Verzending en leveringKlik op Zie details voor aanvullende informatie over verzending en retourzendingen.
Hebt u iets om te verkopen?

The Best of Art Culinaire, Issues 15-30: 2 Failla, Christine L.

Booque
  • (3817)
  • Geregistreerd als particuliere verkoper
    Voorschriften voor consumentenbescherming die voortvloeien uit Europese consumentenwetgeving, zijn derhalve niet van toepassing. eBay-kopersbescherming geldt nog steeds voor de meeste aankopen.
US $72,02
OngeveerEUR 64,46
Objectstaat:
Nieuw
Verzendkosten:
US $4,50 (ongeveer EUR 4,03) USPS Media MailTM.
Bevindt zich in: Albuquerque, New Mexico, Verenigde Staten
Levering:
Geschatte levering tussen do, 3 okt en di, 8 okt tot 43230
De levertijd wordt geschat met onze eigen methode op basis van onder meer de nabijheid van de koper ten opzichte van de objectlocatie, de geselecteerde verzendservice, en de verzendgeschiedenis van de verkoper. De leveringstermijnen kunnen variëren, vooral gedurende piekperiodes.
Retourbeleid:
14 dagen om te retourneren. Koper betaalt voor retourzending.
Betalingen:
    

Winkel met vertrouwen

Geld-terug-garantie van eBay
Ontvang het object dat u hebt besteld of krijg uw geld terug. Meer informatieGeld-terug-garantie van eBay - nieuw venster of tabblad
De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor deze aanbieding.
eBay-objectnummer:266723413232

Specificaties

Objectstaat
Nieuw: Een nieuw, ongelezen en ongebruikt boek in perfecte staat waarin geen bladzijden ontbreken of ...
ISBN
9780962372940
Subject Area
Cooking
Publication Name
Best of Art Culinaire Issues 15-30
Publisher
Culinaire, Incorporated
Item Length
13 in
Subject
General
Type
Textbook
Format
Hardcover
Language
English
Item Height
1.5 in
Educational Level
Adult & Further Education
Author
Christine L. Failla
Item Weight
112.2 Oz
Item Width
9.5 in
Number of Pages
422 Pages

Over dit product

Product Identifiers

Publisher
Culinaire, Incorporated
ISBN-10
0962372943
ISBN-13
9780962372940
eBay Product ID (ePID)
2786772

Product Key Features

Educational Level
Adult & Further Education
Number of Pages
422 Pages
Language
English
Publication Name
Best of Art Culinaire Issues 15-30
Subject
General
Type
Textbook
Subject Area
Cooking
Author
Christine L. Failla
Format
Hardcover

Dimensions

Item Height
1.5 in
Item Weight
112.2 Oz
Item Length
13 in
Item Width
9.5 in

Additional Product Features

Edition Number
2
Intended Audience
Adult Education
TitleLeading
The
Volume Number
2

Objectbeschrijving van de verkoper

Booque

Booque

100% positieve feedback
602 objecten verkocht
Lid geworden op sep 2003

Gedetailleerde verkopersbeoordelingen

Gemiddelde van de afgelopen 12 maanden
Nauwkeurige beschrijving
4.9
Redelijke verzendkosten
4.8
Verzendtijd
4.9
Communicatie
4.8
Geregistreerd als particuliere verkoper
Dus de consumentenrechten die voortvloeien uit EU-wetgeving voor consumentenbescherming zijn niet van toepassing. eBay-kopersbescherming geldt nog steeds voor de meeste aankopen.

Feedback verkoper (97)