Hebt u iets om te verkopen?

Cheese, Wine, and Bread: Discovering the Magic of Fermentation in England, Ital

Objectstaat:
Heel goed
Prijs:
GBP 5,95
OngeveerEUR 6,98
Verzendkosten:
GBP 8,99 (ongeveer EUR 10,54) Standaardverzendservice. Details bekijkenvoor verzending
Bevindt zich in: South East, Verenigd Koninkrijk
Levering:
Geschatte levering tussen wo, 12 jun en ma, 1 jul tot 43230
Bij geschatte leveringsdatums - nieuw venster of tabblad wordt rekening gehouden met de verwerkingstijd van de verkoper, de postcode van de verzendlocatie, de postcode van de bestemming, en het moment van aanvaarding. Geschatte leveringsdatums zijn ook afhankelijk van de geselecteerde verzendservice en de ontvangst van de betalingbetaling ontvangen - nieuw venster of tabblad. De leveringstermijnen kunnen variëren, vooral gedurende piekperiodes.
De verkoper verzendt binnen 1 dagen na ontvangst van de betaling.
Retourbeleid:
30 dagen om te retourneren. Koper betaalt voor retourzending. Details bekijken- voor meer informatie over retourzendingen
Betalingen:
     

Winkel met vertrouwen

Geld-terug-garantie van eBay
Ontvang het object dat u hebt besteld of krijg uw geld terug. 

Verkopergegevens

Ingeschreven als zakelijke verkoper
De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor deze aanbieding.
eBay-objectnummer:296263689016
Laatst bijgewerkt op 28 mrt 2024 03:29:28 CETAlle herzieningen bekijkenAlle herzieningen bekijken

Specificaties

Objectstaat
Heel goed: Een boek dat er niet als nieuw uitziet en is gelezen, maar zich in uitstekende staat ...
Title
Cheese, Wine, and Bread: Discovering the Magic of Fermentation i
ISBN
9780062984531
Publication Year
2021
Format
Hardcover
Language
English
Book Title
Cheese, Wine, and Bread: Discovering the Magic of Fermentation in England, Italy, and France
Item Height
229mm
Author
Katie Quinn
Publisher
HarperCollins INC International Concepts
Genre
Food & Drink
Topic
Travel Writing
Item Width
178mm
Item Weight
1057g
Number of Pages
384 Pages

Over dit product

Product Information

Open-hearted and buoyant, the book weaves together her hands-on experiences in Europe and introduces us to a rich cast of people who make, sell and care about these traditions. -Jenny Linford, author of The Missing Ingredient In this delightful, full-color tour of France, England, and Italy, YouTube star Katie Quinn shares the stories and science behind everyone's fermented favorites-cheese, wine, and bread-along with classic recipes. Delicious staples of a great meal, bread, cheese, and wine develop their complex flavors through a process known as fermentation. Katie Quinn spent months as an apprentice with some of Europe's most acclaimed experts to study the art and science of fermentation. Visiting grain fields, vineyards, and dairies, Katie brings the stories and science of these foods to the table, explains the process of each craft, and introduces the people behind them. What will keep readers glued to the book like a suspense novel is Katie's personal journey as an expat discovering herself abroad; Katie's vulnerability will turn readers into fans, and they'll finish the book feeling like they're her best friends, trusted with her innermost revelations. In England, Katie becomes a cheesemonger at Neal's Yard Dairy, London's preeminent cheese shop-the beginning of a journey that takes her from a goat farm in rural Somerset to a nationwide search for innovating dairy gurus. In Italy, Katie offers an inside look at Italian winemaking with the Comellis at their family-owned vineyard in Northeast Italy and witnesses the diversity of vintners as she makes her way around Italy. In France, Katie meets the reigning queen of bread, Apollonia Poilane of Paris' famed Poilane Bakery, apprentices at boulangeries in Paris learning the ins and outs of sourdough, and travels the country to uncover the present and future of French bread. Part artisanal survey, part travelogue, and part cookbook, featuring watercolor illustrations and gorgeous photographs, Cheese, Wine, and Bread is an outstanding gastronomic tour for foodies, cooks, artisans, and armchair travelers alike.

Product Identifiers

Publisher
HarperCollins INC International Concepts
ISBN-13
9780062984531
eBay Product ID (ePID)
7049050903

Product Key Features

Book Title
Cheese, Wine, and Bread: Discovering the Magic of Fermentation in England, Italy, and France
Author
Katie Quinn
Format
Hardcover
Language
English
Topic
Travel Writing
Publication Year
2021
Genre
Food & Drink
Number of Pages
384 Pages

Dimensions

Item Height
229mm
Item Width
178mm
Item Weight
1057g

Additional Product Features

Title_Author
Katie Quinn
Country/Region of Manufacture
United States

Objectbeschrijving van de verkoper

Informatie van zakelijke verkoper

WRAP Ltd.
Mubin Ahmed
Unit 4
119 Loverock Road
Reading
Berkshire
RG30 1DZ
United Kingdom
Contactgegevens weergeven
:noofeleT60358080080
:liam-Emoc.aidemtumahab@yabe
Btw-nummer:
  • GB 724498118
Handelsregistratienummer:
  • 03800600
Ik verklaar dat al mijn verkoopactiviteiten zullen voldoen aan alle wet- en regelgeving van de EU.
baham_books

baham_books

99,1% positieve feedback
8,8M objecten verkocht

Gedetailleerde verkopersbeoordelingen

Gemiddelde van de afgelopen 12 maanden

Nauwkeurige beschrijving
4.9
Redelijke verzendkosten
5.0
Verzendtijd
4.9
Communicatie
4.9
Ingeschreven als zakelijke verkoper

Feedback verkoper (2.873.165)

l***_ (206)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Item as described, quick delivery, thanks xx
m***8 (422)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Excellent item, swift delivery!!
p***e (990)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Great x