|Aangeboden in rubriek:
Hebt u iets om te verkopen?

Serafim Bakalis Oral Processing and Consumer Perception (Hardback)

Another great item from Rarewaves USA | Free delivery!
Objectstaat:
Nieuw
9 beschikbaar
Prijs:
US $258,53
OngeveerEUR 238,79
Verzendkosten:
Gratis Economy Shipping. Details bekijkenvoor verzending
Bevindt zich in: 60502, Verenigde Staten
Levering:
Geschatte levering tussen do, 6 jun en ma, 17 jun tot 43230
Bij geschatte leveringsdatums - nieuw venster of tabblad wordt rekening gehouden met de verwerkingstijd van de verkoper, de postcode van de verzendlocatie, de postcode van de bestemming, en het moment van aanvaarding. Geschatte leveringsdatums zijn ook afhankelijk van de geselecteerde verzendservice en de ontvangst van de betalingbetaling ontvangen - nieuw venster of tabblad. De leveringstermijnen kunnen variëren, vooral gedurende piekperiodes.
Retourbeleid:
30 dagen om te retourneren. Koper betaalt voor retourzending. Details bekijken- voor meer informatie over retourzendingen
Betalingen:
     

Winkel met vertrouwen

Topverkoper
Betrouwbare verkoper, snelle verzending en eenvoudige retourzending. 
Geld-terug-garantie van eBay
Ontvang het object dat u hebt besteld of krijg uw geld terug. 

Verkopergegevens

Ingeschreven als zakelijke verkoper
De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor deze aanbieding.
eBay-objectnummer:296152192250
Laatst bijgewerkt op 09 mei 2024 05:52:25 CESTAlle herzieningen bekijkenAlle herzieningen bekijken

Specificaties

Objectstaat
Nieuw: Een nieuw, ongelezen en ongebruikt boek in perfecte staat waarin geen bladzijden ontbreken of ...
Book Title
Oral Processing and Consumer Perception
Title
Oral Processing and Consumer Perception
Subtitle
Biophysics, Food Microstructures and Health
Contributor
Bettina Wolf (Edited by)
EAN
9781788017152
ISBN
9781788017152
Genre
Medicine
Subject
Science Nature & Math
Release Date
02/02/2022
Release Year
2022
Country/Region of Manufacture
GB
Item Height
234mm
Publication Year
2022
Series
Issn Ser.
Type
Textbook
Format
Hardcover
Language
English
Publication Name
Oral Processing and Consumer Perception : Biophysics, Food Microstructures and Health
Author
Serafim Bakalis
Item Length
9.2in
Publisher
Royal Society of Real Chemistry, T.H.E.
Item Width
6.1in
Item Weight
24 Oz
Number of Pages
342 Pages

Over dit product

Product Information

This is the first book for some years that provides a comprehensive overview of food oral processing. It includes fundamental chapters at the beginning of each section to aid the understanding of the later more specific oral processing chapters. The field is rapidly developing, and the systems researched in the context of food oral processing become increasingly complex and therefore the fundamental sections include information on how to build complex food systems. The main coverage includes the biomechanics of swallowing, the biophysics of mouthfeel and texture as well as the biochemistry of flavours and how food microstructures can be manipulated. It contains up-to-date research findings, looking at consumer preferences and the response to these preferences by food process technologists and those developing new foods. The book will be of interest to postgraduate students and researchers in academia and industry who may be from very diverse backgrounds ranging from food process engineers to functional food developers and professionals concerned with swallowing and taste disorders.

Product Identifiers

Publisher
Royal Society of Real Chemistry, T.H.E.
ISBN-10
1788017153
ISBN-13
9781788017152
eBay Product ID (ePID)
17050409825

Product Key Features

Author
Serafim Bakalis
Publication Name
Oral Processing and Consumer Perception : Biophysics, Food Microstructures and Health
Format
Hardcover
Language
English
Publication Year
2022
Series
Issn Ser.
Type
Textbook
Number of Pages
342 Pages

Dimensions

Item Length
9.2in
Item Width
6.1in
Item Weight
24 Oz

Additional Product Features

Series Volume Number
Volume 30
Lc Classification Number
Qp149.O73 2022
Table of Content
Saliva Properties and Functions in Food Oral Processing; Biomechanics of Tongue-Food Interactions; Oral Processing - A Dental Perspective; The Biophysics of Mouthfeel Perception; The Biophysics of Flavour Perception; The Metabolic Impact of Food Oral Processing; Oral Processing and Consumer Perception - Lipid Based Systems; Oral Processing of Chocolate Confectionary; Food Microstructures - Emulsions; Oral Processing of Dairy Products; Oral Processing of Wine; Oral Processing of Bread; Oral Processing of Low Water Foods
Copyright Date
2022
Topic
Food Science, Nutrition, Life Sciences / Biochemistry
Lccn
2021-303374
Intended Audience
Scholarly & Professional
Illustrated
Yes
Genre
Technology & Engineering, Science, Medical

Objectbeschrijving van de verkoper

Informatie van zakelijke verkoper

Rarewaves-USA
Kathryn Searle
10100 W Sample Rd
Ste 101
33065 Coral Springs, FL
United States
Contactgegevens weergeven
:liam-Emoc.asu-sevawerar@yabe
Ik verklaar dat al mijn verkoopactiviteiten zullen voldoen aan alle wet- en regelgeving van de EU.
rarewaves-usa

rarewaves-usa

97,2% positieve feedback
1,2M objecten verkocht

Gedetailleerde verkopersbeoordelingen

Gemiddelde van de afgelopen 12 maanden

Nauwkeurige beschrijving
4.9
Redelijke verzendkosten
5.0
Verzendtijd
4.9
Communicatie
4.8
Ingeschreven als zakelijke verkoper

Feedback verkoper (443.584)

3***3 (297)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Great seller! Just as described! Quickly shipped! Thank you
p***n (1450)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Thank you!
m***p (1375)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Great shipping.