Hebt u iets om te verkopen?

Brillat-Savarin, Jean Anthelme : The Physiology of Taste FREE Shipping, Save £s

Great Prices & Quality from musicMagpie. 10m+ Feedbacks
Objectstaat:
Goed
This product has passed our meticulous quality checks and is guaranteed to be in good condition. ... Meer lezenover objectstaat
3 beschikbaar
Prijs:
GBP 5,52
OngeveerEUR 6,48
Verzendkosten:
GBP 3,99 (ongeveer EUR 4,68) Voordelige verzendservice. Details bekijkenvoor verzending
Bevindt zich in: England, Verenigd Koninkrijk
Levering:
Geschatte levering tussen do, 27 jun en di, 16 jul tot 43230
Bij geschatte leveringsdatums - nieuw venster of tabblad wordt rekening gehouden met de verwerkingstijd van de verkoper, de postcode van de verzendlocatie, de postcode van de bestemming, en het moment van aanvaarding. Geschatte leveringsdatums zijn ook afhankelijk van de geselecteerde verzendservice en de ontvangst van de betalingbetaling ontvangen - nieuw venster of tabblad. De leveringstermijnen kunnen variëren, vooral gedurende piekperiodes.
Wordt vandaag verzonden als u betaalt binnen 50 min. Details bekijkenvoor verzending
Retourbeleid:
30 dagen om te retourneren. Koper betaalt voor retourzending. Details bekijken- voor meer informatie over retourzendingen
Betalingen:
     

Winkel met vertrouwen

Topverkoper
Betrouwbare verkoper, snelle verzending en eenvoudige retourzending. 
Geld-terug-garantie van eBay
Ontvang het object dat u hebt besteld of krijg uw geld terug. 

Verkopergegevens

Ingeschreven als zakelijke verkoper
De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor deze aanbieding.
eBay-objectnummer:305399569746
Laatst bijgewerkt op 29 mei 2024 09:14:01 CESTAlle herzieningen bekijkenAlle herzieningen bekijken

Specificaties

Objectstaat
Goed
Een boek dat is gelezen, maar zich in goede staat bevindt. De kaft is zeer minimaal beschadigd (er zijn bijvoorbeeld slijtplekken), maar er zijn geen deukjes of scheuren. De harde kaft heeft mogelijk geen stofomslag meer. De boekband vertoont minimale slijtage. De meeste bladzijden zijn onbeschadigd. Er zijn weinig vouwen en scheuren en er is vrijwel geen tekst met potlood onderstreept of met een accentueerstift gemarkeerd. Er is niet in de kantlijn geschreven. Er ontbreken geen bladzijden. Bekijk de aanbieding van de verkoper voor de volledige details en een beschrijving van gebreken. Alle staatdefinities bekijkenwordt in nieuw venster of op nieuw tabblad geopend
Opmerkingen van verkoper
“This product has passed our meticulous quality checks and is guaranteed to be in good condition. ...
ISBN
9780486837994
Publication Year
2019
Format
Paperback
Language
English
Book Title
The Physiology of Taste
Item Height
216mm
Author
Jean Anthelme Brillat-Savarin
Publisher
Dover Publications Inc.
Genre
Cookbooks
Item Width
140mm
Number of Pages
352 Pages

Over dit product

Product Information

Tell me what you eat and I will tell you what you are, declares French author Jean Anthelme Brillat-Savarin in one of the aphorisms that introduces this 1825 masterpiece on the subject of cooking as an art and eating as a pleasure. Humorous, satirical, and convivial, this extended paean to the joys of food and drink has earned an enduring place in the world's literature. Brillat-Savarin found his true passion in gastronomy, asserting that the discovery of a new dish does more for the happiness of mankind than the discovery of a new star. In his sparkling anecdotal style, he offers witty meditations on the senses, the science of gastronomy, the erotic virtue of truffles, hunting wild turkeys in America, Parisian restaurants, the history of cooking, corpulence, diets, the best ways of making coffee and chocolate, and a hundred other engaging topics. He also shares some of his best recipes, including tunny omelette, pheasant, and Swiss fondue. No cook, chef, gourmet, or lover of fine food should miss this landmark in the gastronomic literature, a timeless work that has charmed and informed two centuries of epicures. AUTHOR: Jean Anthelme Brillat-Savarin (1755 1826) studied law, chemistry, and medicine in Dijon, France, before becoming the mayor of his home town, Belley, in 1792. He fled the French Revolution, returning to Paris to spend his final 25 years writing The Physiology of Taste. Brillat-Savarin considered sugar and white flour to be causes of obesity and recommended the use of protein-rich ingredients; he is considered the father of the low-carbohydrate diet.

Product Identifiers

Publisher
Dover Publications Inc.
ISBN-13
9780486837994
eBay Product ID (ePID)
7046629672

Product Key Features

Book Title
The Physiology of Taste
Author
Jean Anthelme Brillat-Savarin
Format
Paperback
Language
English
Publication Year
2019
Genre
Cookbooks
Number of Pages
352 Pages

Dimensions

Item Height
216mm
Item Width
140mm

Additional Product Features

Title_Author
Jean Anthelme Brillat-Savarin
Country/Region of Manufacture
United States

Objectbeschrijving van de verkoper

Informatie van zakelijke verkoper

Entertainment Magpie Ltd
Customer Services
One Stockport Exchange
First Floor
Stockport
Cheshire
SK1 3SW
United Kingdom
Contactgegevens weergeven
:noofeleT10105553330
:liam-Egg.yesnreugmm@yabe
Btw-nummer:
  • GB 226498384
Handelsregistratienummer:
  • 06277562
Ik verklaar dat al mijn verkoopactiviteiten zullen voldoen aan alle wet- en regelgeving van de EU.
KVK-nummer:
  • 06277562
musicMagpie Shop

musicMagpie Shop

99,2% positieve feedback
42,4M objecten verkocht

Gedetailleerde verkopersbeoordelingen

Gemiddelde van de afgelopen 12 maanden

Nauwkeurige beschrijving
4.9
Redelijke verzendkosten
5.0
Verzendtijd
4.9
Communicatie
4.9
Ingeschreven als zakelijke verkoper

Feedback verkoper (18.438.654)

u***u (929)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Fab seller really quick delivery
h***1 (1426)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
1st CLASS SERVICE FAST POSTAGE
y***l (1759)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Exactly as described. Top seller. Many thanks