|Aangeboden in rubriek:
Deze aanbieding is door de verkoper beëindigd op wo, 5 jun om 8:33 AM omdat het object niet langer beschikbaar is.
Hebt u iets om te verkopen?

Ashutosh Kumar Shuk Advanced Spectroscopic Techniques for Food Quali (Hardback)

Another great item from Rarewaves USA | Free delivery!
Objectstaat:
Nieuw
3 beschikbaar
Prijs:
US $241,21
OngeveerEUR 222,36
Verzendkosten:
Gratis Economy Shipping. Details bekijkenvoor verzending
Bevindt zich in: 60502, Verenigde Staten
Levering:
Geschatte levering tussen wo, 26 jun en ma, 8 jul tot 43230
Bij geschatte leveringsdatums - nieuw venster of tabblad wordt rekening gehouden met de verwerkingstijd van de verkoper, de postcode van de verzendlocatie, de postcode van de bestemming, en het moment van aanvaarding. Geschatte leveringsdatums zijn ook afhankelijk van de geselecteerde verzendservice en de ontvangst van de betalingbetaling ontvangen - nieuw venster of tabblad. De leveringstermijnen kunnen variëren, vooral gedurende piekperiodes.
Retourbeleid:
30 dagen om te retourneren. Koper betaalt voor retourzending. Details bekijken- voor meer informatie over retourzendingen
Betalingen:
     

Winkel met vertrouwen

Topverkoper
Betrouwbare verkoper, snelle verzending en eenvoudige retourzending. 
Geld-terug-garantie van eBay
Ontvang het object dat u hebt besteld of krijg uw geld terug. 

Verkopergegevens

Ingeschreven als zakelijke verkoper
De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor deze aanbieding.
eBay-objectnummer:296152177677
Laatst bijgewerkt op 23 mei 2024 02:13:31 CESTAlle herzieningen bekijkenAlle herzieningen bekijken

Specificaties

Objectstaat
Nieuw: Een nieuw, ongelezen en ongebruikt boek in perfecte staat waarin geen bladzijden ontbreken of ...
Book Title
Advanced Spectroscopic Techniques for Food Quality
Title
Advanced Spectroscopic Techniques for Food Quality
EAN
9781839164040
ISBN
9781839164040
Release Date
05/20/2022
Release Year
2022
Country/Region of Manufacture
GB
Item Height
234mm
Contributor
Ashutosh Kumar Shukla (Edited by)
Genre
Science Nature & Math
Subject
Chemistry / Analytic, Chemistry / Industrial & Technical
Subject Area
Science
Publication Name
Advanced Spectroscopic Techniques for Food Quality
Item Length
9.2 in
Publisher
Royal Society of Real Chemistry, T.H.E.
Publication Year
2022
Series
Issn Ser.
Type
Textbook
Format
Hardcover
Language
English
Author
Ashutosh Kumar Shukla
Item Width
6.1 in
Item Weight
19 Oz
Number of Pages
246 Pages

Objectbeschrijving van de verkoper

Informatie van zakelijke verkoper

Rarewaves-USA
Kathryn Searle
10100 W Sample Rd
Ste 101
33065 Coral Springs, FL
United States
Contactgegevens weergeven
:liam-Emoc.asu-sevawerar@yabe
Ik verklaar dat al mijn verkoopactiviteiten zullen voldoen aan alle wet- en regelgeving van de EU.