Hebt u iets om te verkopen?

Salt Smoke Time: Homesteading and Heritage Techniques for the Modern Kitchen by

Objectstaat:
Nieuw
2 beschikbaar
Prijs:
GBP 19,49
OngeveerEUR 22,80
Verzendkosten:
GBP 9,13 (ongeveer EUR 10,68) Standaardverzendservice. Details bekijkenvoor verzending
Bevindt zich in: London, Verenigd Koninkrijk
Levering:
Geschatte levering tussen wo, 29 mei en vr, 14 jun tot 43230
Bij geschatte leveringsdatums - nieuw venster of tabblad wordt rekening gehouden met de verwerkingstijd van de verkoper, de postcode van de verzendlocatie, de postcode van de bestemming, en het moment van aanvaarding. Geschatte leveringsdatums zijn ook afhankelijk van de geselecteerde verzendservice en de ontvangst van de betalingbetaling ontvangen - nieuw venster of tabblad. De leveringstermijnen kunnen variëren, vooral gedurende piekperiodes.
De verkoper verzendt binnen 3 dagen na ontvangst van de betaling.
Retourbeleid:
30 dagen om te retourneren. Koper betaalt voor retourzending. Details bekijken- voor meer informatie over retourzendingen
Betalingen:
     

Winkel met vertrouwen

Geld-terug-garantie van eBay
Ontvang het object dat u hebt besteld of krijg uw geld terug. 

Verkopergegevens

Ingeschreven als zakelijke verkoper
De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor deze aanbieding.
eBay-objectnummer:235462611061
Laatst bijgewerkt op 10 mei 2024 14:20:58 CESTAlle herzieningen bekijkenAlle herzieningen bekijken

Specificaties

Objectstaat
Nieuw: Een nieuw, ongelezen en ongebruikt boek in perfecte staat waarin geen bladzijden ontbreken of ...
ISBN-13
9780062427106
Type
NA
Publication Name
NA
ISBN
9780062427106
Publication Year
2019
Format
Hardcover
Language
English
Book Title
Salt Smoke Time: Homesteading and Heritage Techniques for the Modern Kitchen
Item Height
254mm
Author
Julie Horowitz, Will Horowitz, Marisa Dobson
Publisher
HarperCollins INC International Concepts
Genre
Food & Drink
Item Width
203mm
Item Weight
1161g
Number of Pages
320 Pages

Over dit product

Product Information

The man best known for creating the smoked watermelon 'ham' has distilled all of his knowledge of foraging, preserving, smoking, salting, and more into... a perfect gift for anyone you know who's looking to get back to the land. - Grubstreet A celebrated young chef hailed by the New York Times as a fearless explorer, brings time-tested heritage techniques to the modern home kitchen. Executive chef and owner of New York City's highly acclaimed Ducks Eatery and Harry & Ida's, Will Horowitz is also an avid forager, fisherman, and naturalist. In Salt Smoke Time, he explores ideas of self-reliance, sustainability, and seasonality, illuminating our connection to the natural world and the importance of preserving American stories and food traditions. Drawing from the recipes and methods handed down by our ancestors, Horowitz teaches today's home cooks a variety of invaluable techniques, including curing & brining, cold smoking, canning, pickling, and dehydration. He provides an in-depth understanding of milk products, fishing, trapping seafood, hunting, butchering meat, cooking whole animals, foraging, and harvesting, and even offers tips on wild medicine. Horowitz takes traditional foods that have been enjoyed for generations and turns them into fresh new dishes. With Salt Smoke Time, you'll learn how to make his signature Jerky and a host of other sensational recipes, including Smoked Tomato and Black Cardamom Jam, Fermented Corn on the Cob with Duck Liver Butter, North Fork Clam Bake, Preserved Duck Breast & Mussels with Blood Orange, and Will's Smoked Beef Brisket. Complete with step-by-step line drawings inspired by vintage Boy Scout and Field Guides and illustrated with beautiful rustic photos, Salt Smoke Time is both a nostalgic study of our roots, and a handy guide for rediscovering self-reliance and independence in our contemporary lives.

Product Identifiers

Publisher
HarperCollins INC International Concepts
ISBN-13
9780062427106
eBay Product ID (ePID)
238728937

Product Key Features

Book Title
Salt Smoke Time: Homesteading and Heritage Techniques for the Modern Kitchen
Author
Julie Horowitz, Will Horowitz, Marisa Dobson
Format
Hardcover
Language
English
Publication Year
2019
Genre
Food & Drink
Number of Pages
320 Pages

Dimensions

Item Height
254mm
Item Width
203mm
Item Weight
1161g

Additional Product Features

Title_Author
Will Horowitz, Marisa Dobson, Julie Horowitz
Country/Region of Manufacture
United States

Objectbeschrijving van de verkoper

Informatie van zakelijke verkoper

ABC Books Ltd
Unit 2D
Gatwick Gate Industrial Estate
Crawley, Lowfield Heath
London
RH11 0TG
United Kingdom
Btw-nummer:
  • GB 324767388
Handelsregistratienummer:
  • 05034144
Ik verklaar dat al mijn verkoopactiviteiten zullen voldoen aan alle wet- en regelgeving van de EU.
The Nile UK Shop

The Nile UK Shop

98,2% positieve feedback
95K objecten verkocht
Reageert meestal binnen 24 uur

Gedetailleerde verkopersbeoordelingen

Gemiddelde van de afgelopen 12 maanden

Nauwkeurige beschrijving
4.9
Redelijke verzendkosten
5.0
Verzendtijd
4.9
Communicatie
4.9
Ingeschreven als zakelijke verkoper

Feedback verkoper (24.447)

u***o (2526)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Excellent.
r***. (1942)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Great book.Reliable shipping.Great seller.Many thanks. Very informative.
w***9 (1380)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Good stuff