9in
Item Width
6in

Additional Product Features

Lc Classification Number
Tx546
Table of Content
Preface 1 Vocabularies and terminologies of food texture appreciation Fumiyo Hayakawa, National Food Research Institute, Japan Part One Sensory analysis and consumer preference of food texture 2 Sensory changes with ageing Lisa Duizer, University of Guelph, Canada 3 Statistical methods and tools for analysing sensory food texture Peter Ho, The University of Leeds, UK 4 Instrumental characterisation of texture properties of solid and semi-solid food Andrew Rosenthal, Coventry University, UK 5 Instrumental characterisation of textural properties of fluid food Guido Sala, WUR, Netherlands Part Two Modifying texture for specific consumer groups 6 Texture-modified meals for hospital patients (e.g. dysphagia) Julie Cichero, University of Queensland, Australia 7 Texture modification for elderly people Karin Wendin, SIK, Sweden 8 Modifying the texture of foods for infants and young children Sophie Nicklaus, INRA, France 9 Texture design of institutional food (e.g. schools, hospitals) Derek Johnson, National Association of Care Catering, UK 10 Texture design of 'free from' foods (e.g. GF bread) Maria Papageorgiou, ATEI of Thessaloniki, Greece
Copyright Date
2015
Topic
Food Science
Dewey Decimal
664.072
Intended Audience
Scholarly & Professional
Dewey Edition
23
Genre
Technology & Engineering

Objectbeschrijving van de verkoper

Informatie van zakelijke verkoper

WRAP Ltd
Mubin Ahmed
2 Lester Way
Wallingford
OX10 9TA
United Kingdom
Contactgegevens weergeven
:liam-Eku.oc.skoobemosewa@asuyabe
Btw-nummer:
  • GB 724498118
Handelsregistratienummer:
  • 03800600
Ik verklaar dat al mijn verkoopactiviteiten zullen voldoen aan alle wet- en regelgeving van de EU.
Awesomebooksusa

Awesomebooksusa

98% positieve feedback
1,2M objecten verkocht

Gedetailleerde verkopersbeoordelingen

Gemiddelde van de afgelopen 12 maanden

Nauwkeurige beschrijving
4.8
Redelijke verzendkosten
5.0
Verzendtijd
4.9
Communicatie
4.9

Populaire rubrieken in deze winkel

Ingeschreven als zakelijke verkoper

Feedback verkoper (512.976)

d***u (6789)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Lovely book as described received quickly. Very happy customer. Excellent service. Thank you.
5***a (44)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Item arrived quickly and was in decent shape
n***a (196)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Overall a good experience. Would be happy to buy from them again.