Deze aanbieding is verkocht op do, 11 apr om 7:30 PM.
Hebt u iets om te verkopen?

On Food and Cooking: The Science and Lore of the Kitchen McGee, Harold Hardc...

Objectstaat:
Goed
Verkocht voor:
US $7,26
OngeveerEUR 6,69
Verzendkosten:
Gratis Voordelige verzendservice. Details bekijkenvoor verzending
Bevindt zich in: Laurel, Maryland, Verenigde Staten
Levering:
Geschatte levering tussen vr, 7 jun en ma, 10 jun tot 43230
De levertijd wordt geschat met onze eigen methode op basis van onder meer de nabijheid van de koper ten opzichte van de objectlocatie, de geselecteerde verzendservice, en de verzendgeschiedenis van de verkoper. De leveringstermijnen kunnen variëren, vooral gedurende piekperiodes.
Retourbeleid:
30 dagen om te retourneren. Koper betaalt voor retourzending. Details bekijken- voor meer informatie over retourzendingen
Betalingen:
     

Winkel met vertrouwen

Topverkoper
Betrouwbare verkoper, snelle verzending en eenvoudige retourzending. 
Geld-terug-garantie van eBay
Ontvang het object dat u hebt besteld of krijg uw geld terug. 

Verkopergegevens

Geregistreerd als particuliere verkoper, dus de consumentenrechten die voortvloeien uit de EU-wetgeving inzake consumentenbescherming zijn niet van toepassing. De geld-terug-garantie van eBay geldt nog steeds voor de meeste aankopen.
De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor deze aanbieding.
eBay-objectnummer:235515362473
Laatst bijgewerkt op 11 apr 2024 17:19:44 CESTAlle herzieningen bekijkenAlle herzieningen bekijken

Specificaties

Objectstaat
Goed: Een boek dat is gelezen, maar zich in goede staat bevindt. De kaft is zeer minimaal beschadigd ...
Release Year
1984
ISBN
9780684181325
Book Title
On Food and Cooking : the Science and Lore of the Kitchen
Item Length
9.2in
Publisher
Scribner
Publication Year
1984
Format
Hardcover
Language
English
Item Height
1.8in
Author
Harold Mcgee
Genre
Cooking
Topic
Reference, General, Methods / General
Item Width
6.3in
Item Weight
34.5 Oz
Number of Pages
684 Pages

Over dit product

Product Identifiers

Publisher
Scribner
ISBN-10
0684181320
ISBN-13
9780684181325
eBay Product ID (ePID)
12361

Product Key Features

Book Title
On Food and Cooking : the Science and Lore of the Kitchen
Author
Harold Mcgee
Format
Hardcover
Language
English
Topic
Reference, General, Methods / General
Publication Year
1984
Genre
Cooking
Number of Pages
684 Pages

Dimensions

Item Length
9.2in
Item Height
1.8in
Item Width
6.3in
Item Weight
34.5 Oz

Additional Product Features

Table of Content
Contents Acknowledgments Introduction: Cooking and Science PART 1: FOODS Chapter 1: Milk and Dairy Products The Nature of Milk Unfermented Dairy Products Fermented Dairy Products Cheese Chapter 2: Eggs The Chicken and the Egg The Composition of Eggs Egg Cookery Egg Foams Chapter 3: Meat Meat in the Human Diet The Structure and Qualities of Meat Slaughter, Aging, and Storage Meat Cookery Chapter 4: Fruits and Vegetables, Herbs and Spices Plants as Food The Nature of Plants The Composition and Qualities of Plants Spoilage and Storage Cooking Fruits and Vegetables Notes on Individual Fruits, Vegetables, Herbs and Spices Fruits Vegetables Herbs and Spices Tea and Coffee Chapter 5: Grains, Legumes, and Nuts Seeds as Food The Grains Legumes Nuts Chapter 6: Bread, Doughs, and Batters The Origins and History of Bread Flour The Ingredients in Doughs and Batters Bread Other Dough Products Batters Chapter 7: Sauces The Development of Sauces Starch-Thickened Sauces Emulsified Sauces Chapter 8: Sugars, Chocolate, and Confectionery The Appeal of Sweetness Honey Maple Syrup Sugar Corn Syrup and Fructose Chocolate Confectionery Sugar and Tooth Decay Chapter 9: Wine, Beer, and Distilled Liquors The History of Alcohol The Nature of Fermentation Wine Appreciating Wine Beer Distilled Liquors Drunkenness and Hangovers Chapter 10: Food Additives Additives in "The Good Old Days" The Rise of Chemical Additives The Trouble with Additives Informed Choice PART 2: FOOD AND THE BODY Chapter 11: Nutrition: American Fads, Intricate Facts Nutritional Fads in the United States The Elements of Nutrition Chapter 12: Digestion and Sensation The Nature of Digestion Hunger and Thirst Taste and Smell PART 3: THE PRINCIPLES OF COOKING: A SUMMARY Chapter 13: The Four Basic Food Molecules Water Carbohydrates Proteins Fats and Oils Chapter 14: Cooking Methods and Utensil Materials Browning Reactions and Flavor Cooking Methods Utensil Materials Appendix: A Chemistry Primer: Atoms, Molecules, Energy Atoms and Molecules Energy The Phases of Matter Bibliography Index
Copyright Date
1984
Target Audience
Trade
Dewey Decimal
641.5
Dewey Edition
20
Illustrated
Yes

Objectbeschrijving van de verkoper

Ickabod-Books

Ickabod-Books

99,2% positieve feedback
44K objecten verkocht

Gedetailleerde verkopersbeoordelingen

Gemiddelde van de afgelopen 12 maanden

Nauwkeurige beschrijving
4.9
Redelijke verzendkosten
5.0
Verzendtijd
5.0
Communicatie
5.0

Populaire rubrieken in deze winkel

Geregistreerd als particuliere verkoper
Dus de consumentenrechten die voortvloeien uit EU-wetgeving voor consumentenbescherming zijn niet van toepassing. eBay-kopersbescherming geldt nog steeds voor de meeste aankopen.

Feedback verkoper (11.925)

r***p (140)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen 6 maanden
Geverifieerde aankoop
Exactly what I wanted
Alle feedback weergeven