|Aangeboden in rubriek:
Hebt u iets om te verkopen?

Freezing Effects on Food Quality (Food Science & Technology) by Jeremiah New..

Objectstaat:
Nieuw
5 beschikbaar
Verzendkosten:
Wordt niet verzonden naar Verenigde Staten. Details bekijkenvoor verzending
Bevindt zich in: South East, Verenigd Koninkrijk
Levering:
Varieert
Retourbeleid:
30 dagen om te retourneren. Koper betaalt voor retourzending. Details bekijken- voor meer informatie over retourzendingen
Betalingen:
     

Winkel met vertrouwen

Geld-terug-garantie van eBay
Ontvang het object dat u hebt besteld of krijg uw geld terug. 

Verkopergegevens

Ingeschreven als zakelijke verkoper
De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor deze aanbieding.
eBay-objectnummer:304576197302
Laatst bijgewerkt op 18 apr 2024 09:27:21 CESTAlle herzieningen bekijkenAlle herzieningen bekijken

Specificaties

Objectstaat
Nieuw: Een nieuw, ongelezen en ongebruikt boek in perfecte staat waarin geen bladzijden ontbreken of ...
PublishedOn
1996-02-06
Title
Freezing Effects on Food Quality (Food Science & Technology)
ISBN
9780824793500
EAN
9780824793500
Publication Year
1996
Type
Textbook
Format
Hardcover
Language
English
Publication Name
Freezing Effects on Food Quality
Item Height
229mm
Author
Jeremiah
Publisher
Taylor & Francis INC International Concepts
Item Width
152mm
Subject
Engineering & Technology
Item Weight
885g
Number of Pages
432 Pages

Over dit product

Product Information

This work presents a comprehensive overview of existing knowledge regarding the influence of freezing, frozen storage and thawing of specific food-stuffs. It delineates how freezing processes alter the colour, appearance, palatability, nutritional value, intrinsic chemical reactions, microbiological safety and consumer acceptance of foods. The fundamental concepts upon which food-freezing technologies are based, are reviewed.

Product Identifiers

Publisher
Taylor & Francis INC International Concepts
ISBN-13
9780824793500
eBay Product ID (ePID)
87079410

Product Key Features

Author
Jeremiah
Publication Name
Freezing Effects on Food Quality
Format
Hardcover
Language
English
Subject
Engineering & Technology
Publication Year
1996
Type
Textbook
Number of Pages
432 Pages

Dimensions

Item Height
229mm
Item Width
152mm
Volume
72
Item Weight
885g

Additional Product Features

Title_Author
Jeremiah
Series Title
Food Science and Technology
Country/Region of Manufacture
United States

Objectbeschrijving van de verkoper

Informatie van zakelijke verkoper

WRAP Ltd.
Mubin Ahmed
Unit 4
119 Loverock Road
Reading
Berkshire
RG30 1DZ
United Kingdom
Contactgegevens weergeven
:noofeleT60358080080
:liam-Emoc.aidemtumahab@yabe
Btw-nummer:
  • GB 724498118
Handelsregistratienummer:
  • 03800600
Ik verklaar dat al mijn verkoopactiviteiten zullen voldoen aan alle wet- en regelgeving van de EU.
baham_books

baham_books

99,1% positieve feedback
8,8M objecten verkocht

Gedetailleerde verkopersbeoordelingen

Gemiddelde van de afgelopen 12 maanden

Nauwkeurige beschrijving
4.9
Redelijke verzendkosten
5.0
Verzendtijd
4.9
Communicatie
4.9
Ingeschreven als zakelijke verkoper

Feedback verkoper (2.868.944)

n***u (77)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Arrived when expect, in The condition advertised. Thank you.
r***o (386)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Ex. value, quick service, thanks.
c***1 (4521)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Great seller